Şimdi Ara

Resimde gördüğümüz kaskın modeli nedir acill.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resmimde gordugumuz kaskı almak ıstıyorum ama modeını bır turlu bulamadım yardım edın ...

Resimde gördüğümüz kaskın modeli nedir acill.

• kask nolan marka üstündeki aksesuar olarak bulabilirsin motor mağazalarından
  • Sizin önereceginiz kasklar nedir ?
  • dostum bir fiyat aralığın varsa ona göre önersek daha iyi olur
  • kaskın modeli nolan ama bu tarz şeyler spatran diye geçmesi lazım
    kask rezalet. kesinlikle berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 31 Mayıs 2012; 15:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

kaskın modeli nolan ama bu tarz şeyler spatran diye geçmesi lazım

Nolan güvenlik testlerinden 4 yıldız almış bir kask markası.Rezalet ve berbat terimini kullanmanızdaki amaç ne?
    Youtube'da kişisel testlerde mevcut izleyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

quote:

Nolan güvenlik testlerinden 4 yıldız almış bir kask markası.Rezalet ve berbat terimini kullanmanızdaki amaç ne?

hatırlatman için çok teşekkür ederim dostum, daha önce motorumda vardı gayet iyi biliyorum çok kaliteli bi marka oldugunu, ben shoei kullanmaktaydım ama nolan kaskımda vardı artçım kullanıyordu, benim lafım güvenlik olarak değil, tamamen tasarım olarak,
    yani rezalet ve berbat terimini kullanmamdaki amaç işte bu. ortasından spartan tarzı tüy geçirmişler bence inanılmaz kötü olmuş rezil durumda ki zaten orjinali böyle değil aksesuar olarak yapmışlar ve kaskı berbat etmişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

quote:

hatırlatman için çok teşekkür ederim dostum, daha önce motorumda vardı gayet iyi biliyorum çok kaliteli bi marka oldugunu, ben shoei kullanmaktaydım ama nolan kaskımda vardı artçım kullanıyordu, benim lafım güvenlik olarak değil, tamamen tasarım olarak,
    yani rezalet ve berbat terimini kullanmamdaki amaç işte bu. ortasından spartan tarzı tüy geçirmişler bence inanılmaz kötü olmuş rezil durumda ki zaten orjinali böyle değil aksesuar olarak yapmışlar ve kaskı berbat etmişler.

Direk mesajınızı okuyunca biraz farklı bi anlam çıkıyorda.Arkadaşıda yanıltmayalım Nolan iyidir.Shoei daha iyidir ama fiyat farkeder..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.