Şimdi Ara

RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ SSS, DESTEK, PAYLAŞIM (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
3
Favori
171.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğin linki gözden kaçırmışım.Şİmdi gördüm.Al sana işte 8GB N95 hadi hayırlı olsun:)
    Ben kaçtım iyi geceler.
    quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

http://cgi.ebay.de/8-GB-Sandisk-Micro-SD-HC-8GB-Nokia-N95-E90-N81-N76-O2_W0QQitemZ120171983660QQihZ002QQcategoryZ118260QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

readerda var

• 6 gb kartlar resmen satışa sunuldu.. 8 gb yok hala.. dikkatli olun ona göre alın.. zamanında n95 4 milyarada satılıyordu... hatırlarsanız...
  • Reis kardeş; benim şu anki versiyonum: V 11.0.026 17-04-07 RM-159 Nokia N95 (02.01) ...Sence yeni versiyonu yükleyeyim mi? Yeni versiyonda bazı sıkıntılar (özellikle foto kalitesinde azalma, zil sesinde azalma, radyoda mono olması ...vs) olduğu söyleniyor. Artısı ve eksisini düşünürsen son versiyonu yüklememi tavsiye edermisin? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

6 gb kartlar resmen satışa sunuldu.. 8 gb yok hala.. dikkatli olun ona göre alın.. zamanında n95 4 milyarada satılıyordu... hatırlarsanız...

uyumlumu n95 e
  • Walla SS'lere bakılırsa uyumlu gözüküyor artık ne kadar dooru bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiSaSteR_

Walla SS'lere bakılırsa uyumlu gözüküyor artık ne kadar dooru bilemiyorum

eğer uyumluysa harika olur ve 6 gb lık kartın fiyatı nekadar
  • 6 ve 8 gb hafıza kartları düşünüyorsunuz ama ne kadar büyük hafıza olursa güç tüketimi o kadar artıyor şarj süreniz şuankine göre daha aşağı düşer. o yüzden nokia sitesinde daha yüksek hafıza kartı takınca desteklemesine rağmen 1 veya 2gb yazıyor. bence N95 8gb modelini bu şarj yüzünden çıkardılar extra şarj tüketen hafıza kart desteği yok.
  • Valla ben aldım, henüz elime ulaşmadı, bakalım nasıl etkileyecek şarjı, ayrıca elden düşmeyen kullanımda 2 gün idare ediyorum ben sarjla ..Pekde elden düşmeyen kullanım olmasa bile sürekli mp3 dinliyorum ..
  • Üstad,bende N95 almayı düşünüyorum,standart halde şarj az gibi,tel.i anlattığın(sürekli kullanımda 2gün) hale nasıl getirdin,yaptığın değişiklikleri anlatırmısın? :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Valla ben aldım, henüz elime ulaşmadı, bakalım nasıl etkileyecek şarjı, ayrıca elden düşmeyen kullanımda 2 gün idare ediyorum ben sarjla ..Pekde elden düşmeyen kullanım olmasa bile sürekli mp3 dinliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aven -- 26 Ekim 2007; 0:08:58 >
  • Valla bi değişiklik yapmadım ben, normal kullanıyorum 2 gün rahat gidiyor hatta bak salı günü sarj ettim en son şimdi uyarı vermeye başladı şarj bitio diye ..
  • Abi benim k790'dan sim karta aktardım ben rehberi, sonra sim karttan n95'e aktardım ama dağıldı rehber, şimdi ben k790'dan bilgisayara aktarıp bilgisayardan düzgünce n95'e aktarmak istiyorum kayıtları, hangi programla halledebilirim bu işi bi yol gösterirseniz sevinirim ...
  • benim gibi yurt dışından telefon almak isteyenlere bilgi.

bugün 03122322323 telekominakasyonu aradım ve bazı bilgiler aldım. bir pasaport ile yılda 1 telefon hakkımız var. gümrükte bir işlem yok. ve fiyat sınırıda yok. pasaport ve aldığın yerdeki fatura ile abone merkezinden açtırabiliyormuşuz.
  • N95 im birkaç günlük sorunsuz çalışıyordu ta ki ben emuleden buldugum programları ard arda yukleyene kadar,alet dondu pilini cıkarak yeniden baslatıyorum ama pin kodu isteyip ekran acıldıkdan sonra tekrar donuyor bu sorun için ne yapabilirim ?lütfen yardım edin...

*#7370# yaptım şifre soruyor 12345 dedikden sonra tüm açık bağlantıları kapatın deyip formatı atmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trou6le

N95 im birkaç günlük sorunsuz çalışıyordu ta ki ben emuleden buldugum programları ard arda yukleyene kadar,alet dondu pilini cıkarak yeniden baslatıyorum ama pin kodu isteyip ekran acıldıkdan sonra tekrar donuyor bu sorun için ne yapabilirim ?lütfen yardım edin...

*#7370# yaptım şifre soruyor 12345 dedikden sonra tüm açık bağlantıları kapatın deyip formatı atmıyor...

hafıza kartınızı çıkarttığınızda telefon sorunsuz çalışıyormu?çalışıyorsa hafıza kartınızı bilg.biçimlendirin,
    olmazsa telefonunuza hard format atın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 26 Ekim 2007; 16:45:49 >
  • Arkadaşlar 3 gün önce arkadaş yurtdışından n95 aldı bir baktım arka kapakta NOKİA yazısının altında N Series yazıyordu. Bordo renkliydi made in finland. 8 gblık model değil lensi filan vardı. Benim n95 den hafif gibiydi ama bana öyle gelmiş olabilir. Neredeyse gördüğüm bütün n95 lerde arka kapakta sadece NOKİA yazıyor acaba arkadaşın aldığında bir gariplik mi var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resrous

Arkadaşlar 3 gün önce arkadaş yurtdışından n95 aldı bir baktım arka kapakta NOKİA yazısının altında N Series yazıyordu. Bordo renkliydi made in finland. 8 gblık model değil lensi filan vardı. Benim n95 den hafif gibiydi ama bana öyle gelmiş olabilir. Neredeyse gördüğüm bütün n95 lerde arka kapakta sadece NOKİA yazıyor acaba arkadaşın aldığında bir gariplik mi var ?

Benim telefonda da yazıyor N Series diye
  • arkadaşlar n95 8 gb türkiyeye ne zaman gelecek bilgisi olan var birde fiyatı ne kadar olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Abi benim k790'dan sim karta aktardım ben rehberi, sonra sim karttan n95'e aktardım ama dağıldı rehber, şimdi ben k790'dan bilgisayara aktarıp bilgisayardan düzgünce n95'e aktarmak istiyorum kayıtları, hangi programla halledebilirim bu işi bi yol gösterirseniz sevinirim ...

Nokia pc suite yapıyor mu denedin mi hiç veya hiç bilgisayarla uğraşma ericssondan gir rehbere tümünü kopyala de bluetoothla n95e aktar.
  • ya beyler benim 56K süre bitti adsl e başvurdum grev var açmıyolar kullanıma 1 türlü yardımcı olamıyoru bence kusura bakmayın
  • bunlarda beyine grev yapıyolarsa..........japonyada çok daha ucuza kaç kat hızlı internet var bunlar hala grevdeler
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.