Şimdi Ara

Resist, Armor veya Dex?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 60 lvl wizardım var inferno act 1deyim daha quest 6. inferno için set dizmek istiyorum 1. ve 2. stat olarak itemler de Vitality ve Int. düşündüm. 3. stat olarak sizce ne olmalı? Ben Resist, Armor veya Dex düşündüm. Eğer sizin düşünüğünüz farklı bir şey varsa o da olur. :) (Glove, Boots gibi farklı stat veren itemler de 3. statı çıkarıp attack speed, movement speed gibi statlar düşünüyorum.) Şimdiden çok teşekkür ederim. :) Silah olarak da 1h kullanıyorum ve off hand de de source takmak istiyorum ne gibi statlar olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChenZhen -- 17 Haziran 2012; 19:13:09 >

• atack speed yükseltip her crite 1 sn cd düşüren skilli spam edicen habire frost nowa cakıcan olay budur... tek yememek içinde biraz resistle derim
  • Cevabınız için teşekkür ederim. :) Peki Diamond skin ile Frost nova kıyaslarsak hangisi iyi gider? Yerine göre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChenZhen

Cevabınız için teşekkür ederim. :) Peki Diamond skin ile Frost nova kıyaslarsak hangisi iyi gider? Yerine göre mi?

indernoda diamond işe yaramaz.
    frost nova skilli rune olarak da 9sn düşüreni seç.
  • Dexterity 500ün altında tutatsan infernoda act 2-3-4'te şamar oğlanına dönersin.İsterse 70k hp olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

quote:

Orijinalden alıntı: ChenZhen

Cevabınız için teşekkür ederim. :) Peki Diamond skin ile Frost nova kıyaslarsak hangisi iyi gider? Yerine göre mi?

indernoda diamond işe yaramaz.
    frost nova skilli rune olarak da 9sn düşüreni seç.

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Dexterity 500ün altında tutatsan infernoda act 2-3-4'te şamar oğlanına dönersin.İsterse 70k hp olsun.

Diamond Skin de haklısınız 2 vuruş da kırılıyor zaten :) :D Peki Dex 500 olunca %50 dodge şansı mı veriyor? Ne kadar oranla gelir bu dodge? Cevaplarınız için teşekkürler :)

• 750 dex var
    25 dodge var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

750 dex var
    25 dodge var

Hmm teşekkür ederim peki bu oran Demon Hunterlar ve Monklar için daha mı fazla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChenZhen -- 18 Haziran 2012; 16:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

atack speed yükseltip her crite 1 sn cd düşüren skilli spam edicen habire frost nowa cakıcan olay budur... tek yememek içinde biraz resistle derim

merhaba frost nova dediğiniz skill acaba hangisi?

edit: benim aklım knightta kaldı meteor içinde frost nova arıyorum buldum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 18 Haziran 2012; 16:55:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.