|
Resident Evil Village'ın inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı
-
-
En iyisi resident evil 7 idi, üstüne başka tanımam.
-
Hocam RE4 gibi bir baş yapıt varken 7 ancak 2. olur ki şahsi olarak RE2 en iyi 2. oyundur -
RE4 oynamadım, sadece izledim hocam.
Ama resident evil 7'i playstationda VR gözlük ile oynadım ve bitirdim, çok güzel bir deneyimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VS18
Hocam RE4 gibi bir baş yapıt varken 7 ancak 2. olur ki şahsi olarak RE2 en iyi 2. oyundur7 nin hikayesi hepsinden daha iyi . Bu nedenle 7 bence serinin en iyi oyunuydu. Ondan sonra 4 derim. Serinin 2. Ve 3. Oyunu yani remakler oynanis ve dinamik olarak 7 ye benzerdi.
4 farkli bir yapidaydi. Ama onun en buyuk farki efsanevi boss savaslariydi. Hatta 7 de bile 4 den serpintiler vardi. Cunku 7 dede az da olsa bolum sonu bosslari vardi.
7 nin hikayesi cok dokunakli ve yerel bi hikaye oldugu icin insana daha fazla dokunuyordu.
Yani insan mantigi 7 nin hikayesini kendine daha yakin bulur. Cunku yerel bir hikaye
Serinin diger oyinlari ütopik hikayeler oldugu icin mantik kabul etmesede oynarken zevk verir ama duygu veremez. Bende duyguya onem veren biri olarak , 7 de hissettigim duygulari 4 de veya diger baska oyunlarda hissedemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sony oyunu olmayınca kimse 100/100 ve 10/10 vermemiş :D
-
Returnal'e hatta Days gone'a bile 100 puan verenler vardı şaka gibi :D
-
Resident evıl serisi nin bende özel yeri vardır oyuncu arkadaşlar kırılmasınlar.ben şahsen o notlara bakmam notumu kendim veririm. Oyun beni icine alıyorsa farklı atmosfere sürüklüyorsa benim notum tam olur.ha bunu ahmet begenir mehmet begenmez önemli olan notu kendimizin vermesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: classlord7 nin hikayesi hepsinden daha iyi . Bu nedenle 7 bence serinin en iyi oyunuydu. Ondan sonra 4 derim. Serinin 2. Ve 3. Oyunu yani remakler oynanis ve dinamik olarak 7 ye benzerdi.
4 farkli bir yapidaydi. Ama onun en buyuk farki efsanevi boss savaslariydi. Hatta 7 de bile 4 den serpintiler vardi. Cunku 7 dede az da olsa bolum sonu bosslari vardi.
7 nin hikayesi cok dokunakli ve yerel bi hikaye oldugu icin insana daha fazla dokunuyordu.
Yani insan mantigi 7 nin hikayesini kendine daha yakin bulur. Cunku yerel bir hikaye
Serinin diger oyinlari ütopik hikayeler oldugu icin mantik kabul etmesede oynarken zevk verir ama duygu veremez. Bende duyguya onem veren biri olarak , 7 de hissettigim duygulari 4 de veya diger baska oyunlarda hissedemedim.
Alıntıları GösterSeriye yeni başlayacağım.Birbirleri arasında hikaye bağlantısı var mı ?
-
Bu seri Resident Evil 4 ve diğer Residet Evil oyunları diye 2 ye ayrılır :) RE herzaman TPS olarak daha iyi olacaktır ; ha yine aldık oynayacaz orası ayrı konu ama Shinji Mikami usta şu oyuna dönüp selam vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Mayıs 2021; 16:41:10 > -
95 puan veren de editör 50 puan veren de.Şu oyları seçilmiş , oyun kültürüne inanılan , belli şartları karşılayan kişilerin vermesi lazım artık.Kimi 100'ü sorgusuz sualsiz basar , kimi dikkat çekmek için 40 verir.
-
Puanı verenler zevkine göre veriyor, oyun daha çıkmadı, deneyimlemedik. Demodan az çok gördük, oyunu bir oynayalım veririz puanımızı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AraxesSeriye yeni başlayacağım.Birbirleri arasında hikaye bağlantısı var mı ?
Alıntıları Göster7 -8 ve cikacak olan 9 birbiriyle baglantili , nethan hikayesi 9 ile bitecek
4 ise leon ile baslayan ve biten ama 3 ten sonra cigir acan bir oyundu
5 ve 6 malesef serinin en zayif halkalariydi neredeyse seriyi öldürüyorlardı. Neyseki 7 ile tekrar efsane konumuna dondu.
4 suan icin oynamanizi tavsiye etmiyorum. Cunku oynanis olarak sizi zorlayabilir ve bikabilirsiniz .nedeni yuruyerek ates edemiyorsunuz . Ates ve yurume ayni anda olmuyor buda sizi zorlayabilir
4 icin remake beklemenizi tavsiye ederim
Ama 7 ile baslayabilirsiniz ek paketler dahil muthis bir hikayesi olan oyundur. Village da zaten devamidir. 9 ile sonlanacak hikaye
-
quote:
Orijinalden alıntı: classlord7 -8 ve cikacak olan 9 birbiriyle baglantili , nethan hikayesi 9 ile bitecek
4 ise leon ile baslayan ve biten ama 3 ten sonra cigir acan bir oyundu
5 ve 6 malesef serinin en zayif halkalariydi neredeyse seriyi öldürüyorlardı. Neyseki 7 ile tekrar efsane konumuna dondu.
4 suan icin oynamanizi tavsiye etmiyorum. Cunku oynanis olarak sizi zorlayabilir ve bikabilirsiniz .nedeni yuruyerek ates edemiyorsunuz . Ates ve yurume ayni anda olmuyor buda sizi zorlayabilir
4 icin remake beklemenizi tavsiye ederim
Ama 7 ile baslayabilirsiniz ek paketler dahil muthis bir hikayesi olan oyundur. Village da zaten devamidir. 9 ile sonlanacak hikaye
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam.7-8 den sonra 1-2-3 remake e başlarım.
-
Resident evil 7 ve resident evil village bu ikisi bağlantılı gerisi farklı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sony oyunu olmayınca kimse 100/100 ve 10/10 vermemiş :D
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X