Şimdi Ara

RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ SSS, DESTEK, PAYLAŞIM (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
3
Favori
171.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben beklemedeyim, ah bitsede açsalar artık...
    sizden uzak kaldım çok...
  • gelmis bile spotunu dogu bankta satyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: KNNİ

arkadaşlar n95 8 gb türkiyeye ne zaman gelecek bilgisi olan var birde fiyatı ne kadar olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 27 Ekim 2007; 13:39:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

gelmis bile spotunu dogu bankta satyorlar
    quote:

arkadaşlar n95 8 gb türkiyeye ne zaman gelecek bilgisi olan var birde fiyatı ne kadar olacak...

1600 spot fiyatı var en az 20 günü var bence bize gelmesine
  • Arkadaşlar;

yaklaşık 45 dakikadır, sorunuma cevap arıyorum ama bulamadım topic de. N95 ile GPS konumunu seçiyorum. GPS konumu yok diyor. Balkona çıkıyorum. Yine konum belirleyemiyor. uydunun yanında sarı ışık gidip geliyor. Nasıl Konum belirleme yapacağım. Yardım ederseniz sevinirim.

Herkese iyi tatiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: OBOZDEN

Arkadaşlar;

yaklaşık 45 dakikadır, sorunuma cevap arıyorum ama bulamadım topic de. N95 ile GPS konumunu seçiyorum. GPS konumu yok diyor. Balkona çıkıyorum. Yine konum belirleyemiyor. uydunun yanında sarı ışık gidip geliyor. Nasıl Konum belirleme yapacağım. Yardım ederseniz sevinirim.

Herkese iyi tatiller

10 dakka falan beklemek lazım
  • Bakalım N95 8G , N95'in fiyatın ne kadar etkileyecek
  • n95 e kart vizit tarama özelliği kazandıracak bir program varmıdır ???
  • albümlere resim eklemeyi öğrendim nokia music managerle attğınız müzikleri daha sonra telefondan müzik çaların altında albümler sekmesinden seçeneklere girerek albüm resim den ekliyoruz. ha bu arada benim nokia music manager de sorun var mp3 ten M4A dönüştürme yapmıyor sürekli bekliyor yazıyo önceden böyle bişey yoktu sorun ne olabilir acaba hertürlü yolu denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

gelmis bile spotunu dogu bankta satyorlar
    quote:

1600 spot fiyatı var en az 20 günü var bence bize gelmesine

smile alsana

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Arkadaşlar;

Herkese iyi tatiller

o kadara gerenk yok
    en fasla 5dk
    1 yere yasla bekle

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Arkadaşlar;

Herkese iyi tatiller

o kadara gerenk yok
    en fasla 5dk
    1 yere yasla bekle

sağlam olsun diye dedim

• 6 gb sandisk microsd yi ebayden kargo dahil 84$ a aldım ve kapıma kadar geldi. Telefonun daha fazla pil haraması gibi birşey kesinlikle söz konusu değil, normal kullanıyorum 2 gün rahat yetiyor. 8 gb da çıktı ve kullanılabiliyor fakat ben denemedim. Ayrıca Gps kullanımı pili çok etkiliyor
  • bende 6 alıcakdım soora bi bakdim 8 var, dedim 8 alayim, ama daha gelmedi, daha dogrusu daha gidip alamadim, ingiltereye gönderdim arkadaşa ya o gelirken getircek yada ben yılbaşında gidip alıcam :)
  • Arkadaşlar bu 8gb lık versiyonu normal n95'e yüklemeyi düşünüyorum acaba yermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEViDARIM

1. Telefon çok nadiren reset atıyor kendine, bazende kilitleniyor. aşırı yüklenmedendir die düşünoyrum ama farklı bir nedense bilmek isterim

Bu sorun ile ben de karşı karşıya geliyorum bazen , reset atmıyor ama kitlenmeler oluyor

Ben de aşırı yükleme ile ilgisi olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

1. Telefon çok nadiren reset atıyor kendine, bazende kilitleniyor. aşırı yüklenmedendir die düşünoyrum ama farklı bir nedense bilmek isterim

Bu sorun ile ben de karşı karşıya geliyorum bazen , reset atmıyor ama kitlenmeler oluyor

Ben de aşırı yükleme ile ilgisi olacağını düşünüyorum

yeni N95 8GB modelinde bu sorunu düzeltmek için ram'ı yükseltmişler herhalde. aynı pc gibi işte ram düşükse ve biraz yüklenirsen kasılıyor kalıyor öyle değil mi?

• Sanırım öyle yani biraz da bizden kaynaklanıyor mesela Multimedia tuşu ile Müzik Çalara ulaşıyorum ama Multimedia tuşuna basar basmaz daha menü açılmadan Seçim tuşuna basınca tabi telefon da nadiren kitleniyor o bölümde iki defa başıma geldi

Yani RAM meselesi tabii ki büyük etken ama biraz daha sabırlı olsak
  • benim şuan java tabanlı olduğu için hep bu şekilde kullanıyorum daha gelmeden basıyorum
  • quote:

Arkadaşlar çözüm istedim yorum değil geyik yapmanız değil.. Lütfen.. Bu şekildeki cevaplar yüzünden konu olmuş 30 sayfa.. Bi başka inceleme 87-88 sayfa... belki sorunlarımın çözümü bu saylarda da var ama gereksiz mesajlar okumaktan bulamıyoruz..

burada herkes kendi bildiği kadarıyla yazıyor burayı teknik servis sandın herhalde. herkes bildiği kadarıyla başına gelenlerden tecrübelerinden fikirlerini yazıyor.
  • ama geyik yapmanızda gerekmiyor... çekiyorum mesajımı teşekkürler..
    quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

Arkadaşlar çözüm istedim yorum değil geyik yapmanız değil.. Lütfen.. Bu şekildeki cevaplar yüzünden konu olmuş 30 sayfa.. Bi başka inceleme 87-88 sayfa... belki sorunlarımın çözümü bu saylarda da var ama gereksiz mesajlar okumaktan bulamıyoruz..

burada herkes kendi bildiği kadarıyla yazıyor burayı teknik servis sandın herhalde. herkes bildiği kadarıyla başına gelenlerden tecrübelerinden fikirlerini yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.