Şimdi Ara

===> RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ <=== (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
200.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes yardimlarin icin cok tesekkur ederim sonunda aldim N73 ve senin yazdigin gibi
    gümüs olanini...
    Benim versiyonum V3.0638.0.0.1
    Hemen N73me versiyonu yüklemem gereklimi sence daha bir gun oldu kullanali her hangi bir
    problemi yok me yapmamin bana ne faydasi olur version yenilemenin riski varmi?
    Kusura bakma cok fazla soru sordum ama cevaplarsaniz sevinirim...
    Tesekkurler...
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

gümüş/moru tavsiye ederdim

• inceleme gercekten etkıleyıcı tesekkurler
  • selam bende n73 kullanıcısıyım ve yeni yeni kesfetmeye basladum.xilisoft ile 3gp cevir ama ayarlar
    video codec mpeg
    video size 320 240
    bit rate 512
    frame rate 15
    audi codec mpeg4 aac
    bit rate 128
    chanels 2 sterio
    samle rate 44100
    olmalı
  • ya iyi hosta benim telin üst hopörlerlerden birinden se gelmiyo arızalı olabilirmi acaba?hı bide ön kapak cıkmıyo ekranı nasıl temizlicez ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

inceleme gercekten etkıleyıcı tesekkurler

eywallah kardeş saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: essoesso

ya iyi hosta benim telin üst hopörlerlerden birinden se gelmiyo arızalı olabilirmi acaba?hı bide ön kapak cıkmıyo ekranı nasıl temizlicez ya

arkadaşım n73 ana toppic de ses le ilgili soruna cvp var orayı okursan anlarsın o bi sorun deil cihazda sağ ve sol die hoparlör olarak donanım yok üst sağda ve altta olmak üzere 2 adet hoparlör var ekrana gelince ön kapak çıkmıyor zaten ve o tozlanan kısım zaten orjinal ekran kapak camı falan deil onun için tozlanmayı üstünden sileceksin ve kırılmasına karşın çok dikkat etmen gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: highlaz_wien

Kardes yardimlarin icin cok tesekkur ederim sonunda aldim N73 ve senin yazdigin gibi
    gümüs olanini...
    Benim versiyonum V3.0638.0.0.1
    Hemen N73me versiyonu yüklemem gereklimi sence daha bir gun oldu kullanali her hangi bir
    problemi yok me yapmamin bana ne faydasi olur version yenilemenin riski varmi?
    Kusura bakma cok fazla soru sordum ama cevaplarsaniz sevinirim...
    Tesekkurler...
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

gümüş/moru tavsiye ederdim

öncelikle hayırlı olsun, ME yapınca pek bi yararı oluyomu bilmiorum, pek bi bilgi sahibi deilim. ama dier arkadaşlar arada farkları söylüolar

• çok tesekkürler kardeşim.ya bide bu teli nası update etcez?arkaslar çok detaylı şeyler yazmışlar ama pek bi zahmetli bunun daha kolay bi yanı yok mu servise gitmek dışında
  • eyvallah kardeş
  • bu telin işlemci hızı nedir kesin ve net bi cevap verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 3 Ocak 2007; 20:50:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: swes

bu telin işlemci hızı nedir kesin ve net bi cevap verirmisiniz.

226Mhz

N73ten N73ME ye çevirme ile ilgili bi topic yokmumillete yardımcı olunsa

güsel bi şekilde yazıp anlatsa
  • selam kardeş daha dün gece N73 ümü N73me yaptım.bomba gibi müzik çalıyo ve telde ileri derecede hızlanma var.çok basit bi işlem.

Merhaba arkadaşlar.Ben kendi n73 telime attım şöyle artıları var.Kulaklıkla ses kailtesinde artış var basslar daha iyi vuruyor.Ayrıca stero genişletme gibi çok güzel bir ses ayarı menüsü eklenmiş.Fazladan iki tema eklenmiş.
    Şimdi gelelim nasıl yazılım yükleyeceğiz kısmına.

1-Öncelikle bilgisayarınızda Nokia Software Updater kurulu olmalı.Eğer yoksa BURADANhttp://europe.nokia.com/A4176089 yükleyin.

2-Sonra bize ürünün product code unu değiştireceğimiz nemesis programı lazım onuda BURADANhttp://rapidshare.com/files/5590036/NSS10385.zip.html yükleyin.

Tüm programlar yüklenip kurulduktan sonra teli usb kablo ile bağlayın sonra nemesis programını çalıştırın.programı çalıştırdığınızda sağ üst köşede bir büyüteç işareti var ona tıklayın ve sonrada çıkan menüde phone menü diye bir yer var oraya tıklayın.Phone menü kısmında scan var ona tıklayın ve programın teli bulduğunu görün imei vs yazar.Sağ kısımda production data edit kısmında altta read var oraya tıklayın PRODUCT CODE kısmında ne yazıyorsa onu not edin bir yere.Bu asıl product code dur ve ileride servise gidince bu tekrar yazılmalıdır.Şimdi oradaki değeri not ettikten sonra sağda enable yazan yerdeki tikleri işaretleyin hepsini aktif olsun.Porduct Code yazan yere şu numarayı yazın öcekini silin yazılacak numara:0539256 daha sonra write yazan yere tıklayın.
    Bunu yazdıktan sonra tekrar read diyin ve yazdığımız numaranın yazıldığını görün tekrar.Programdan çıkış yapın ve saatin olduğu yerden tamamen kapatın.
    Daha sonra nokai software updaterı çalıştırın ve yeni yazılım bulundu diyecek bu music edition yazılımıdır bundan sonraki prosedür teli kesinlikle kablodan çıkarmayın bitene kadar yükleme.

ÖNEMLİ BİLGİLER:
    1-Öncelikle telin kendi product code unu mutlaka not edin bir yere daha sonra yukarıda verdiğim no yu girin o kısmave write a tıklayın.
    2-Tele bu yazılımı yüklediğinizde NORMAL N73 yazılımının yenisini yüklemek için product code u eski orjinal numaraya değiştirip öyle yükleyebilirsiniz ve bir önemli noktada şu anda en son n73 yazılımı bu olduğu için n73e hiçbir yazılım yüklemesi bulamyacaktır dolayısıyla product code u orjinal haline getirseniz bile program yeni yazılım bulamadağı için ME yazılımında kalmak durumundasınız.

===> RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ <===

• ekranı devaasa arkadaşlar ölçülerini bilen varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Chayen

ekranı devaasa arkadaşlar ölçülerini bilen varmı?

===> RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ <===

• quote:

Orjinalden alıntı: Chayen

ekranı devaasa arkadaşlar ölçülerini bilen varmı?

cihazı yeni aldın galiba
  • arkadaslar ben de karar weremiyorum n73 mu alsam 8800 sirocco edition mu alsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

arkadaslar ben de karar weremiyorum n73 mu alsam 8800 sirocco edition mu alsam

abi arada dünyalar kadar fark var 2 N73 parası
    ben N73 derim yada siroccoya verceen paraya N95 al en mantıklısı
  • ben begenmedim 8800 yerinde olsam N95 Yada N73 alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 7 Ocak 2007; 21:29:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

ben begenmedim 8800 yerinde olsam N95 Yada N73 alırdım

N93i veya N95 derim ben,listeye N93i'yide ekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.