Şimdi Ara

''Resimli-5800 için ve diğer nokialar (tüm cihazlar) için Altyazılı Video Sorununa Son'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler güzel anlatım da altyazı ayrı dosya hilinde .srt bunu nasıl birlikte çevireceğiz ki öyle bir seçenek bulamıyorum.Siz dahili olanını mı anlattınız acaba? Ben yapamıyorum heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Teşekkürler güzel anlatım da altyazı ayrı dosya hilinde .srt bunu nasıl birlikte çevireceğiz ki öyle bir seçenek bulamıyorum.Siz dahili olanını mı anlattınız acaba? Ben yapamıyorum heralde

Altyazı ve videonun sadece isimlerini aynı yapacaksınız ve aynı klasörde olacaklar. videoyu tıkladığınız zaman aşşağıdaki yerden de altyazısını seçip çevir diyeceğiz bu kadar.
     ''Resimli-5800 için ve diğer nokialar (tüm cihazlar) için Altyazılı Video Sorununa Son''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali22 -- 25 Aralık 2009; 11:49:46 >

• Çok güzel bir paylaşım olmuş, sayenizde servis yolculuğum biraz daha çekilebilir bir hal aldı. Ne kadar teşekkür etsem az olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Çok güzel bir paylaşım olmuş, sayenizde servis yolculuğum biraz daha çekilebilir bir hal aldı. Ne kadar teşekkür etsem az olacak.

bir kişi daha faydalandıysa asıl ben sevinirim bundan.
  • biz 5800 kullanıcısı olanlara yardım eden bu arkadaşa bir teşekkürü borç bilirim teşekkürler...
  • 700 mb lık bir filmi ne kadar sürede çeviriyor bu program acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

700 mb lık bir filmi ne kadar sürede çeviriyor bu program acaba bilgisi olan var mı?

ortalama yarım saat kadar sürüyor.
  • tugay289
    selcuk özkan arkadasın da dedıgı gibi format foctory de turkçe karakter sorunu yasıyorum.ı ve u lar yazıda-okunmuyor.acaba bunu nasıl cozumleyebılırız ayarları acık acık yazabılırmısın lutfen.sımdıden tesekkurler.
  • tamam gerek kalmadı yaptım.tesekkurler
  • format foctory altyazı da turkçe karakter sorunu yasanıyor.u,ı ve ç ler yazıda cıkmıyor.bunu cozumu ıcın secenek-->altyazı kısmına gırıyoruz.altyazı tıpını Tahoma secıyoruz.dosya adını da C:\Windows\Fonts\Tahoma.ttf seklınde yazıyoruz.ASS altyazı Yazı tipi secenegını tıklayıp sag alt kosedekı uygula tıklanır.artık turkçe karakter sorunu cozulmus oluyor.
  • 2 oldu yapıyorum ama altyazı çıkmıyo altyazıyı eklediğim halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray027

format foctory altyazı da turkçe karakter sorunu yasanıyor.u,ı ve ç ler yazıda cıkmıyor.bunu cozumu ıcın secenek-->altyazı kısmına gırıyoruz.altyazı tıpını Tahoma secıyoruz.dosya adını da C:\Windows\Fonts\Tahoma.ttf seklınde yazıyoruz.ASS altyazı Yazı tipi secenegını tıklayıp sag alt kosedekı uygula tıklanır.artık turkçe karakter sorunu cozulmus oluyor.

Uzun zamandır bu sorunun çözümünü arıyordum. Denedim oldu, çok sağol.
  • Mr. Crowley
    yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.

akon
    yukarıdakı anlattıklarım turkçe karakter sorununu cozumune yonelıktı.bu ayarları yap.alt ayzı eklemek ıcın cıktı ayarı secenegını tıkla daha sonra orada ek altyazı secenegıne gel orada en ustte ek altyazı(srt ass ssa idx) yazıyor onu tıklayıp hemen yanındakı ... tıkla ve altyazını ekle.
  • Mesajım bulunsun oviyi yükledikten sonra deniyeceğim.Teşekkürler dostum.
  • Verdiğin program ve bilgiden dolayı gerçekten teşekkür ederim.Bir kaç sorum olacak AVI uzantılı dosyaları çevirdiğimde görüntü gayet akıcı ama MKV lerde hafif takılmalar var sebebi ne olabilir ve bir çözümü varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedemirag

Verdiğin program ve bilgiden dolayı gerçekten teşekkür ederim.Bir kaç sorum olacak AVI uzantılı dosyaları çevirdiğimde görüntü gayet akıcı ama MKV lerde hafif takılmalar var sebebi ne olabilir ve bir çözümü varmı?

mkv denemedim sanıyorum henüz. en kısa zamanda dener yazarım foruma. sistem özellikleriniz nedir. sonucta mkv aviden daha fazla sıkıstırımış bir format belki sisteminiz yetiştiremediği için olabilir emin değilim. Dediğim gibi bi tane ben çevirip yazarım.
  • Ben problemi çözdüm ilgin için teşekkür ederim.Frame Rate 15 yapınca problem oluyor.Ama alt yazı ile aynı Frame rate i yazınca problem kalktı.Örneğin Kill Bill'in ESiR sürümü 23.978 Frame Rate bende bunu yazdım problem kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedemirag

Ben problemi çözdüm ilgin için teşekkür ederim.Frame Rate 15 yapınca problem oluyor.Ama alt yazı ile aynı Frame rate i yazınca problem kalktı.Örneğin Kill Bill'in ESiR sürümü 23.978 Frame Rate bende bunu yazdım problem kalmadı.

:)) onu yaptığın hiç aklıma gelmemişti. orjinalde bırakman faydanadır. hem senkron kayması olmaz. hemde videon kaliteli olur.
  • Direk aviyi akıcı bir şekilde çalıştıran, mümkünse srt altyazı da açabilen, akıcı bir program var mıdır acaba, bu convert olayı çok sıkıntı...
  • Net görüntü ve tam ekran ile izlemek için hangi ayarları yapmamız gerekiyor formatfactory'de?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.