Şimdi Ara

Arka Planda Çalan Müziği Ayırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arakadşlar elimde bir video var arka planda güzel bir fon müziği çalıyor yalnız bununla ilgili bir şiir var ben bu arka plandaki şarkıyı ayrı olarak kaydetmek istiyorum basit bir şekilde yapılıyormu lardım ederseniz sevinirim

• Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    video hangi formatta ise donusturucu kullanarak mp3 e cevirebilirsin..ornegin avi to mp3 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mp3 e çeevirdim zaten ben çalan arka plandaki fon müziğini ayırmak istiyorum sözlerden
  • Daha önce böyle böyle bir konu hakkında @kumandan adlı arkadaşımız yardımcı olmuş.

Media Player Classic ile yapabilirsin:

Sağ tıklayıp ADD FILE seçin
    Eklediğiniz dosyanın video ve Ses kanalı ayrı ayrı görünecektir. Ses kanalına sağ tıklayıp DEMUX diyerek ses dosyasını çıkartabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 13 Ekim 2015; 11:49:33 >

• Kimse olayı anlamamış.. Diyor ki "Ben fon müziğini istiyorum bu yüzden de konuşmaları silmek istiyorum, nasıl yapabilirim?"

Benim tavsiyem fon müziğin kendisini bulmanız çünkü iyi bi sonuç alamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Galiba bu işe yarar :
    http://m.tamindir.com/vocal-reducer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 13 Ekim 2015; 12:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Kimse olayı anlamamış.. Diyor ki "Ben fon müziğini istiyorum bu yüzden de konuşmaları silmek istiyorum, nasıl yapabilirim?"

Benim tavsiyem fon müziğin kendisini bulmanız çünkü iyi bi sonuç alamazsınız.

evet arakadşım sağolun beni anladğınız için ben birisi şiir okuyor arakda fon çalıyor ben sadece o fonu ayrı kaydetmek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bende zamanında biraz araştırmıştım bu konuyu ama olumlu bir yol bulamamıştım.
  • Bahsettiğiniz şeyi yapmanız bence mümkün değil veya çok üst düzey bilgi gerektirir.
  • hiç yapan yok mu bilgi derken ne bilgisi acaba
  • bilen yokmu tam
  • up
  • up
  • Yukarda verilmiş müzeiğin kendisini bulmaya çalışman en mantıklısı. Çünkü müziği temiz bir şekilde ayrman mümkün değil
  • hocam videoyu at arkadaki fonu bulmaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

hocam videoyu at arkadaki fonu bulmaya çalışayım

buyrun arkadaşım çok teşekkür ederim

http://youtube.com/embed/PiuOT-iHeEU?html5=1&fs=1
    hocam shazamdan arattım yok yorumlara baktım gene yok pek popüler bir fon müziği olmadıgı belli
  • hmm olsun teşekkür ederim ilginiz için inşallah bilen biri vardır sağolun

Konu epey eskiden kalmış ama ben de daha önce yükleyip sonra silip unuttuğum bi uygulamayı ararken karşıma çıktı, belki yine arayan birileri faydalanır Arka Planda Çalan Müziği Ayırmak . Daha önceden kullandığım Moises adlı uygulamayı kullanabilirsiniz çok kullanışlı. Yüklerken 4 parça seçeneğini seçin, ayırmak için daha fazla seçeneğiniz olur. Üye olup ücretsiz üyelikle kullanabilirsiniz yalnız dikkat edin, ücretsiz üyelikte aylık en fazla 5 şarkı işleyebiliyorsunuz. Link yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden paylaşmıyorum Android'de Play Store'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmederdogan25 -- 24 Mart 2023; 5:43:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.