Şimdi Ara

Resimdeki ürünü nerden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ürünü nerden bulabilirim türkiyede mağzadan almak istiyorum veya bu ürünle aynı özelliği gösterecek ses kartı öneriniz var mıdır 500 tlye kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk5kardes

Resimdeki ürünü nerden bulabilirim ?

bu ürünü nerden bulabilirim türkiyede mağzadan almak istiyorum veya bu ürünle aynı özelliği gösterecek ses kartı öneriniz var mıdır 500 tlye kadar ?

Internet uzerınde N11 de bunun tek uclusunu dun satın aldım. (1 dısı - 1 erkek) Buyuk ıhtımal aradıgınız urunu orada bulabılırsınız. Istanbul'da oturuyorsanız Kadıkoy yazıcıoglun'da olma ıhtımalı cok yuksektır. Ses kartı konusuna gelınce neden 2 uclu ses kartı arıyorsunuz? Eger kullandıgınız kulaklık sadece bu cıkıslı ses kartını desteklıyorsa ses kartının destekledıgı kulaklıgı almak daha mantıklı degıl mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 15 Temmuz 2015; 1:29:06 >

• ploff kullanıcısına yanıt
    kulaklığım mikrofonlu ancak tek çıkışı var iphone yanında gelenler gibi hem mic hem kulaklıktan pcde faydalanamıyorum o yüzden böyle bi çözüme gitmek istedim çünkü pclerde mic ve headset girişleri ayrı istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.