Şimdi Ara

Hergün şınav çekmenin bi zararı olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vucüt geliştirmeyle falan uğraşmıyorum vaktim ve para ayıracak bütçem olmadığı için 1.85 boyunda ve 75 kilodayım yani amacım kilo vermek falanda değil ama göğüs kası çıkarmak için 1 aydır hergün 40 tane şınav çekiyorum ve yavaş yavaş etki etmeye başladı ama bazı yerlerde hergün şınav çekmenin zararlı olduğunu söylemişler idealinin 2 günde bir çekmek olduğunu söylemişler bu bilgi doğrumu ? Yani şınav dışında başka bi antrenman yapmayan içinde zararı olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 17 Kasım 2017; 19:28:21 >

• Yan etkisi olmaz merak etme istediğin kadar çek hocam
  • Çek hocam zaten 40 çekiyomuşsun. Hergün çekmekten zarar gelmez. Zamanla artırırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Yan etkisi olmaz merak etme istediğin kadar çek hocam

Anlaşıldı hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Çek hocam zaten 40 çekiyomuşsun. Hergün çekmekten zarar gelmez. Zamanla artırırsın.

Aynen hocam set halinde ve nizami çekiyorum...Ve bayağı faydası oldu omuzlarım falan şekilli olmaya başladı eskiden bayağı cılız duruyodum

• hocam ben bir yil hergun 100 sinav 100 mekik 100 oturup kalkma cektim 10 km kosu yaptim. suan kelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

hocam ben bir yil hergun 100 sinav 100 mekik 100 oturup kalkma cektim 10 km kosu yaptim. suan kelim.

Hocam dalga geçilecek bi soru sormadım. Bazı sitelerde 2 günde bir yapılması gerektiğini söyleyenler olmuş o yüzden sordum sanırım onlarda profesyonel anlamda vücut geliştirme işiyle uğraşanlar için söylemişler yani benim gibi sadece şınav çekenler için bi zararı olmadığını söyledi arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    bir cizgi filimden gonderme yapmak istedim konuya tam uyuyordu kusura bakma
    neden iki gunde bir yapilmasi gerektigini de soyluyorlar mi? genelde agir egzersiz yapinca kaslarda hafif parcalanmalar olur kaslarin tamir olmasi icin bir gun arayla yapin diyorlar herhalde. bence sadece gelisimini yavaslatir, zarari olmaz gibi ama bu konuda cok bilgili degilim.
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    estafurullah önemli değil dediğin gibi zararı yok büyük ihtimalle
  • Hocam artırın sayıyı 2 güne 1 yapın daha iyi olur. Ek olarak kapıların 2 tarafını tutun kendinizi ileri itin eliniz kapının diğer tarafında iken göğüs kaslariniz acısın, faydası olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.