Şimdi Ara

Resimli Haze Demo İnceleme (8/10) Puan ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo için çöp diyolardı, alın bununla avunun o zaman demezlermi Halo ayrı bi evren uzakdan SS lere bakmakla başka oyunla karşılaştırma yapılamaz hemde üzerinden kaç sene sonra çıkmış bi oyunla bile.
  • halo bildiğimiz klasik fps den başka bir şey değil ki zaten kim demiş çöp diye
    hem bazıları da halen install derdinde takmış adam kafayı install e
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

arkadaslar bu oyunun drek download lınkı varmı
    evdekı kotayı bosa goturmıyelım okadar kotuyse

Haze Demo: 1.52GB İndir

• Oyunlar LCDTV lerde daha iyi gözüküyor onu biliyorum ama HAZE nası gözüküyor merak ettim çünkü 226BW LCD de sulu boya gibi grafikler. Tam anlamıyla rezalet! çok yazık. İzlediğim moviede bariz crysis'e rakip grafikler olmuş sana çamur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bandicot

Ard arda gelen kötü ve negatif yorumları görünce bir oynim dedim bakalım nedir diye ! Başlığı açarken ben download ediyordum ! Şimdi gelelim neticeye :

Arkadaşlar bütün samimiyetimle söylüyorum ben çok beğendim , özellikle ONLINE bir başlayın 4 kişi CO_OP modu var ki offf diyorum
    Oyun şahane ! Şu nektar olayı,olayı bitirmiş zaten ! Nectar NFS de ki nitro yada motorstorm daki nitro desem daha doğru olur . Fazla kaçırırsanız çıldırıyosunuz
    adamların arkasında bir system yerleştirilmiş + ağaçlardan nectar çekiyorsunuz ! grafikler gayet güzel , atmosfer muhteşem , Silahlar canavar
    Ben UT3'de baya iddialı , COD4 bitirmiş haftalarca ONLINE oynamı yani anlicanız Sağlam bir FPS sever olarak tekrar söylüyorum BU OYUN TUTULUR
    Burayada imzamı atıyorum Dileyen arkadaşlar champaign modunda Online seçip 4 kişilik bi CO_OP oynasınlar sonra burada yorumları görim Host olusun biri yada ve deneyin grafik bana göe çok iyi AA muhteşem uygulanmış kırık göremedim 82 ekran HDTV'imde ! efektler patlamalar özellikle de çok iyi + silahlar çok sağlam + kontrollere bayıldım diyebilirim çok iyi ayarlanmış Ben beğendim ve çıkınca mutlaka alıcam ! Olayı özetlemem gerekirse şayet en az UT3 kadar beğendim başka söze gerek yok ! HALO 3 de oynamış bir olarak ( Tamam halo 3 tarzım değil ) samimi konuşursak canavarlar bana 12-16 yaş grubu oyunu gibi geliyor ! Ama şunu da belirtmeliyim HALO 3 'te yemin ediyorum AA eksikliği ve o upscale olayı 640 dan 720'e beni çileden çıkardı hiç oynamadım ! HAZE'de Halo killer olmasına gerek yok çünki HALO zaten KILLED oldu FRAME bir saniye düşmüyo ! Çok iyi PS3 donanımı kullanılmış diyebilirim ! Sakın killzone 2 ile kıyaslamay kalkmayın büyük gaflete düşer ve bu güzel oyuna yazık edersiniz ikisi aynı olsada asında farklı tatları var ! HAZE'i bir COUNTER STRIKE gibi düşünün güzel grafikler ile

abi, nasıl grafikler güzel dersin berbat bence.vallahi bilmiyorum buraya ss mi koyıyim hiç aa uygulanmamış;ps3'de oynadığım en kötü ex oyun.grafikler resistance fall of man ayarında(daha bile iyidir rfom);ne biliyim artık uncharted'den aşşağı ex oyun grafiği görmek istemiyorum.grafiklerin çooooooooook daha geliştirilmesi gerek.co-op tamam iyidir ama temel olarak bu dediklerimin daha iyi olması gerek;gta4 bile daha iyi grafikte yani...

ben kafamda büyüttüm bu oyunu sanırım,o videoları izledikçe kafayı yiyorum.artık gerçekten inanmıyorum hiç bir oyunun çıkmadan önceki videolarına:(

• beyenmedim açıkcası 10 üzerinden 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

beyenmedim açıkcası 10 üzerinden 3

Güzel not tebrikler.
  • Ormanda hiçbir fizik ve etkileşim olmaması(yapraklar sadece görüntüden ibaret) oyunun notunu aşağı çekiyor.Banada kötü oyun gibi gelmedi ama,bu zamanda 0 etkileşim olmuyor yahu.
  • ben de beğenmedim gitti 1.5 gb
  • oyunu herkes gibi bende beğenmedim ama açıkcası hikaye değilde oyun konsepti halo'dan çok daha zevkli geldi. oyunun halo'ya rakip olarak çıktığı düşünülürse oyunu sevenler çıkacaktır. Hala dizili adamları silahla öldürme oyunu yapıyorlar ya ben onu anlamıyorum, wolfenstein, operation wolf'dan beri aynı hikayeye devam. Bu tür fps'lerin bir esprisi kalmadı artık.
  • yapmayın kz2'yi bir nebze anlıyorum, halo killer falan ama bu...
  • Bir zamanlar Haze

HALO Killer mı ??? Yok artık Lebron James

Resimli Haze Demo İnceleme (8/10) Puan !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 9 Mayıs 2008; 14:53:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bir zamanlar Haze

HALO Killer mı ??? Yok artık Lebron James

aynen öle abi

• Oyunda adam vurma hissi yok. Yani rakibi oldurdugumuzu anlayamiyoruz bile. Nectar olayini da ben pek begenmedim, belki de
    buna alismak gerekir. Ama oyun bunlarin disinda vasatin uzerinde bence. Co-Op uzerinden isi goturebilir diyorum. Fantastik FPS
    severler alir oynar ne diyeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

halo bildiğimiz klasik fps den başka bir şey değil ki zaten kim demiş çöp diye

Hemde nasil taktim bir bilsen...Paranla eziyet cekiyorsun resmen. Allah'tan 1 kurus para vermedim Ps3'e, öyle bir hata yapip verseydim o zaman elestirilerim hic bitmezdi ...2 haftadir satilik ilanlarinda cirit atiyor daha ilgilenen cikmadi, belki bir ihtimal bir arkadasim ilgili...insallah alirda burada toz toplamaktan kurtulur alet

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

halo bildiğimiz klasik fps den başka bir şey değil ki zaten kim demiş çöp diye

Hemde nasil taktim bir bilsen...Paranla eziyet cekiyorsun resmen. Allah'tan 1 kurus para vermedim Ps3'e, öyle bir hata yapip verseydim o zaman elestirilerim hic bitmezdi ...2 haftadir satilik ilanlarinda cirit atiyor daha ilgilenen cikmadi, belki bir ihtimal bir arkadasim ilgili...insallah alirda burada toz toplamaktan kurtulur alet

kaç paraya satıyosun ben alayım onuda gör bakalım toz tutucakmı o yüzyılın en iyi oyuncağı

• canal,
    Yuzyilin fiyaskosu oldu benim icin malesef...sana PM attim ilgilenirsen cok sevinirim. Hersey orijinal kutusunda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

canal,
    Yuzyilin fiyaskosu oldu benim icin malesef...sana PM attim ilgilenirsen cok sevinirim. Hersey orijinal kutusunda!

geymer

hocam bende size pm attım
  • Tesekkurler ereneren,
    PM geldi, cevapladim
    Elini cabuk tut canal, bak yuzyilin aleti elden gidiyor vallaha
  •  Resimli Haze Demo İnceleme (8/10) Puan !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.