Şimdi Ara

SPOTİFY ARKA PLANDA MÜZİK DEĞİŞTİRME/DURDURMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
39.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spotify da oyun filan oynarken alt tab yapmadan müziği değiştirne veya ses açıp kapama yapmamızı sağlayan bildiğiniz bi program varmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Arka Planda Müzik Değiştirme/Durdurma

Spotify'da müzik dinlerken başka uygulamalara geçtiğinde veya oyun oynarken müziği arka planda kolayca kontrol etmek isteyebilirsin. Spotify kısayol tuşlarını kullanarak bunu hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapabilirsin.

Spotify Tuş Atama

Spotify, sana tuş atama özelliği sunarak belirli işlemler için kendi kısayollarını oluşturmana olanak tanır. Ayarlar menüsünden "Kısayol Tuşları" bölümüne giderek istediğin tuşları Spotify'daki belirli işlemlere atayabilirsin.

Oyundayken Spotify Müzik Değiştirme

Oyun oynarken Spotify'da müzik değiştirmek için özel bir tuş atayabilirsin. Örneğin, "F12" tuşunu "Sonraki Şarkı" işlemine atayarak oyun sırasında klavyeden şarkı değiştirebilirsin.

Spotify Şarkı Değiştirme Tuşu

Varsayılan olarak, Spotify'da şarkı değiştirmek için "Sağ Ok" ve "Sol Ok" tuşlarını kullanabilirsin. Ancak, tuş atama özelliğini kullanarak kendi istediğin tuşları şarkı değiştirme işlemine atayabilirsin.

Spotify Klavyeden Şarkı Değiştirme

Klavyeden Spotify'da şarkı değiştirmek için yukarıda bahsedilen "Sağ Ok" ve "Sol Ok" tuşlarının yanı sıra aşağıdaki kısayol tuşlarını da kullanabilirsin:

• Önceki Şarkı: "Ctrl" + "Sol Ok"
    • Sonraki Şarkı: "Ctrl" + "Sağ Ok"
    • Şarkıyı Duraklat/Başlat: "Boşluk" tuşu

Spotify Arka Planda Müzik Değiştirme

Spotify'da müziği arka planda değiştirirken, müzik çalar ekranını küçültebilirsin. Böylece, diğer uygulamaları kullanırken veya oyun oynarken müziği kontrol etmeye devam edebilirsin.

Spotify'da müzik dinlerken arka planda müzik değiştirmek/durdurmak için bu yöntemleri kullanarak müzik deneyimini daha keyifli ve verimli hale getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefondan aynı hesaba giriş yap ordan değiştirdiğin zaman pc üzerinde ki müzik değişiyor. Kumanda gibi kullanabiliyorsun yani. Ama ben fn tuşlarını kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righteous2

Telefondan aynı hesaba giriş yap ordan değiştirdiğin zaman pc üzerinde ki müzik değişiyor. Kumanda gibi kullanabiliyorsun yani. Ama ben fn tuşlarını kullanıyorum.
    mantıklı dediğin deneyeceğim
  • Logitech klavye mouse varsa uygulamasından kısayol atayabilirsin, diğer markalarda da vardır büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ocak 2019; 22:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Logitech klavye mouse varsa uygulamasından kısayol atayabilirsin, diğer markalarda da vardır büyük ihtimal.
    logitech gaming software den tuşları atadım g1 den g6 ya kadar masaüstendeyken ve chrome da çalışmaya başladı ama herhangi bi oyuna girince yine çalışmıyor tuşlar bildiğiniz bi ayarı filan varmı
  • Telefondan değiştirmek en mantıklısı
  • _AmIMad_ kullanıcısına yanıt
    ben mouse üzerinden kullanıyorum direk, her zaman çalışıyor. discord mute falan da mouse'da.

SPOTİFY ARKA PLANDA MÜZİK DEĞİŞTİRME/DURDURMA
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    çözdüm teşekkürler
  • bu video işinize yarayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: _AmIMad_

çözdüm teşekkürler

Nasıl çözdün kardeş? Ben hep oyunda mouse ile değişirdim ama artık sadece Spotify ekranda açıkken değişiyor müzik?

• BéTo kullanıcısına yanıt
    Bir eklenti yardımı ile direk arka planda spotify kontrol ediliyor kardeşim şu video işini görür.
    Tekno Mercekyoutube
    Spotify Arka Planda Müzik Değiştirme Durdurma ve Tüm Kısayollar
    https://www.youtube.com/watch?v=7ktMMc-eVR0&lc=UgxcR8Uec3Yw72c4GrZ4AaABAg
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismaildrcn -- 30 Ocak 2021; 13:22:5 >

• ismaildrcn İ kullanıcısına yanıt
  • _AmIMad_ kullanıcısına yanıt

bende RAMPAGE mouse var oluyordu tuşlarla birden gitti ayarlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.