froum kısmında her üyenin yanında bir resmi var. Bazıları hareketli. Kendi pc me kopyalıyorum. yapamadım. sorum şu? hareketli resmi nasıl yapıyorsunuz?
Resim dosyalarının birçok farklı biçimi vardır..
BMP => Bitmap 'in kısaltmasıdır. Genel Resim biçimidir boyutu büyüktür. JPG => boyutu daha az yer kapladığı için özellikle internette çok tercih edilir. GIF => 256 renkten oluşur. Resimin kalitesi diğerlerine göre daha düşüktür fakat diğerlerine göre bir artısı var. bu doysa biçimi içine birden çok aldığı resimleri arka arkaya oynatabilir böylece hareketli resim oluşmuş olur.
örn : , , gibi..
PNG => FireWorks Resim Ediötür ile yapılmış resim dosyası biçimidir. Bu biçimli resim dosyaları çok fazla yer kaplarlar, Fakat bu Editör ile yapılan resimler her hareket farklı bir katman olarak saklandığı için daha sonradan düzeltmeler veya değşiklikler yapılması çok kolaydır.
PSD => PNG gibi fakat PhotShop Resim Editörünün dosya biçimdir.
Senin istediğin GIF uzantılı resimler bunlarıda yine FireWoks gibi veya PhotoShop gibi Profesyonel Resim Editörleri ile yapabileceğin gibi, GIF Animator, GIF Maker diye arama yaparak bulabileceğin başka editörler ile de Hareketli resimler oluşturabilirsin.
şimdi işyerimdeyim . Dairedeki PC de bunu tatbik edemem.ama evde deyeceğim teşekkürler.
kardeşim eğer sorun devam ederse söyle yardımcı olmaya çalışırız
Microsoft Gif Animator ile yapabilirsin
@TechNiciaN
imzan çok güzel olmuş deliriyorum zaten eyer deyil filan yazanlara