Şimdi Ara

Resistance: Fall of Man 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KZ2'de kesinlikle başarılı olacak.En azından satış olarak.Çünkü oyun medyası olsun,vaatler olsun bu oyun hakkında çok iddaalı demeçlerde bulundular.Büyük merakla oyunu bekleyen oyunseverler satış grafiği olarak olumlu yansıyacaktır.

Resistance 2 ise çok satmanın formülünü bulmuş.Oyunun multiplayerdaki başarısını görüp,multiplayer modunu geliştirme yoluna gitmişler.Gerçi arada grafikleride çok güzelleştirmişler ama
  • yahu resistance alasım geldiiii şimdi.....
  • ben sadece demosunu oynamistim aa krali bir oyundu ve de sony nin internet alt yapisini dusununce warhakta da cok iyiydi yuzde yuz alacagim bir oyun
  • -One separate story based campaign supporting 2 players offline, 8 players Online

Classes for online: Heavy, Special Ops, Medic

Partial randomized geometry in level spots

edit,

konu acmada beceriksizim ilk post umu editledigi icin ziwro ya tesekkur ederim

dun yayınlandı bu haber o saatten beri butun forumlarda resistance 2 konusuluyo..killzone 2 i beklerken insomniac yine biz burdayız dedi.. helal olsun insomniac a her senede super oyun cıkartılmaz ki

2006 resistance
    2007 ratchet and clank
    2008 resistance 2

gorunuse gore koskoca killzone 2 resistance 2 cıkana kadar cerezlik oyun olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tholgar -- 12 Ocak 2008; 14:56:25 >

• insomaniac olayi cozmus... 8 kisi online co-op super bir ozellik. 8 kisiyi bulmak zor olsa bile...
    60 kisilik mapler online olarak ayri bir basari.
    scandeki resimler de cok etkileyici duruyor. 2008'e bir supriz daha geldi bu oyunun sonraki versiyonlari da bu kadar buyuk adim atarak gelistirilirse vay halimize diyorum :))

edit: Vee adamlar 2008'e cikartiyor oyunu. makine gibi calisiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 12 Ocak 2008; 15:27:30 >
  • 60 kişi destekli haritaları düşünsenize ...

Harika olacak gerçekten..
  • bu çok güzel bir haber sabırsızlanıyorum gerçekten
  • Bu gelene kadar PS3 ün bombaları da gelmiş olur çoğunlukla, herkes PS3 ü de almış olur. Oynarız artık çatır çutur Ama öyle etkileyici bir grafik yok oyunda. Stalker a benziyor en fazla. PS3 ün stalker ı olur işte bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2008; 17:37:44 >
  • 2008 muhteşem geçecek
    2009da
    2010da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bu gelene kadar PS3 ün bombaları da gelmiş olur çoğunlukla, herkes PS3 ü de almış olur. Oynarız artık çatır çutur Ama öyle etkileyici bir grafik yok oyunda. Stalker a benziyor en fazla. PS3 ün stalker ı olur işte bu

Daha büyük bombamı olur sence
    RFOM ps ye gelen en büyük bomba
    Bu böyle biline
    hem grafik arama rfom da oynanabilirlik en üst düzey , yapay zeka inanılmaz iyi
    online ise şuana kadar hiçbir oyunda olamadığı kadar iyi

hem Stalker bu oyunun tırnağı bile olamaz

Mucfuk nerdesin :) en çok ta Gökhan sevinicek bu habere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 12 Ocak 2008; 18:28:21 >

• Benim için hiç de öyle değil. PS3 ün çok daha büyük bombaları var buna gelene kadar.
  • quote:

Bu gelene kadar PS3 ün bombaları da gelmiş olur çoğunlukla, herkes PS3 ü de almış olur. Oynarız artık çatır çutur Ama öyle etkileyici bir grafik yok oyunda. Stalker a benziyor en fazla. PS3 ün stalker ı olur işte bu

Daha ne gördün de etkileyici grafik yok dedin birader.
  • Şu an çıkmış SS ler için konuşuyorum tabii. Kötü değil ama aşmış da değil. Bakalım ileride gelişir büyük ihtimalle.
  • quote:

Şu an çıkmış SS ler için konuşuyorum tabii. Kötü değil ama aşmış da değil. Bakalım ileride gelişir büyük ihtimalle.

asmis olmasi onemli degil zaten kusursuz online altyapisina sahip olmasi cok onemli insanlar hasret kaldi 0 lagsiz oyunlara

cod4 de de asmis grafikler yoktu ama oynanabilirligi cok iyi bu da oyle olacak sanirim

ayrica motorstorm 2 yi bekliyorum ben asil birincisi nin tadi damagimda kaldi
  • Insomniac Games ilk FPS deneme oyunu ve çok başarılı olmuşlardı.Bu oyun Ratchet&Clank gibi klasikler arasırana hatta efsane olmaya aday bir oyun.SS ler çok iyi bence.Hele ki 60 kişilik MULTİ görünce benim ağızımdan çıkan tek bir cümle vardı
  • Beyler aşağıdaki yazıda Neogaf 'daki bir adamın Gameinformer dergisinden aldığı bilgiler var.

Kusura bakmayın çeviremedim, çünkü baya uzun.

quote:

RESISTANCE 2

I just got my latest GameInformer and its cover feature is Resistance 2!!!!!!

Checking it out now... will update. (didn't see this on first two pages so assumed it hasn't been posted)

EDIT 1: HUGE cooperative game... EIGHT-PLAYER story-driven campaign along side single-player campaign. SIXTY-PLAYER Competitive modes... HUGE United States Landscapes as backdrops.

EDIT 2: "It is, in short, a tour de force for the untapped might of the PlayStation 3"

EDIT 3: Narrative stays with Hale the whole time... not Rachel. Hale shot down in Iceland, escapes to US and becomes part of program called Sentinels...

EDIT 4: Chameleon.. Stalker with total cloaking ability

EDIT 5: Overcoming stigma that boss encounters don't work in FPS games..

EDIT 6: Eight player coop over PSN, two player local

EDIT 7: CLASSES! Unique character with one of three basic templates... tank with heavy weaponry, special ops for distance (bullseye modified with zoom), medic

I'm READING FAST!

http://boards.ign.com/ps3_general_bo...7131205/p1/?13

I cant make my own thread, someone make a thread!

EDIT 8: Online matching... standard difficulty discarded for scaled challenges for team skill..

EDIT 9: Partially randomized geometry... levels are different with each playthrough

EDIT 10: again... 60 players online. want sense of epic b attle.. dont want fast-furious gameplay to be focus, more focused on squad v squad.

EDIT 11: will log into smaller four-to-eight man lobbies for each squad... encouraging communication and camaraderie, squad will be tasked witha particular objective. careful level design aims to deliver intense combat zones or small team conflicts that flow within arena of larger battle.

EDIT 12: Dedicated gaming community with stat servers for faster matchmaching than any console game of 2007. full-featured profile pages through myresistance.net will incorporate social networking concepts. open clan and party system to encourage community...no player invites needed.

EDIT 13: Aiming to deliver mobile-phone-quality sound.

EDIT 14: Futher tapped power of PS3... more enemies onscreen, better AI, better lighting and shaders (SCREENSHOTS LOOK AMAZING!!!). More comples normal mapping and detail mapping combine to deliver textures that look amazing from afar and at extremely close distances.

EDIT 15: AI getting a lot more attention.. will scaled on-the-fly to players perspective and viewpoint... aka enemies cloesr to the player will actually have more spohisicated AI routines than those further away. assailants in your direct field of view received heightened intelligence. easily more cunning than before

sorry for typos... typing fast

EDIT 16: listened to complaints... working on solution to long checkpoints and health system. not positive what final solution will be.

EDIT 17: "Our time playing was a blast"... each character class contributes in a unique way and "we loved the strategy-laden medic"... unique sense of teamwork

EDIT 18: Mysterious "Cloven"

EDIT 19: "Resistance 2 will be too epic to dismiss as anything but one of the biggest, boldest, and most high-reaching titles of 2008. It's a game that won't be ignored." [END ARTICLE]

RELEASE: FALL 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 13 Ocak 2008; 11:48:54 >

• Dün gece bile co-op başlaadık 2 kişi ... 2 kere bitirmeme rağmen .

Bu oyunu oynamaktan sıkılmayacağım sanırım

Yenisi gelene kadar multi idi , co-op idi gider böyle .

Yalnız 8 kişi co-op için <hell mode x8> olmalı yoksa kolay olur ...
  • http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=90675

yeni bilgiler var.

60 kişilik mp oyunlarında bölük düzeni olacakmış. Yani 3 bölükten birini seçerek savaşa giriyormuşuz.

Bir tanesi ağır makineli, bir tanesi sniper gibi uzun mesafeli sınıf diğeri de medic sınıfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 15 Ocak 2008; 21:14:17 >
  • en çok seçilecek bölük şimdiden belli.

her türk sniper doğar
  • DERGİDE YAZDIĞINA GÖRE AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜMÜZ RESİMLER OYUNİÇİ,

YANİ ŞU DEVASA ARAÇLAR... AĞAÇLARIN YANINDA BİLE NASIL KALIYOR :D

Resistance: Fall of Man 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 16 Ocak 2008; 15:48:53 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.