Şimdi Ara

Resident Evil Village'ın inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resident Evil Village'ın inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'ın inceleme puanları paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Konsolda Xbox'a özel olan RPG Fable, Forza Horizon'ın grafik motorunu kullanacak

Geçtiğimiz saatlerde oyunun inceleme puanları, oyun çıkmadan 1 gün önce paylaşıldı. Eğer satın almak için nasıl olduğunu görmek istiyorsanız bu puanlar size biraz daha yardımcı olabilir. Genel olarak yorumlar ortalama üzeri diyebiliriz. Ancak Resident Evil 2 Remake ya da Resident Evil 7 kadar sevilmediğini de gösteriyor.

Çıkış Fragmanı

Oyun için en çok eleştirinin olduğu kısım savaş kısmı ve oyunun sürekli gergin olmayışı. Oyunun eskisi kadar korkutamadığı söylenmiş. Özellikle oyunun çok iyi başladığı ancak temposunun düşerek devam ettiği söylenmiş. Oyunun Metacritic'teki ortalaması 84. Toplamda 70 farklı sitenin inceleme puanı bulunuyor. En yüksek puan 95, en düşük puan ise 50.

Resident Evil Village yarın yani, 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Öne çıkan puanlamaları aşağıda bulabilirsiniz. 

• En iyisi resident evil 7 idi, üstüne başka tanımam.

• Hocam RE4 gibi bir baş yapıt varken 7 ancak 2. olur ki şahsi olarak RE2 en iyi 2. oyundur
  • VS18 kullanıcısına yanıt

RE4 oynamadım, sadece izledim hocam.

Ama resident evil 7'i playstationda VR gözlük ile oynadım ve bitirdim, çok güzel bir deneyimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VS18

Hocam RE4 gibi bir baş yapıt varken 7 ancak 2. olur ki şahsi olarak RE2 en iyi 2. oyundur

7 nin hikayesi hepsinden daha iyi . Bu nedenle 7 bence serinin en iyi oyunuydu. Ondan sonra 4 derim. Serinin 2. Ve 3. Oyunu yani remakler oynanis ve dinamik olarak 7 ye benzerdi.

4 farkli bir yapidaydi. Ama onun en buyuk farki efsanevi boss savaslariydi. Hatta 7 de bile 4 den serpintiler vardi. Cunku 7 dede az da olsa bolum sonu bosslari vardi.

7 nin hikayesi cok dokunakli ve yerel bi hikaye oldugu icin insana daha fazla dokunuyordu.

Yani insan mantigi 7 nin hikayesini kendine daha yakin bulur. Cunku yerel bir hikaye

Serinin diger oyinlari ütopik hikayeler oldugu icin mantik kabul etmesede oynarken zevk verir ama duygu veremez. Bende duyguya onem veren biri olarak , 7 de hissettigim duygulari 4 de veya diger baska oyunlarda hissedemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony oyunu olmayınca kimse 100/100 ve 10/10 vermemiş :D

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Returnal'e hatta Days gone'a bile 100 puan verenler vardı şaka gibi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resident evıl serisi nin bende özel yeri vardır oyuncu arkadaşlar kırılmasınlar.ben şahsen o notlara bakmam notumu kendim veririm. Oyun beni icine alıyorsa farklı atmosfere sürüklüyorsa benim notum tam olur.ha bunu ahmet begenir mehmet begenmez önemli olan notu kendimizin vermesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

7 nin hikayesi hepsinden daha iyi . Bu nedenle 7 bence serinin en iyi oyunuydu. Ondan sonra 4 derim. Serinin 2. Ve 3. Oyunu yani remakler oynanis ve dinamik olarak 7 ye benzerdi.

4 farkli bir yapidaydi. Ama onun en buyuk farki efsanevi boss savaslariydi. Hatta 7 de bile 4 den serpintiler vardi. Cunku 7 dede az da olsa bolum sonu bosslari vardi.

7 nin hikayesi cok dokunakli ve yerel bi hikaye oldugu icin insana daha fazla dokunuyordu.

Yani insan mantigi 7 nin hikayesini kendine daha yakin bulur. Cunku yerel bir hikaye

Serinin diger oyinlari ütopik hikayeler oldugu icin mantik kabul etmesede oynarken zevk verir ama duygu veremez. Bende duyguya onem veren biri olarak , 7 de hissettigim duygulari 4 de veya diger baska oyunlarda hissedemedim.

Alıntıları Göster

Seriye yeni başlayacağım.Birbirleri arasında hikaye bağlantısı var mı ?

• Bu seri Resident Evil 4 ve diğer Residet Evil oyunları diye 2 ye ayrılır :) RE herzaman TPS olarak daha iyi olacaktır ; ha yine aldık oynayacaz orası ayrı konu ama Shinji Mikami usta şu oyuna dönüp selam vermez

Resident Evil Village'ın inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Mayıs 2021; 16:41:10 >
  • 95 puan veren de editör 50 puan veren de.Şu oyları seçilmiş , oyun kültürüne inanılan , belli şartları karşılayan kişilerin vermesi lazım artık.Kimi 100'ü sorgusuz sualsiz basar , kimi dikkat çekmek için 40 verir.

• Puanı verenler zevkine göre veriyor, oyun daha çıkmadı, deneyimlemedik. Demodan az çok gördük, oyunu bir oynayalım veririz puanımızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Seriye yeni başlayacağım.Birbirleri arasında hikaye bağlantısı var mı ?

Alıntıları Göster

7 -8 ve cikacak olan 9 birbiriyle baglantili , nethan hikayesi 9 ile bitecek

4 ise leon ile baslayan ve biten ama 3 ten sonra cigir acan bir oyundu

5 ve 6 malesef serinin en zayif halkalariydi neredeyse seriyi öldürüyorlardı. Neyseki 7 ile tekrar efsane konumuna dondu.

4 suan icin oynamanizi tavsiye etmiyorum. Cunku oynanis olarak sizi zorlayabilir ve bikabilirsiniz .nedeni yuruyerek ates edemiyorsunuz . Ates ve yurume ayni anda olmuyor buda sizi zorlayabilir

4 icin remake beklemenizi tavsiye ederim

Ama 7 ile baslayabilirsiniz ek paketler dahil muthis bir hikayesi olan oyundur. Village da zaten devamidir. 9 ile sonlanacak hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord

7 -8 ve cikacak olan 9 birbiriyle baglantili , nethan hikayesi 9 ile bitecek

4 ise leon ile baslayan ve biten ama 3 ten sonra cigir acan bir oyundu

5 ve 6 malesef serinin en zayif halkalariydi neredeyse seriyi öldürüyorlardı. Neyseki 7 ile tekrar efsane konumuna dondu.

4 suan icin oynamanizi tavsiye etmiyorum. Cunku oynanis olarak sizi zorlayabilir ve bikabilirsiniz .nedeni yuruyerek ates edemiyorsunuz . Ates ve yurume ayni anda olmuyor buda sizi zorlayabilir

4 icin remake beklemenizi tavsiye ederim

Ama 7 ile baslayabilirsiniz ek paketler dahil muthis bir hikayesi olan oyundur. Village da zaten devamidir. 9 ile sonlanacak hikaye

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam.7-8 den sonra 1-2-3 remake e başlarım.

• Araxes kullanıcısına yanıt

Resident evil 7 ve resident evil village bu ikisi bağlantılı gerisi farklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.