Şimdi Ara

~Resident Mu Online~ Serverda Bakım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar servera oyuncu getiren herkes gmlik verilecektir iletişim:sevkanbutakin@hotmail.com
    Ayrıca Servera ilk girip oynayan 10 kişiye full itemler verilecektir.

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı :Resident Mu Online
    Versiyon : Season3 Episode 2 +S4 İtems
    Dedicated: Evet
    Up Time :24 Saat Online
    Website :http://residentmu.tr.cx
    Forum :www.frmdestek.com/frm
    Üyelik Alımı :http:/residentmu.tr.cx/index.php?op=register

...:::Özellikler:::..

Exp:9999x
    Drop :%100
    BB ff
    Reset Level :400
    Max Level :400
    Event : Her gün Event olacaktır...
    Max Stats :65000

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7
    Dark Lord :7

...:::Admin & GM:::..

Admin :SeVK@N ByResiDent

Game Master :Su An mevcut deil...

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.megafileupload.com/en/file/114306/MuPier-Full-Client-0-02-rar.html

Patch :http://94.102.8.58/pacht.zip

Oyun 24 Saat Onlnie Kapanmıyacak uzun ömürlü bir server sitesini değişecem bazı ayarlarıda yapınca çok hoş bir server olacak herkesi beklerim.Oyuna gelen herkese yardım edilecektir.Her gün event yapılacaktır.Siteye webshop eklenecek oradan vote karşılığı item alınacak.Gm alınacak ilk 100 Resete.
    İletişim:sevkanbutakin@hotmail.com

Herkes Gelsin Bekliyorum :D

~Resident Mu Online~  Serverda Bakım Var

~Resident Mu Online~  Serverda Bakım Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturks11 -- 6 Ağustos 2009; 14:19:05 >

• hayırlı olsun keske s4 serisi olsaydi!
  • Patch virüslü kontrol edersen iyi olur.
  • HayırLı oLsun.
  • teşekürler clienti setup şeklinde upload ediyorum site değişti vote karşılığı item alacaksınız oyun harika s3 ep2 ama s4deki her item ve özellikler var maplar bile var herkes gelsin
  • Hayırlı olsun
  • HayırLısı oLsun...

@AyanoqLu

Sen cezaLı değiLmiydin yoksa ben mi yanLış hatırLıyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

HayırLısı oLsun...

@AyanoqLu

Sen cezaLı değiLmiydin yoksa ben mi yanLış hatırLıyorum ?

kullanıcının cezası bitmiş ancak giriş yapmamış yazıyordu altında.
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar servera oyuncu getiren herkes gmlik verilecektir iletişim:sevkanbutakin@hotmail.com
    Ayrıca Servera ilk girip oynayan 10 kişiye full itemler verilecektir.

Cok sacma bence isteyen zaten zevk icin kasmak icin gelirdi...Burdaki celiskiyi zaten herkes farketmistir...Neyse basarilar +15 ve alti:)))
  • asıl maksat oyuncu toplamak zaten server henüx yeni olduğu için çok kişi olsun istiyoruz item sorun değil gel sanada bi set veririz :D ama şu an sunucuda sorun var kapalı
  • yok saolasin ben almiyim nasil bi server olucagini az cok tahmin ediyorum size basarilar...:))
  • kingturk mu diye açılıp 2 gün sonra kapanan server bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.