|
Resident Evil Village'ın demo tarihleri ve konsollardaki çözünürlük-FPS değerleri paylaşıldı
-
-
Ps4 pro ve Xbox one X ışın izleme teknokejisi yok
edit: yazılmasa olarak bu destek varmış Nevfel dh üyesi arkadaşımız bilgilendirdiği için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 16 Nisan 2021; 13:58:24 >
-
Ps4 ve Xbox one b.k olmuş bile !
-
Yazılımsal olarak var. Crysis remaster ile de Crytek yazılımsal ışın izleme vermişti bu konsollarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknokeji yoksa olmaz abi.
Yeni nesil ultra süper efsane konsollarımız yine 45 FPS'e talim. Hey yavrum hey. Ulen kapalı dünyasın, lineer gidiyorsun. Üç beş yaratık çıkacak hepi topu, ama ışın izlemeyi görünce hemen kuyruk bacak arasına. Sonra vay efendim Cyberpunk yapamadılar konsolumuza. Vay efendim sidi projek çöp. Kapalı alanda bunu yapan konsol CP'de kolu başı dağıtır ışın izleme görünce.
Senden önceki nesil aynı görüntüyü 30 FPS'e veriyor. 15 FPS miydi nesil farkı? Yeni nesil çorap.
Capcomda da kafalar pırıl pırıl yarım saat demo sonra bi yarım saat daha. Abicim bana oradan 46:24 sürelik bi demo sar paket olsun.
Ama Quest 2'ye RE4 gelmesi iyi oldu. Gelsin de indirelim immersive immersive takılalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Nisan 2021; 12:30:49 > -
Ara nesil geliyor -
Gerzek
-
Malak seni
-
900p
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kankam cyberpunk ps5 ve xbos series x te güzel çalışıyor zaten ama ps4 ve xbox one da düzgün çalışmıyordu.Yeni nesil konsollarda 60 ı bile görüyor
-
Konsollar için desteklendiğini bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim
-
Güzel görünüyor.
-
4k 60fps rezaleti yüzünden malesef oyun 10 yıllık eski bir oyun gibi gözüküyor. Oyun dünyasını bu hale getirenlere teşekkürler. İstesekte güzel grafikle oynayamıyoruz. Saolun varolun. Leş grafiklerle sözüm ona yeni nesil oyunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan XBOX Series X , Ps5 zayıf diye downgrade yemiş resmen.
Microsoft olsam sokarım derim sana lisans vermiyorum Capcom, windows veya xbox platformlarında çalıştıramayacaksın oyunlarını diye de ekleyerek resti çekerim. Microsoft tınlamıyor pek arkasından kimler pis işler çeviriyor vs. Cool firmasın , trilyon dolarlık firmasın anladıkta. Bu firmaya ve kullanıcılarına yapılan resmen şerefsizlik. El at şuna MS. ortalık birilerinin köpekleri ile dolu. sağdan soldan sahte yalan heberler yapan köpekler ile (IGN, GamingBible, EuroGamer vb)...
-
Şöyle 8K 120 fps yapar insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atasarica
Bu mesaj silindi.ps5 2k desteği olsaydı eminim 2k 60 olurdu,oyun ps5 öncelikli yapılmış,demo erken erişim vs belli oluyo.
400-500 dolarlık konsollarda harika yaratmasını bekleyen kitle herhalde daha önce hayatlarında ya konsol kullanmadılar ya da kullandıkları konsolun ne olduğunu anlayamadılar.
Bunlar, bu fiyata zahmetsizce evinizde oyun oynayın diye yapılan cihazlar, beklentilerinizin altında kalıyorsa buyrun istediğiniz konfigurasyonda, istediğiniz donanımı toplayın.
Ne zamandır bakıyorum, bu kadar boş yapılan başka bir mesele daha görmedim. Bir de şu 4k60'çılar var ya, ettiniz konsol oyun dünyasının içine...
quote:
Orijinalden alıntı: atasarica
Bu mesaj silindi.Sen önce kullandığın konsolun desteklediği çözünürlükleri öğren.
Capcoma para yedirdi diyen var Micro bile en guclu konsol iddiasini geri cekmis Ps5 ile aynı gucte calisinca cozutmus Xboylar ne bekliyorlarsa artik ...
meseleye gelirsek,, Rtx ve min 30fps cok guzel performans 400, 500 dolarlik makineler icin. aynı paraya PCden al bakiyim bunu ...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gerzek
|
Ulan XBOX Series X , Ps5 zayıf diye downgrade yemiş resmen. Microsoft olsam sokarım derim sana lisans vermiyorum Capcom, windows veya xbox platformlarında çalıştıramayacaksın oyunlarını diye de ekleyerek resti çekerim. Microsoft tınlamıyor pek arkasından kimler pis işler çeviriyor vs. Cool firmasın , trilyon dolarlık firmasın anladıkta. Bu firmaya ve kullanıcılarına yapılan resmen şerefsizlik. El at şuna MS. ortalık birilerinin köpekleri ile dolu. sağdan soldan sahte yalan heberler yapan köpekler ile (IGN, GamingBible, EuroGamer vb)... |
Teknokeji yoksa olmaz abi. Yeni nesil ultra süper efsane konsollarımız yine 45 FPS'e talim. Hey yavrum hey. Ulen kapalı dünyasın, lineer gidiyorsun. Üç beş yaratık çıkacak hepi topu, ama ışın izlemeyi görünce hemen kuyruk bacak arasına. Sonra vay efendim Cyberpunk yapamadılar konsolumuza. Vay efendim sidi projek çöp. Kapalı alanda bunu yapan konsol CP'de kolu başı dağıtır ışın izleme görünce. Senden önceki nesil aynı görüntüyü 30 FPS'e veriyor. 15 FPS miydi nesil farkı? Yeni nesil çorap. Capcomda da kafalar pırıl pırıl yarım saat demo sonra bi yarım saat daha. Abicim bana oradan 46:24 sürelik bi demo sar paket olsun. Ama Quest 2'ye RE4 gelmesi iyi oldu. Gelsin de indirelim immersive immersive takılalım. |
Benzer içerikler
- twitter film izleme sayfaları
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- whatsapp web nedir
- whatsapp bildirim gelmiyor
- bedava mavi tik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X