Şimdi Ara

resim video müzik dosyalarımın adlarını değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resim, video ve müzik dosyalarımın isimlerini değiştirmeye çalıştığımda "Dosya adı uzantısını değiştirirseniz, dosya kullanılamayabilir" diyor ben de enter a basıyorum. blinmeyen uygulama oluyor. bir süre önce böyle bir sorun yoktu. nasıl düzeltebilirim??

şimdiden teşekkürler...

• sırayla bilgisayarım-araçlar-klasör seçenekleri-görünüm-dosya ve klasörler burda bilinen dosya türleri için uzantıları gizle var eğer işaretli değilse onu işaretleyin siz büyük ihtimalle şarkının veya filmin adını değiştirirken noktadan sonraki uzantıya dikkat etmeden bu işlemi yapıyorsunuz bu da dosya tipini bilinmeyen bir hale getiriyor.Anlattıklarım windows xp için geçerlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: poirot

sırayla bilgisayarım-araçlar-klasör seçenekleri-görünüm-dosya ve klasörler burda bilinen dosya türleri için uzantıları gizle var eğer işaretli değilse onu işaretleyin siz büyük ihtimalle şarkının veya filmin adını değiştirirken noktadan sonraki uzantıya dikkat etmeden bu işlemi yapıyorsunuz bu da dosya tipini bilinmeyen bir hale getiriyor.Anlattıklarım windows xp için geçerlidir.

aynen +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.