Şimdi Ara

RESKILL YAPILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu quest bugtan dolayi sag tiklama kaldirildigi icin artik reskill de yapilmiyor..Baska bildiginiz bir reskill yontemi var mi..gorev icin debuffera dondum,simdi buffera donemiyorum,tam pre aldik exp kasacaz dedik

• bence premiumsan k2 ye siteden şikayet yaz onlar unutmuştur o npc yi. görevlerle alakası olmayan butun npcleri actılar bunu nie acmıolarki. bide tam bilmiyorum acaba pointlerimi sıfırlıyo yoksa skillerimi, redstribution item var power up store da satılıo onu deneyebilirsin. ama dediğim gibi iice bi bak skillerimi, yoksa exp. pointlerinimi sıfırlıo bilmiom tam.

not: şimdi baktım.
    stat pointleri sıfırlar dio. ama kullanım şeklinde ise npc[selith] e götürün skill pointlerinizi sıfırlasın dio. :S
    ve 10$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 12 Ekim 2006; 23:51:06 >
  • abi yapılmıyor valla:) çok rezil bi durum:D
  • Siz gene iyisiniz ya statları dex e basili bi warriorunuz olsadı ne yapardınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayti

Siz gene iyisiniz ya statları dex e basili bi warriorunuz olsadı ne yapardınız

ßende +6 Hbyi Almak İçir Strye Vermiştim Assasian Olduğum zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: nayti

Siz gene iyisiniz ya statları dex e basili bi warriorunuz olsadı ne yapardınız

eline 2 tane shard+8 verirdim napcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.