quote:Orjinalden alıntı: kafkas11 quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: Albérto Bu Kim Kennedy Bakırcıoğlu helal Tebrikler Bi 2 Tane Daha Sorucam 2008 Açam Bakemm
quote:Orjinalden alıntı: inonu88 bu adam kimdir.ipucu: ÇOK GARİP Bİ SOYADI VAR.british buldum sonunda Phil Younghusband
quote:Orjinalden alıntı: Albérto Bide Bu Varrr n ya bu adamın hiç bşyi gözükmüyoki araştırıyım hangiki takımda nereli fln söle bari
quote:Orjinalden alıntı: kafkas11 yav o üsteki nereli ya brz ipucu ver. üstteki suudi arabistanlı bilmen zor olabilir takımınıda veriyorum Al-hilal
quote:Orjinalden alıntı: kafkas11 quote:Orjinalden alıntı: inonu88 bu adam kimdir.ipucu: ÇOK GARİP Bİ SOYADI VAR.british buldum sonunda Phil Younghusband helal olsun kafkas süper.adamın soyismi younghusband.yani gençkoca anlamına geliyo böyle isim mi olur yuh olsun bea
quote:Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi Kolo Toure sanırım. quote:Orjinalden alıntı: Şikayetname bulun bakalım. Soyadı ''m'' ile başlayıp ''i'' ile bitiyor.
quote:Orjinalden alıntı: Şikayetname quote:Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi Kolo Toure sanırım. quote:Orjinalden alıntı: Şikayetname bulun bakalım. Soyadı ''m'' ile başlayıp ''i'' ile bitiyor. Muntari ?
quote:Orjinalden alıntı: Şikayetname quote:Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi Kolo Toure sanırım. quote:Orjinalden alıntı: Şikayetname bulun bakalım. Soyadı ''m'' ile başlayıp ''i'' ile bitiyor. mwauwari