Arkadaşlar bana acil bir resim galeri scripti lazım (Php ve ya asp) Çok basit bi şey yeterli bile Yani diyelim yönetim panelinden resim eklemek istiyorum Eklediğim resimleri de otomatik küçültmesi gerekiyor Birde resimlere açıklama yazmak istiyorum
Lütfen arkadaşlar yardımcı olun Ama bana aramak için site adresi vermeyin lütfen Eğer elinizde bu tariflere uygun bir script biliyorsanız Lütfen bana ulaştırın
ama ben yalnış anlatım, bu benim acemiliğimden kaynaklanıyor
benim aslında istediğim aynen bunun gibi, sadece kendim online resimleri upload etmek istiyorum
onun dışında Thumbnail le ben acıklama yapmak istiyorum, birde resim büymesin yani Thumbnail ve acıklaması olarak kalsın. aslında ben bunu galeri olarak değilde, dayıma bir emlak sitesi yapmak istiyorum.ve bunu onun için kulanıcam
ya arkadaşlar hadi bi yardımcı olun, onca iş geliyor elimden ama asp , php beni aşıyor dayımada söz verdim hadi bi el atın
Mamboo yani Joomla nın birde Nuke un bildiğim emlak scriptleri vardı ? Galerimi ? En basiti Ps de Web-Foto galeri. Flash tabanlı, localde yapar FTP den atarsın
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
Mamboo yani Joomla nın birde Nuke un bildiğim emlak scriptleri vardı ?
X Files dostum bende onları detaylı araştırdım ama kendim html olarak hazırladım sayılır sadece dayım rahtlıkla resimleri upload edip acıklama yaza bilsin aslında basit bi şey ama kahretsin iste ne asp ne de php bilgim
Sevgili icon
Sende biliyorsun ki bu iş sadece Html bilgisi ile bitmiyor maalesef. Senin Dayının az da olsa web bilgisi olması gerekir. emlakçılık spontene gelişen bir iş kolu. Bugün evini satmak isteyen birisi için aaa dur hafta sonuna yazar eklerim demek ne kadar doğru olur ?
Çok fazla üzme kendini, senin yaptığın siteyi yanılmıyorsam hatırlıyorum, şöyle siyah arka plan ve sol tarafta menüleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bence 1 hafta içinde Joomla kurmayı ve yönetmeyi öğrenebilirsin. Yada Fusion yada Nuke... Böyle Spontone gelişen sektörler için bence Server side bir web diline ihtiyaç var. Html de biliyorsun ki tüm fonksiyonları kendin yapmalısın. Bu açıdan bakarsan kullanıcı açısından Php yada Asp Html den daha kolay...
ya aslında düşünmüyorum değil, ama üçretsiz yapacam diye söz verdim.
neyse ben buldum, şimdi de böyle bir sorun var
bu sayfadahttp://www.leatherart-kirci.com/test2/ ayrıntılar yazan yere ben acıklamaları görmek istiyorum.diğelim ayrıntılara tıkla, ilk olan resimde. acılan sayfada resmin altında ve üstünde acıklama yazıyor wwwwwwww yazdım ben oraya.şimdi biz yönetim panelinden resim eklediğimiz zaman acıklama yazabiliyoruz. ama benim istediğim o acıklamayı ilk verdiğim adresde ki ayrıntılarda yazsın.
bunu nasıl yapacam şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme