discord.gg/hangar geçerli adresimiz tekrar dener misiniz ? |
Resident Evil Village Shadow of Rose DLC - Türkçe Yama [TAMAMLANDI] (2. sayfa)
-
-
Pardon şimdi girebildim kanala.
-
Yamanızı bekliyorum. Kolaylıklar diliyorum.
-
Teşekkür ederiz. :)
-
Öncelikle kolay gelsin demek istiyorum tekrardan. Çeviri yükü nasıl, ana oyunu çevirmediğiniz için ilave çeviriler mi var acaba. Biraz yavaş gidiyor sanki bir ek pakete göre.
-
Selamlar, Tek çeviri projemiz bu olmadığı için çok hızlı ilerlemiyoruz ama çok uzun sürecek bir çeviri değil bizler için. Kısa sürede ivme kazanacaktır. Takipte kalın :)
-
Yama Tamamlanmış ve Yayınlanmıştır. Keyifli oyunlar dileriz.
-
Yamayı Aralık ayında indirip kurmuştum. Bugün ilk kez girdiğimde siyah ekranda kalıyor oyun. Dosya Doğrulama sonrası oyuna girebildim, tekrar yamayı kurduğumda aynı durum ile karşılaştım. En son yamayı tekrar indirdim belki versiyon farkeder diye ama sonuç yine aynı. Bilginiz olsun.
-
merhabalar, eset antivirüs programı tr yama dosyasını tehdit olarak algıladı ve kurmaktan vazgeçtim. ilk defa bir yama dosyasında bu algıyı yaptı ilginç.
-
3 Oturum üzerinden kontrol sağladım herhangi bir sorun görünmemekte.
-
Virüs totalden kontrol edebilirsiniz. Sorunun çözümü için discord'a katılıp destek alabilirsiniz.
-
Dönüş için teşekkür ederim, başka yama ile oynayıp bitirdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X