Şimdi Ara

RESİMLİ MAİL YOLLAMAK ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana gelen bazı maillerde genellikle reklam mailleri nde sanki web sitesini maile kopyalamışlar gibi geliyor.. bunu nasıl yapıyorlar yada bir resmi attach etmeden maile nasıl koyuyorlar anlamadım..

bunu nasıl yapabilirim ???

• Bilenlerden de .. bilmeyenlerden de .. Allah razı olsun
  • Zor bişey değil. Maili yazarken html formatında yazıyorlar.

Web sitesinden mail göndereceksen Asp gibi diller göndereceğin mailin, düz yazı formatında veya html formatında olduğunu koddan parametre olarak girebiliyorsun. Html i seçtikten sonra, web üzerindeki herhangi bir sayfayı veya resmi mail olarak gönderebilirsin.
  • mesela gmailde var.. Html yada outlook da..

ama ne yapmamız lazım.. önemli olan o
  • resim ekle ıkonu var ama calısıyomu onu bı bılmek lazım
  • Bu oldukça zor bişiydir çünkü webmail parserlarının bir standartı yok. hepsinde aynı görünümü sağlamak neredeyse imkansız. çok araştırma ve deneme isteyen külfetli bir iş..
  • zormu değilmi hiç bilmiyorum..

ama bilen birini bekliyoruz ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

resim ekle ıkonu var ama calısıyomu onu bı bılmek lazım

onu yapınca aynı şekilde attach şeklinde almıyor mu resmi ben öyle biliyorum. yanlışım varsa düzeltin.
  • normal resim eklemeyi sormuyorum..

anlayanlar anladı ama .. neyse
  • @adobeturk bana bi mail adresini pm at. sana bir örnek göndereyim.

genel itibariyle buna "mail şablonu" denir. Birkaç firma için buna çalıştım. kendileri açısından avantajlı.

mantık olarakta resmi server a upload ediyorum ve thunderbirdde attach dışında da resim ekleme seçeneği var. o şekilde url ile ekliyorum ve görüntüleniyor.

mantık olarak okadar zor bir olay değil yani. ama outlook ta sanırım bu özellik yok( emin değilim)
  • eyw.. arkadşım sağoll PM ye yolladım ikitane mail

bakalm ikisinde de aynı mı görünüyor

• hala çözüm arıyoruz..
  • ıngaaaaaaaaaaa
  • sorun çözüldü
  • merhaba arkadaşlar,

benimde buna benzer bir sorunum var, gerçi adobeturk sorunun çözüldüğü yazmış ama nasıl çözdüğünü belirtmemiş o yüzden ben kendi sorunumu size iletmek istiyorum.

Mailshot denilen yöntemle , resimli mail gönderimi yapmak istiyorum, bunun için html formatında bir sayfa hazırlayıp , bu sayfanın kodlarını içerik olarak yollayacağımı biliyorum , ama mail gönderdikten sonra, mail server'larda ilk başta resim görünmüyor, 'resimleri göster' ibaresine tıklanıldıktan sonra ancak resimleri görebiliyoruz. Buna GMail de tanık olanlarınız vardır, ama bazı reklam şirketleri bunu , direkt resimi göstermek suretiyle başarılı bir şekilde yapıyorlar, ama nasıl? bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • outlookda yapabilirsin kolayca.. html kodu bilmen lazım !!!
  • html biliyorum ancak, zaten html formatında resimli şablon hazırlayıp, onu mail olarak gönderebiliyorum ama gönderdiğim mail adresinde , sayfada şöyle bir ibare çıkıyor 'Resimleri Görmek İçin Tıklayınız' .. Bu gmail de falan da çıkıyor, gmail kullananlar bilir, bu ibareye tıklanınca resim görünüyor mailin içersinde.. Ama ben bunu istemiyorum, ben resmin mail içersinde direkt , geldiği anda görünmesini istiyorum, oraya buraya tıklandıktan sonra değil.. Bunun da html de bi yöntemi var diyorsanız, işte ben onu bilmiyorum :(
  • İyi bir hortlatayım konuyu

Hotmail adresime teknoloji veya alışveriş sitelerinden (gold, hburada, bimeks vb.) gelen resimli mailleri arkadaşlarıma ilet deyip göndreriyorum ama karşı tarafın hotmailinde bu resimli mailler çıkmıyor????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.