Şimdi Ara

ReSiMDeKi iTeMiN DeGeRi NeDiR? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya eskiden biz bunları çöpe atıyoduk cw den fc den çıkıodu
  • iron necklaseten daha değerli bi item çünkü drobu yok iron neckin ne kadar zor olursa olsun drobu var bi şekilde düşürürsün dual +8 shard verirler kesin 30-40 gb çok komik rakam onun icin hele şu zamanda git kas 2 gün ağaç al sana 40 gb
  • neyden cıkarttın
  • Bu arada 20 25 gb diyenler bidaha baksın resme PLATE veya half plate deil FULL PLATE..

O yüzden bayaa bi eder
  • satmayı dusunursen pm at sana 40gb+ vereyim
    nick FireStyl3
    surekli b1 deyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: l4mifl

satmayı dusunursen pm at sana 40gb+ vereyim
    nick FireStyl3
    surekli b1 deyim

200gb şu anda en iyi gelen teklif
  • hiç kaçırma hemn sat derım yada 70+ çıplak bi charla kafa kafaya takasda bulabılsen onu dene (70+ şaka tabi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriallmurder

daha 1 hafta once bi abimiz apostle of piercing colddan dusurdu we ben bunu 70 lvl charla takas ederim diodu o kadar edermi bilmem ben onun yalancısıyım

o abin yemiş seni jnm
  • bu item cok degerli bi item 40 gb ye satan warsa hemen alam 2 3 tane :) +8 dual shard rahatlıkla alırsın bu iteme
  • xgende +8 Shardla kafa kafaya degerdedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: :MaTi:

arkadaşlar resimdeki itemin degerini ögrenebilirmiyim

server beramus özelikle beramustaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

http://img407.imageshack.us/img407/5446/dded0.jpg

arkadaşım o itemi hangi yaratıktan düşürdün söylermisin görüyorum bazen dd plate filan ama nerden düşerbilmiyorum cevap verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

Cypherde Dual +8 Shard Ediyor .. Orda ne eder Bilemem

doğru diyosun kardeşim. dual +8shard weriyolar.fp dd 25 bu nadir bulunan bi itemdir.herkes'de olmaz.30-40 gb satıcaksan yazık olur.
  • itemin ne olduunu yazarsanız iyi olur adı ney ben resime bakamıyorum resim acılmıyor bende
  • dieste lwl 59 luk char antalydieste lwl 59 luk char antalyada alınırada alınır
  • Bence Onu Satma.O İtem Oyunda Çok Az Kişide Var.Dropuda Kalktı.İlerde Daha Çok Değerli Olacak Bir İtem
  • >Artık Eskisi kadar değerli itemler değil..Forgotten dan cıkan Chitin ve Fp dd leri unuttunuz galiba..DD 35 veriyor...
    EDİT:YAzım hatası..
  • yaw sen şimdiden zengin oldum diye bağra bilirsingerçekten benim kanaatimcede +8 dual shard aşağısı teklifleri düşünmeden reddet.Bu arada 200gb teklifde geldi oh oh(camiye bağışpmden yardımlarınızı iletebilirsiniz özellikle seni beklerim)
  • nerden buldun onu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????***
  • quote:

Orjinalden alıntı: Str0nGtR41

>Artık Eskisi kadar değerli itemler değil..Forgotten dan cıkan Chitin ve Fp dd leri unuttunuz galiba..DD 35 veriyor...
    EDİT:YAzım hatası..

dd35 ni veriyo sen git bi kahve iç ayıl yada doktora git gözlük al derim ben sana görevden gelen dd yi rebitsiz +15 yaparsan anca 35 verir...
  • Sık Karşılaşmadığım için fiyarını bilemem
    Şahsen söylüyorum 40gb etse bile alıcaklarını sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppotun1st_ -- 5 Ocak 2007; 16:38:41 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.