Şimdi Ara

Askere Gidicem Fakat Şınav Çekemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi askere gidicem fakat şınav çekemiyorum. 3-5 yapabiliyorum fakat zorlayınca karnımın üst tarafına bir ağrı giriyor kesiliyorum. Ne yapmam lazım 2 hafta sonra askerim bana bir yardımcı olun

• Sabah aksam sayiyi arttirarak sinav cekmeye baslarsan alisirsin. Ama unutma enerjiyi buraya harca baska turlu asilmalara degil eger bu kadar kafaya taktiysan
  • Merak etme Askere gidince 50 taneyi çekersin. Süper gaz veriyorlar
  • ben askerde göstermelik bir kaç kere dışında hiç şınav çekmemiştim.
  • gittiğnde görürsün zaten herkez öyle zaten orda şınav çekmiyosun şınav çeker gibi yapıyosun.barfiks en güzel spordur askerde bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerde sinav cekip cekmemenle alakali pek bir durum yok gidecegin yere gore degisir. istanbul tuzla da sinav cekmezsen carsi iznini kitlerlerken. egirdir dag komando da istersen hic cekme, onemli degil . zaten alacagin egitimle atlamayla kosmayla bu kondusyona erisirsin. 40 tane falan rahat cekersin 1 ay sonra. sikinti yapma bu kadar.
  • Spor yapamaz raporu almaya çalış çünkü şınavda 35 tane istiyorlar.Acemi birliklerinde sıkıntı olmaz ama usta birliğinde sporu istiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Selam arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi askere gidicem fakat şınav çekemiyorum. 3-5 yapabiliyorum fakat zorlayınca karnımın üst tarafına bir ağrı giriyor kesiliyorum. Ne yapmam lazım 2 hafta sonra askerim bana bir yardımcı olun

kardeş sen çoktan gittin askere anlat la şınav çemediğinden birşey yaptılarmı bende gidecem çekemiyom
  • Hocam orada 2 barfiks çekene madalya takıyorlar. Barfiksi çoğu çekemiyor .

Mekik , şınav gibi hareketleri gün geçtikçe arttırıyorsun . İlk hafta 3 , ikinci hafta 10 , üçüncü hafta 15 . Ondan sonra 20-30 a kadar yolu var . Uzu dönemsen döndüğünde 50 tane çekersin zorlanmadan Kol kaslarında gelişiyor zamanla

Ben şu an ancak 1 barfiks , maksimum 10 şınav çekerim . 100 kadar mekik çekerim .

Ama acemi birliği bittiğinde bu sayıları 3 ' e katlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Eylül 2013; 23:21:18 >

• Ben de çekemiyorum. Umarım askerde tek derdiniz bu olur.
  • Benim bileğimde ganglion kisti çıktı ve bileğimi katladığım zaman çok olmasa da ağrı yapıyor bileğime baskı yapamıyorum sorun çıkmaz umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.