Şimdi Ara

şınav çekemiyorum ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şınav hiç çekemiyorum yarım şınav denilen birşey varmış onu nasıl yapabilirim video varmı şınavın faydaları nelerdir siz her gün düzenli şınav çekip sonuç aldınız mı teşekkürler

• Dizlerinin üstunde sinav cekebilirsin hocam.Bende cekemezdim sonra dizlerimin üstünde yapmaya basladim 10 tekrardan 20 tekrara falan ciktigimda 2 normal sınav cekebilmeye baslamistim.sonra 2 sinav ustune yine diz üstünde yapa yapa 40 nizami sınav cikartacak seviyeye gelmistim.

hocam birde kilonuzunda onemi var mesela 60 kg adam 80 kg adamdan daha cok cekebiliyor.kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şınav kombine bir harekettir yani omzun ve kollarında güçlü olmalı ki bedenini kaldırabilsin, obez değilsen veya sağlık sorunun yoksa bir tane bile çekememek sadece bahanedir.istersen serbest ağırlıklarla çalışarak güçlendikten sonra şınav çekmeyi dene istersen omuz ve kolları güçlendirdikten sonra dene ama şınav temel ve daha basit bir harekettir.
  • Dizleri sabit tutarak yarım şınav çekebilirsiniz veya duvarda ayaklar sabit bir şekilde ayakta iken şınav çekebilirsiniz. 1 tane bile şınav çekememeniz çok normal değil gibi ama teknikte bir sıkıntı yoksa bu dediğim yöntemlerle şınav için gerekli kas gruplarını güçlendirerek normal şınava bir müddet sonra geçebilirsiniz.
  • kol çalış
  • Çekmeye çaliş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende çekemiyordum hiç 2016 kasımda askere gittim usta birliğinde spor vardı. herkes benimle dalga geçiyordu çekemediğim için 2-3 haftada 15-20 tane çekmeye başlamıştım. kısa dönemdim askerliğin bitmesine 1 ay kalada 40 tane çekiyordum bu biraz sana bağlı şınav pozisyonunda bekle kolların alışsın barfiks direği filan varsa kolların ellerin acıdan tutmayacak hale gelinceye kadar asılı kal 5-10 güne kolların ellerin güçlenmiş olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.