quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: wandy bu kim? premier ligde genç biri N'Zogbia salladım biraz ama yanlış. ipucu:forvet nijeryalı Martins?
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: wandy bu kim? premier ligde genç biri N'Zogbia salladım biraz ama yanlış. ipucu:forvet nijeryalı Martins? doğru. Obafemi Martins
quote:Orjinalden alıntı: biostrike ben soruyorum şu anda arsenalde oynuyor yeni transfer oldu cm 2008 de keşfettim kral topçu olacak Eduardo Alves Da Silva
quote:Orjinalden alıntı: biostrike ben soruyorum şu anda arsenalde oynuyor yeni transfer oldu cm 2008 de keşfettim kral topçu olacak Aaron Ramsey?
quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: biostrike ben soruyorum şu anda arsenalde oynuyor yeni transfer oldu cm 2008 de keşfettim kral topçu olacak Eduardo Alves Da Silva oh zorlasam o kadar sallayamam
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Buyur Brezilyalı dünkü Belçika genç milli maçında oynuyordu; Roncatto olabilir mi? bu arada oyunun içine etmişiniz
quote:Orjinalden alıntı: blade77 quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Buyur Brezilyalı dünkü Belçika genç milli maçında oynuyordu; Roncatto olabilir mi? bu arada oyunun içine etmişiniz Yanlış.Bilen sorarsa daha mantıklı olur ama ney
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: blade77 quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Buyur Brezilyalı dünkü Belçika genç milli maçında oynuyordu; Roncatto olabilir mi? bu arada oyunun içine etmişiniz Yanlış.Bilen sorarsa daha mantıklı olur ama ney thiago neves mi?bu arada ben de sormuştum birini 2. sayfanın alt kısımlarında cevap verilmedi sanırım.
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 Doğru Neves.. sen veya başkası da benim sorduğum oyuncuyla ilgilenseniz keşke ayıp oluyo ama :(
quote:Orjinalden alıntı: revenge07 quote:Orjinalden alıntı: biostrike ben soruyorum şu anda arsenalde oynuyor yeni transfer oldu cm 2008 de keşfettim kral topçu olacak Aaron Ramsey? tebrikler arkadaşım doğru cevap