Şimdi Ara

Resim Çizerken Dinlenecek Müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alıştırma yapıyorum.Ama deneme çizimleri için anormal hızlı çiziyorum ve hiç hoş olmuyor.Zira çok yeniyim.Beni relax tutacak.Piyona-keman-orkestral müziklere ihtiyacım var.Klasik müzik yani,tavsiyelerinizi bekliyorum....

• 9. senfoni 1 saat sürüyo ben çizim yaparken dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 3 Ağustos 2014; 13:46:55 >
  • Toygar ışıklı'nın enstrümantal müzikleri
  • Chopin nocturnes öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Chopin nocturnes öneririm

Son bir kaç gündür çok felaket klasik müziğe sardım. Normalde heavy metal tarzı dinlerdim. Chopin de yeni favorilerimden. Nocturnes'ı da bu mesajı okurken dinliyordum. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim. Bi' bilgi notu: Metal ve Klasik müzik dinleyicilerinin karakteristik özellikleri benzermiş. Ben iki tarza da aşığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Chopin nocturnes öneririm

Son bir kaç gündür çok felaket klasik müziğe sardım. Normalde heavy metal tarzı dinlerdim. Chopin de yeni favorilerimden. Nocturnes'ı da bu mesajı okurken dinliyordum. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim. Bi' bilgi notu: Metal ve Klasik müzik dinleyicilerinin karakteristik özellikleri benzermiş. Ben iki tarza da aşığım

Böyle bir bilginin farkında değildim and bende sizin gibi rock müzik ve klasik müzik hayranıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hareketli bir şarkı arıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apocalyptica ve Lindsey Stirling adlı bir kemancı var ilham verici olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlendirici müzikleri tercih et
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Alıştırma yapıyorum.Ama deneme çizimleri için anormal hızlı çiziyorum ve hiç hoş olmuyor.Zira çok yeniyim.Beni relax tutacak.Piyona-keman-orkestral müziklere ihtiyacım var.Klasik müzik yani,tavsiyelerinizi bekliyorum....

Da poet beattape albümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESAras

dinlendirici müzikleri tercih et

Siryıslı?
    Konuya cevap veren herkese teşekkürler buradan
  • Uplifting Trance

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.