Şimdi Ara

KREDİ KARTI OLMADAN SANAL KART ILE ALISVERIS YAPMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kredi kartı kullanmadan kredi kartı gereken sitelerde (paypal,ebay vs) alışveriş yapabilmek icin
    normal banka hesabına bağlı sanal kart uygulamasına müsade eden hangi bankalar var ?

Eskiden garanti'de vardı, normal banka hesabına bağlı sanal kredi kartı yartatabiliyordunuz ama
    az once sitesini gezdim sanal kart icin anca kredi bağlına ek sanal kart yaratılır diyor.

Bilgi verebilirmisiniz ?

• ZAten sanal kart yaratmak için kredi kartınızın olması gerekiyor. Kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturuyorsunuz ve limitini kendiniz belirliyorsunuz (yani ancak yapacağınız alışverişin bedeli kadar mesela) ve kredi kartınızdan farklı numaralandırılmış bir sanal kart oluşturuluyor böylece esas kredi kartınızın numarasını verip riske girmekten kurtuluyorsunuz. Ben bu uygulamadan garanti ve denizbank internet şubelerinden oluşturup faydalanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

ZAten sanal kart yaratmak için kredi kartınızın olması gerekiyor. Kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturuyorsunuz ve limitini kendiniz belirliyorsunuz (yani ancak yapacağınız alışverişin bedeli kadar mesela) ve kredi kartınızdan farklı numaralandırılmış bir sanal kart oluşturuluyor böylece esas kredi kartınızın numarasını verip riske girmekten kurtuluyorsunuz. Ben bu uygulamadan garanti ve denizbank internet şubelerinden oluşturup faydalanıyorum.
    Eskiden garanti bankasında normal para karta bağlı sanal kart da yaratılabilinyordu , kalktı mı sistem _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Eskiden garanti bankasında normal para karta bağlı sanal kart da yaratılabilinyordu , kalktı mı sistem _?

Alıntıları Göster
    şimdi bi sanal kart olusturup limiti mesela 200ytl yapıp sanal karta 200ytl yatırmak gerekiyo diymi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

şimdi bi sanal kart olusturup limiti mesela 200ytl yapıp sanal karta 200ytl yatırmak gerekiyo diymi

Alıntıları Göster
    UP
  • quote:

UP

Alıntıları Göster
    cavap yok mu
  • quote:

cavap yok mu

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

soruyu anlamadım ama eğer sanal kart'la alışveriş yapmak istiyorsan oluşturuyorsun sanal kartı belirliyorsun harcama yapacağın limiti ve yapıyorsun alışverişini zaten bu sanal kart'lar asıl kart'a bağlı yani fatura asıl karta yansır
    gerçi ben daha asya kart'ın sanal uygulaması olduğunu dün öğrendim ve ilk dün kullandım biraz zor oldu ama becerdim yani kargom bile geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sero77

quote:

soruyu anlamadım ama eğer sanal kart'la alışveriş yapmak istiyorsan oluşturuyorsun sanal kartı belirliyorsun harcama yapacağın limiti ve yapıyorsun alışverişini zaten bu sanal kart'lar asıl kart'a bağlı yani fatura asıl karta yansır
    gerçi ben daha asya kart'ın sanal uygulaması olduğunu dün öğrendim ve ilk dün kullandım biraz zor oldu ama becerdim yani kargom bile geldi

Alıntıları Göster
    sanal kartda para yatırmak şartı yatırmasak limit belirlesek olmaz mı

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben garanti bankasından vaddesiz hesap açtırıp sanal kartımı orada tanımlayıp kullanmıştım..

Şimdi hesabımdan baktım hala kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Ben garanti bankasından vaddesiz hesap açtırıp sanal kartımı orada tanımlayıp kullanmıştım..

Şimdi hesabımdan baktım hala kullanabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Kredi kartını tanımlayıp sanal karta para yatırmasak olmaz mı
  • quote:

iyide zaten limit belirliyorsun parayı nerden çıkardın sen. tabi kredi kartında kullanılabilir limit varsa belirlersin doluysa yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sero77

quote:

iyide zaten limit belirliyorsun parayı nerden çıkardın sen. tabi kredi kartında kullanılabilir limit varsa belirlersin doluysa yok.

Alıntıları Göster
    tamam anladım saoll

• quote:

tamam anladım saoll

Alıntıları Göster
    arkadaşlar garanti harici kredi kartı olmadan sanal kart çıkartabileceğimiz bir banka var mı acaba? yani sadece hesap açarak sanal kart oluşturmak istiyorum. alışveriş yapacağım zaman bu karta para aktarıp yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

arkadaşlar garanti harici kredi kartı olmadan sanal kart çıkartabileceğimiz bir banka var mı acaba? yani sadece hesap açarak sanal kart oluşturmak istiyorum. alışveriş yapacağım zaman bu karta para aktarıp yapacağım

Alıntıları Göster
    Maalesef kredi kartı almadan sanal kart vermiyorlar. Bende öyle istemiştim ama önce kredi kartı dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsz

Maalesef kredi kartı almadan sanal kart vermiyorlar. Bende öyle istemiştim ama önce kredi kartı dediler.

Alıntıları Göster
    Garantide hala normal banka hesabı ile sanal kart oluşturabiliyorsunuz. Bu şekilde başka banka bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

garanti bankasından normal hesap açıp sanal kart ile internetten alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 1 Temmuz 2011; 17:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

garanti bankasından normal hesap açıp sanal kart ile internetten alışveriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    garanti bankası haricinde varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpu

garanti bankası haricinde varmıdır

Alıntıları Göster
    Şirket ne güzel garanti ile çalışıyordu kredi kart almadan sanalkart kullanıyorduk,

şirket banka değiştirdi, akbanka geçtik akbankta kredi kartı kitlemenin derdinde.

ne saçma salak bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Şirket ne güzel garanti ile çalışıyordu kredi kart almadan sanalkart kullanıyorduk,

şirket banka değiştirdi, akbanka geçtik akbankta kredi kartı kitlemenin derdinde.

ne saçma salak bişey.

hocam maası sende istedigin bankaya havale et ordan takıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.