quote:Orjinalden alıntı: severussnape psgde oynuyodu şu sıralar premier ligde Didier Digard? Slalladım ama..
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: severussnape psgde oynuyodu şu sıralar premier ligde Didier Digard? Slalladım ama.. ben söyliyim madem kimse bulamadı bernard mendy di
quote:Orjinalden alıntı: CatSK Soldan sağa olacak şekilde sıralayın isimleri En soldaki bizim Haydar'da diğerlerini tanımıyorum.
quote:Orjinalden alıntı: dekonline quote:Orjinalden alıntı: CatSK Soldan sağa olacak şekilde sıralayın isimleri En sağdaki bizim Haydar'da diğerlerini tanımıyorum. Hay bu değiştir butonunun
quote:Orjinalden alıntı: severussnape quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: severussnape psgde oynuyodu şu sıralar premier ligde Didier Digard? Slalladım ama.. ben söyliyim madem kimse bulamadı bernard mendy di zordu gerçekten ama sen bitane daha sor severussnape.
quote:Orjinalden alıntı: dekonline quote:Orjinalden alıntı: dekonline quote:Orjinalden alıntı: CatSK Soldan sağa olacak şekilde sıralayın isimleri En sağdaki bizim Haydar'da diğerlerini tanımıyorum. Hay bu değiştir butonunun Hata konuyu açan arkadaşta yanlış yere açmış konuyu