Şimdi Ara

''Resimli-5800 için ve diğer nokialar (tüm cihazlar) için Altyazılı Video Sorununa Son'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SIRLI

Direk aviyi akıcı bir şekilde çalıştıran, mümkünse srt altyazı da açabilen, akıcı bir program var mıdır acaba, bu convert olayı çok sıkıntı...

Bu çok büyük bir eksiklik ama böyle bir programın çıkacağına inanıyorum..
  • Peki boyutu ne oranda oluyor çevrilince ? O önemli. 5 mblik dosyayı kaç mb yapıyor çevirince ?
  • Arkadaşlar sonunda kendim denedim kendi 5800ımda sonuç harika. 700 mblık Public Enemies filmini 630mbye kadar düşürdü ve kalitesi + altyazısı harika oldu. Konu sahibi arkadaşa çok teşekkürler.. :)
  • harika çok teşekkürler
  • mediacoder en iyisi maceraya gerek yok
  • mali22 öncelikle teşekkürler
    ama ben altyazı olayını yapamadım program altyazıyı görmüyor,.srt uzantısı hariç adları aynı olmasına ve aynı klasörde olmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

mali22 öncelikle teşekkürler
    ama ben altyazı olayını yapamadım program altyazıyı görmüyor,.srt uzantısı hariç adları aynı olmasına ve aynı klasörde olmasına rağmen

biraz geç oldu :D keşke pc atsaydın. sorun devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali22 -- 19 Şubat 2010; 10:21:49 >
  • ok çözdüm sorunu teşekkürler
  • Yazanları aynen uyguladım videonun 10 saniyesini hızlıca gösterip bitiyor(telefonda),seslerinden 10 saniyelik kısmını çıkarıyor ama normal hızda nerde hata yaptım acaba? 200mblık bir 1280x768 mp4 dosyasını çeirdim 20 snde bitti zaten bir hata olmalı

Not: telefon x6
  • Tamam başka video denedim oldu Tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali22

quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

700 mb lık bir filmi ne kadar sürede çeviriyor bu program acaba bilgisi olan var mı?

ortalama yarım saat kadar sürüyor.

İşlemci gücüne göre değişir.

Bu arada anlatım çok iyi olmuş elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 8 Eylül 2010; 18:37:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.