Şimdi Ara

Resistance: Retribution ONLİNE Multiplayer Buluşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar düneyin Resistance: Retribution Online olarak yaklaşık 1 saat oynadım.. Çok hoşuma gitti..

Evinde veya çevresinde Wi-fi bağlantısı olan varsa bu başlık altında buluşup her gece 12 de oynayalım, diyorum..

PSN nickim : OmerCSO

Oyunda en fazla 8 kişi bulunabileceği için, ayarlamayı ona göre yaparız..

• Ben ındıreyım bır oyunu anında gelırım.Dostum bu arada bende senı Kıllzone liberation a beklıyorum nick:lAresl
  • Her akşam 21:00 - 24:00 arası online dayım(Zaten campaign i bıraktım gibi, oyna oyna bitmiyor, en son ospreylere kalkış kapısını açtığımız bölümü bitirdim, ortalardayım galiba ).
    (Evde wi-fi olmadığından, en geç 24:00 a kadar online ım)

ID: Mpegav

Sadece TDM lara giriyorum, GamersUnited clanındanım.
    Hiç kasma olmadı bu zamana kadar, oyuncularda ilk günkü gibi değiller artık, herkes(yeniler hariç), silahları kullanmayı, haritaları öğrendiler, çok sıkı oyunlar oluyor, tabi rütbe olayının yanı sıra, online oyuncu profilinizde, belirli noktalara göre madalyalar açılıyor(Rifle madalyası gibi, o silahla ne kadar usta olduğunuzu gösteriyor) ve bu da ayrı bir zevk katıyor.(Oyunu online oynamayanlara ön bilgi olsun diye yazdım)

Akşam saatleri katılabilirim, bunun haricinde oyunda denk gelirsek, friend ekleyelim, friend chatten anlaşıp maç açabiliriz.(İleride, forumdan katılımcı sayısı artarsa clanda açılır elbet)

• düneyin birileride sormuştu online chatte.. clan nasıl oluşturuluyor diye.. bende baktım bulamadım öyle bir ayar.. nasıl clan oluşturuluyor?
  • version yükseltmem şart pspyi bu oyun için tutuyorum hayal kırıklığı içindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisho

düneyin birileride sormuştu online chatte.. clan nasıl oluşturuluyor diye.. bende baktım bulamadım öyle bir ayar.. nasıl clan oluşturuluyor?

Bende bilmiyorum halen . Ama çıkmasını öğrenmiş bulunuyorum .
  • oyunu en sonunda oynayabiliyorum arkadaşlar. birazdan okula gideceğim. akşam geldimmi üyelik işlemini tamamen yapıp id'mi buraya yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende başladım oynamaya id'm TRmertTR
  • Online güzelmi? lag vs varmı? artık pspde adam gibi online oynamak istiyorum umarım bu oyun beklentilerimizi karşılar, Bu arada iso cso olması farkediyormu online için? ona göre isoya çevirmem lazım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 20 Mart 2009; 17:39:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Online güzelmi? lag vs varmı? artık pspde adam gibi online oynamak istiyorum umarım bu oyun beklentilerimizi karşılar, Bu arada iso cso olması farkediyormu online için? ona göre isoya çevirmem lazım oyunu

pspde oynadığım en güzel online oyun diyebilirim. kontroller o kadar zorda değil. lag vs. de oluşmuyor. bende iso olarak oynuyorum şimdiye kadar kasma vb. sorun yaşamadım. oyunu online olarak şiddetle tavsiye ediyorum...
  • Dün gece birkaç sorun yaşadım ama genelde sorun olmuyor.. kontrol kolay
  • psn ne dir psnden nasıl multi yapılır ?
  • Arkadaşlar oyunun hikaye kısmı ne kadar sürüyor ? Yani kısacası oyun kaç saatte bitiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .OkN.

psn ne dir psnden nasıl multi yapılır ?

PSN:Play Station Network......yani online oynaman için bir PSN adresi(e-mail gibi) alman lazım.Bu adresi PSP'nin menüsünden ya da PS3 menüsünden edinebilirsin.PSN sayesinde hangi arkadşının online olup olmadığını öğrenebilir ve oyun içinde rahatlıkla davet gönderip beraber oynayabilirsiniz.

Not:PSP versiyonunun son çıkanlardan olması lazım.
  • DAHA HALA NASIL MULTİ OYNANIYOR PSP DE BİLMİYORUM
  • arkadaşlar oyunu bitirdim galiba ama campaign %27 gösteriyor oyun başa döndü bittimi bitmedimi.en son bitirdiğim bölüm dairesel bir arena var ve şu yüksek ses çıkaran yaratıkların değişiği havada duruyor ve belli noktalardan aktive edip üzerine lazer gönderiyoruz bu bölümüde bitirdim ama dediğim gibi %27 ve başa döndü bütün silahlarda var.yapılması gereken başka bir şey varmı atladımmı
  • Turkish9 gelirim.
  • Killzone'da millet hile yapıyordu,bunda da var mı öyle dalgalar ?
  • Hala oynayan varsa yapalım.
  • Pisho biz senle oynuyorduk harbi büyük tesadüf ben senin klandayım,ama bayağıdır girmiyorum bi ara girerim yine.

Nick:Turkishh9
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.