@superman_27; Evet Doğru benim en sevdiğim oyuncuların başında gelir.. quote:Orjinalden alıntı: kafkas11 quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Kanadalı mı bu? ewet kanadalı Bernier mi?
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 @superman_27; Evet Doğru benim en sevdiğim oyuncuların başında gelir.. quote:Orjinalden alıntı: kafkas11 quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Kanadalı mı bu? ewet kanadalı Bernier mi? orta sahadaki kanadalı diil forvetteki kanadalı
quote:Orjinalden alıntı: De-Niro quote:Orjinalden alıntı: inonu88 bu kim uleayn? yakında çok ünlü olcak ha Neri Cardozo wayy cardozo aynen iyi topcu
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Bilene çikolata çok eski bir oyuncu.İpucu vermiyorum şimdilik çok belli olur Johann Cruyff
quote:Orjinalden alıntı: mustang bu adamın üzerine oyuncu tanımam bilin bakalım kim http://www.sporting-heroes.net/files_footballworldcup/ERDEM_Arif_20020622_GH_L.jpg />
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: wandy bu kim? premier ligde genç biri N'Zogbia salladım biraz ama yanlış. ipucu:forvet nijeryalı