Şimdi Ara

===> RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ <=== (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
200.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n73 ü nss nsu ile me yapmıştım.sonra eski versionu geri yüklemeye çalıstım me özellikleri gitti ve version 3,0649,0,0,1 oldu ve daha sonra defalarca denememe ragmen teli me yapamadım.prodoct kodunu 0539256 yapıyorum nss ile ama yinede olmuyo.ayrıca telin deep blum yada met ret oldunu nerden anlıyoruz?yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaslar ben daha sıtede yenıyım n73 ıncelemesını yenı ınceledım n73 e hastaydım ıncelemeyı bıtırdıkten sonra tel e asık oldum
    bunda Reis-i Eagles ın de payı cok buyuk
    bırader ellerıne saglık super bı calısma olmus
  • artık kesın kararımı wermıs oldum sırocco almıorm n73 alıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

artık kesın kararımı wermıs oldum sırocco almıorm n73 alıorm

iyi bi seçim yapmışsın o fiyata daha iyi bir tel yok ve sirocco 2000ytl ve n73'ün özellikleri yok
  • Telefona hayranlık beslememek mümkün değil..

Kulanan arkadaşlara iki sorum olacak..

1.Bluetooth'la internet bağlantısı olan bir cihaz üzerinden internete açılım mümkünmü??
    2.E-book okumak için karakter boyutlarında oynamalar yapılabiliyormu?

Selamlar...

Bu arada ilgilenen arkadaşlar için yazıyorum ,vatan bilgisayarda 22.01.2007 itibarı ile cardfinans'la 8 taksitli+%8 indirimli fiyatı KDV dahil 956,8 YTL dir.Benim bulduğum en uygun taksitli fiyat bu.Daha düşük fiyata bulabilecek olan arkadaşlar beni bilgilendirirlerse sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

arkadaslar ben daha sıtede yenıyım n73 ıncelemesını yenı ınceledım n73 e hastaydım ıncelemeyı bıtırdıkten sonra tel e asık oldum
    bunda Reis-i Eagles ın de payı cok buyuk
    bırader ellerıne saglık super bı calısma olmus

eywallah kardeş saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawserr

Telefona hayranlık beslememek mümkün değil..

Kulanan arkadaşlara iki sorum olacak..

1.Bluetooth'la internet bağlantısı olan bir cihaz üzerinden internete açılım mümkünmü??
    2.E-book okumak için karakter boyutlarında oynamalar yapılabiliyormu?

Selamlar...

Bu arada ilgilenen arkadaşlar için yazıyorum ,vatan bilgisayarda 22.01.2007 itibarı ile cardfinans'la 8 taksitli+%8 indirimli fiyatı KDV dahil 956,8 YTL dir.Benim bulduğum en uygun taksitli fiyat bu.Daha düşük fiyata bulabilecek olan arkadaşlar beni bilgilendirirlerse sevinirim..

1. yazdıgın mümkün yani bi yerlerde okumuştum ama valla tam hatırlamıyorum
    2.sinide valla bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: essoesso

quote:

Orjinalden alıntı: Chayen

ekranı devaasa arkadaşlar ölçülerini bilen varmı?

===> RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ <===

• n73 satıyorum kvklı temiz 1 gb kartlı almak isteyen pm atsın uyguna verecem
  • nie satiosun ki?
    sen yeni aldıydın?
    N95 için mi?
  • bende satıyorum sırf fotoğraf kalitesinden dolayı...geçen ay aldım,n73 ün fanatik forumlarından etkilenerek..amma be full size da suluboya fırça darbesi bozukluklardan dolayı midem bulandı telefonumdan..bu sorun bendemi sadece diye düşünürken bissürü topik gezdim diğer sitelere forumlara baktım 3-4 tane konuya rastladım..başkalarının full size resimlerine baktığımda annadım ki bi nokia ayıbıymış bu durum..neden kimse bu sorundan bahsetmiyor ve birmilyar verdim en büyük tel benimki diyor??k750 si olan arkadaşım bile benim durumuma üzülüyor...kapalı mekan çekimlerinde suluboya fırça darbesi sorunu hadsafhaya çıkıyor..makrolardan verim alamıyorsunuz çünkü makro demek en yakından kusursuz ayrıntılı görüntü demek..ondada aynı durum...gece çekimlerinde blur lü(bulanık) ve mavi poz patlaması sorunu cabası..ancak portrede flaşlı yakın çekebiliyorsunuz..tabii ne çekersen,z çekin suluboya suluboya...diğer özellikleri güzel bişi demiyorum ama işte..neyse DH ya ilk mesajım biraz duygusal patlama oldu :)

• kardeşliği bozuonuz ama

edit:harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 4 Şubat 2007; 12:35:24 >
  • forever N73 anam
  • Harika bir telefon
  • Ben de aldım, neden bunu tercih ettiğinizi kullandıkça anlıyorum.
    ME'a da upgrade ettim süper ses veriyor. Hayrını görürüm umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Ben de aldım, neden bunu tercih ettiğinizi kullandıkça anlıyorum.

hayırlı olsun
  • arkadaşlar NSS ile product code değiştireyim dedim.Ama yeni kodu yazıp write diyorum sonra read diyorum ama yine eski kod karşıma çıkıyor bi yardım lütfen
  • quote:

hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

hayırlı olsun kardeş

Bir şeye dikkat ettim, müzikçalarda çıkardığı ses kadar melodi yapınca çıkarmıyor.
    Çaresi varsa sevinirim, olmasa da canım saolsun siz de saolun hatta :D.
    Neyse, sizde de foto çekerken ekranda bi mavileşme var mı? Deklanşöre basınca düzelio ama...

• walla bende yoktu. radyoyla mp3ün dışarı verirken ses farkı verdiğini biliyorumda melodiyi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.