Şimdi Ara

RESİM YAPMAYI ÖĞRETİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Bob Ross. Beni Trt-2'de izlediniz yıllar boyu. Artık aranızdayım. İsteyenlere her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası yapmayı öğretebilirim. Bu gerçekten çok kolay.

• sen ölmemişmiydin ya çok üzülmüştüm, demek burasın bana gidilmemiş bir yer çizermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERPICO

sen ölmemişmiydin ya çok üzülmüştüm, demek burasın bana gidilmemiş bir yer çizermisin?
    sana önüne küçük mutlu şeyler ekleyebileceğimiz ve her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası çizmek istiyorum. bu gerçekten çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobross

sana önüne küçük mutlu şeyler ekleyebileceğimiz ve her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası çizmek istiyorum. bu gerçekten çok kolay.

Alıntıları Göster
    bana söylemek isteyeceğim türden bir şarkı , duymak isteyeceğim türden bi sessizlik , ağlamak isteyeceğim türden bir hüzün resmi çizer misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Preston

bana söylemek isteyeceğim türden bir şarkı , duymak isteyeceğim türden bi sessizlik , ağlamak isteyeceğim türden bir hüzün resmi çizer misin

Alıntıları Göster
    "bahçemde yirmi yıllık bir ağaç varmış ve ben bunu hiç fark etmemişim. sizin renkler ve nesnelerle ilgili anlattıklarınızı dinledikten sonra dışarı çıktım ve ağaç bana “günaydın!” dedi" demişti bir öğrencim. sanırım resim sevincini bu yüzden sizlere aşılamaya çalışıyorum. her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası ve birbirine aşk şarkıları söyleyen çalılıklar işte bu yüzden çok önemli. sizde yapabilirsiniz. bu gerçekten çok kolay.

• quote:

"bahçemde yirmi yıllık bir ağaç varmış ve ben bunu hiç fark etmemişim. sizin renkler ve nesnelerle ilgili anlattıklarınızı dinledikten sonra dışarı çıktım ve ağaç bana “günaydın!” dedi" demişti bir öğrencim. sanırım resim sevincini bu yüzden sizlere aşılamaya çalışıyorum. her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası ve birbirine aşk şarkıları söyleyen çalılıklar işte bu yüzden çok önemli. sizde yapabilirsiniz. bu gerçekten çok kolay.

Alıntıları Göster
    size hocam diyebilirmiyimhocamhocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bugaboo

Alıntıları Göster
    BANA MUTLULUĞUN RESMİNİ CİZEBİLİRMİSİN?? bobross

• quote:

Orijinalden alıntı: bugaboo

Alıntıları Göster
    benım bıldıgım bobross turkce bılmıo..bana turkce bılen bı resım cızebılırmısın amca..benım hıc resmım olmadı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bobross

cok tatli ya.köpeginden hic bahsetmiyosun ama

• quote:

Orijinalden alıntı: şampanya

quote:

Orjinalden alıntı: bobross

cok tatli ya.köpeginden hic bahsetmiyosun ama

Alıntıları Göster
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: iMpuls

.

Alıntıları Göster
    saçlarına hastayım bob amca. bende öyle yapacam. sence bu kolay olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

saçlarına hastayım bob amca. bende öyle yapacam. sence bu kolay olur mu?

Alıntıları Göster
    nerdesin ya soruma cevap ver!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

nerdesin ya soruma cevap ver!!!

Alıntıları Göster
    rezil şu avatarı bi deiş pawyon gibi gözümü alıo

bide sana katılıom rezilvezir...cwp wer bob amca nasıl yapılıo o saçlar öle

Kamuoyu senden bir açıklama beklıo

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

rezil şu avatarı bi deiş pawyon gibi gözümü alıo

bide sana katılıom rezilvezir...cwp wer bob amca nasıl yapılıo o saçlar öle

Kamuoyu senden bir açıklama beklıo

Alıntıları Göster
    bob rosshttp://forum.donanimhaber.com/m_2350901/tm.htm bu topiği ziyaret et , hayranların seni bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

bob rosshttp://forum.donanimhaber.com/m_2350901/tm.htm bu topiği ziyaret et , hayranların seni bekliyor

Alıntıları Göster
    Deliriyorum bu adamaaaaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: krushmut

Deliriyorum bu adamaaaaaaaaaaa

Alıntıları Göster
    Hadi lan o herif löngürdemişdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell_Hound

Hadi lan o herif löngürdemişdi

Alıntıları Göster
    ben bu ressamdan daha iyi bi ressam tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manik_depresif

ben bu ressamdan daha iyi bi ressam tanıyorum

Alıntıları Göster

kenan evrenmi

• o adam manyak bişey. androitmidir nedir. şeref..z ne biçim yapıyo. bi de yaparken diyoki "çok kolay yapması bakın işte böyle" ulan 20 sene uğraşsam yapamam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

kenan evrenmi

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: egzantirig

kenan evrenmi

evet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.