Şimdi Ara

Residorm Nasıllll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Muğla ya gidicem inşallah Residorm yurtları hakkında bilgisi olan yazabilir mi nasıldır

• Bugun inceleme firsati buldum. Yurt cidden çok guzel ama ogrenci için biraz tuzlu. Haftada 5gun sabah kahvaltisi ve aksam yemegi aliyim dersen 7.5k civari yillik ucreti oluyor. Gerçi Muğla'nin kotekli mahallesi anladigim kadariyla ogrenci sevmekten baska ise yaramiyor. Para sorun degilse git diyecem de para sorun olsa bile gene oraya gitmek zorundasin. Alternatif yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Bugun inceleme firsati buldum. Yurt cidden çok guzel ama ogrenci için biraz tuzlu. Haftada 5gun sabah kahvaltisi ve aksam yemegi aliyim dersen 7.5k civari yillik ucreti oluyor. Gerçi Muğla'nin kotekli mahallesi anladigim kadariyla ogrenci sevmekten baska ise yaramiyor. Para sorun degilse git diyecem de para sorun olsa bile gene oraya gitmek zorundasin. Alternatif yok.

Kardeş yazıldım hayırlı olsun inşallah depozito falan yatırdım umarım ekonomik yönden sıkıntı çekmem
  • pahalıdır.temizlik ve ısıtma çok iyi.alt kattaki kız erkek karışık ortamı güzeldir.yurtta arada geceleri çok gürültü olabilir.yine kyk çıkmayacaksa gidilecek tek yer. hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

pahalıdır.temizlik ve ısıtma çok iyi.alt kattaki kız erkek karışık ortamı güzeldir.yurtta arada geceleri çok gürültü olabilir.yine kyk çıkmayacaksa gidilecek tek yer. hayırlı olsun

Hocam ben kyk ya başvurmadım hiç kötümü ettim acaba
  • didreane16 kullanıcısına yanıt
    Maddi durumunla alakalı bir şey. Yurt ücreti senin için sorun değilse bence kötü etmiş sayılmazsın.
    4 yıl kyk da kalmış birisiyle konuşmuştum. 3 Kişilik odalarının çok iyi olduğunu 4 kişilik odaların ise koğuş gibi olduğunu söylemişti.
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Yardımların için teşekkürler hayırlısı olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.