Arkadaşlar ben Bob Ross. Beni Trt-2'de izlediniz yıllar boyu. Artık aranızdayım. İsteyenlere her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası yapmayı öğretebilirim. Bu gerçekten çok kolay.
sen ölmemişmiydin ya çok üzülmüştüm, demek burasın bana gidilmemiş bir yer çizermisin?
quote:
Orijinalden alıntı: SERPICO
sen ölmemişmiydin ya çok üzülmüştüm, demek burasın bana gidilmemiş bir yer çizermisin?
sana önüne küçük mutlu şeyler ekleyebileceğimiz ve her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası çizmek istiyorum. bu gerçekten çok kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: bobross
sana önüne küçük mutlu şeyler ekleyebileceğimiz ve her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası çizmek istiyorum. bu gerçekten çok kolay.
Alıntıları Göster
bana söylemek isteyeceğim türden bir şarkı , duymak isteyeceğim türden bi sessizlik , ağlamak isteyeceğim türden bir hüzün resmi çizer misin
quote:
Orijinalden alıntı: Preston
bana söylemek isteyeceğim türden bir şarkı , duymak isteyeceğim türden bi sessizlik , ağlamak isteyeceğim türden bir hüzün resmi çizer misin
Alıntıları Göster
"bahçemde yirmi yıllık bir ağaç varmış ve ben bunu hiç fark etmemişim. sizin renkler ve nesnelerle ilgili anlattıklarınızı dinledikten sonra dışarı çıktım ve ağaç bana “günaydın!” dedi" demişti bir öğrencim. sanırım resim sevincini bu yüzden sizlere aşılamaya çalışıyorum. her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası ve birbirine aşk şarkıları söyleyen çalılıklar işte bu yüzden çok önemli. sizde yapabilirsiniz. bu gerçekten çok kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: bobross
"bahçemde yirmi yıllık bir ağaç varmış ve ben bunu hiç fark etmemişim. sizin renkler ve nesnelerle ilgili anlattıklarınızı dinledikten sonra dışarı çıktım ve ağaç bana “günaydın!” dedi" demişti bir öğrencim. sanırım resim sevincini bu yüzden sizlere aşılamaya çalışıyorum. her zaman gitmek isteyeceğimiz türden bir dağ manzarası ve birbirine aşk şarkıları söyleyen çalılıklar işte bu yüzden çok önemli. sizde yapabilirsiniz. bu gerçekten çok kolay.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bobross
cok tatli ya.köpeginden hic bahsetmiyosun ama
quote:
Orijinalden alıntı: şampanya
quote:
Orjinalden alıntı: bobross
cok tatli ya.köpeginden hic bahsetmiyosun ama
Alıntıları Göster
.
quote:
Orijinalden alıntı: iMpuls
.
Alıntıları Göster
saçlarına hastayım bob amca. bende öyle yapacam. sence bu kolay olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: rezilvezir
saçlarına hastayım bob amca. bende öyle yapacam. sence bu kolay olur mu?
Alıntıları Göster
nerdesin ya soruma cevap ver!!!
quote:
Orijinalden alıntı: rezilvezir
nerdesin ya soruma cevap ver!!!
Alıntıları Göster
rezil şu avatarı bi deiş pawyon gibi gözümü alıo
bide sana katılıom rezilvezir...cwp wer bob amca nasıl yapılıo o saçlar öle
Kamuoyu senden bir açıklama beklıo
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
rezil şu avatarı bi deiş pawyon gibi gözümü alıo
bide sana katılıom rezilvezir...cwp wer bob amca nasıl yapılıo o saçlar öle
o adam manyak bişey. androitmidir nedir. şeref..z ne biçim yapıyo. bi de yaparken diyoki "çok kolay yapması bakın işte böyle" ulan 20 sene uğraşsam yapamam....