Şimdi Ara

Resmi BlizzCon 2019 Yayını! Dalaran Postası - World of Warcraft Türkçe İçerik Portalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin açıkcası konu ile ilgili tam yazmaya geldim senin mesajını gördüm. Bugün benim için çok gurur verici ve sevindirici bir gün oldu. Dalaran Postası olarak ilk defa Battle.net Launcher'da Türk oyuncuların karşısına çıkma fırsatı elde ettim.

Bu süreçte bana destek olan bütün izleyicilerime, arkadaşlarıma, destek verenlere ve en çokta Exen ailesinin mükemmel üyelerine teşekkür ederim. Umarım çok daha güzel içeriklerle tekrar tekrar sizin karşınıza çıkma onurunu yaşarım.
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş hocam. devamını getirmeniz adına size gaz da verilmiş oldu.

vanilla ile ilgili de içerik çıkarırsanız çok iyi olur. türkçe içerik sıfır neredeyse vanilla ile.
  • Client'ta görünce çok sevindim hocam, bunu yazmak için geldim. :) Başarılarınızın devamını dilerim.

@Umutterol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 30 Temmuz 2019; 23:30:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Launcher'da görmek gerçekten gurur verici.Tebrik ederim.Başarılarınız devamı dilerim.

Yazıklar olsun bu olayı küçümseyenlere.İnternet kafe de beni neredeyse darp edeceklerdi.Öyle alaycı öyle aşağılık cümleler kullandılar ki bu olay ile ilgili inanamazsınız.

Ben siz nasıl Türk'sünüz ? Hiç mi gururlanmadınız ? dedim.Sen misin söyleyen ? Böyle mahluklar ile aynı oyunu oynamak midemi bulandırdı.

Daha iyisini yapsınlar da görelim.

Bana göre muhteşem başarı.İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.

@Umutterol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 1 Ağustos 2019; 14:20:9 >
  • Gurur duydum başarıların devamı dileği ile

.
  • Ben de launcher'da gördüm ilk anda inanamadım sonra youtube kanalına da üye oldum , çok sevindim seni tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.
  • Arkadaşlar tüm güzel mesajlarınız için teşekkürler. Bugün yeni bir içeriğe başladık belki geçtiğimiz günlerde görmüşsünüzdür Portal Odası adı altında.

Yeni programımız karşınızda. World of Warcraft hakkında herşeyi konuşacağımız Portal Odası birbirinden değerli konuklarımız ile geliyor! Raidler, Lore, Türk oyuncular, guild dramaları, ihtiras, entrika ve bolca Gnome boy esprileri bulabileceğiniz programa dahil olmak isterseniz sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşın!

İlk konuğum birlikte oynadığımız Silvermoon serverından Exen Guild Master'ı Enellie ( Enis Sever ) Kendisi ile 8.2 patch öncesi ve sonrası yeni Raid Eternal Palace ve Türk Guildlerinin genel sorunları üzerine sohbet gerçekleştireceğiz.

Birde çekilişimiz var Sylverian Dreamer adlı bineği veriyoruz yapmanız gerekenleri videoda anlatıyorum iyi seyirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutterol -- 1 Ağustos 2019; 17:12:14 >

• harika olmuş classic ile ilgili içerik için çalışma varmı?
  • dalaran postası nın raid rehberi battle.net de su an

basarılarınızın devamını dilerim
  • Dalaran Postası Battle.net Communitysi açıldı buyrun doldurun arkadaşlar https://blizzard.com/invite/EBVAe9tyR7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutterol -- 4 Ağustos 2019; 17:31:39 >
  • Wratihon dönüyor, Calia neler yapacak? Durotar'da yeni bir Warfront var mı? Hepsinin yanıtlarını ilerleyen günlerde alacağız! 8.2.5 Önincelemesi sizinle iyi seyirler!

• Helal olsun , vallahi gurur duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravalond kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Türk World of Warcraft oyuncuları için elimden geleni yapmaya çalışıyorum :D
  • Egzolinastan sonra adam gibi başka birinin de içerik yayınları falan yapması oldukça güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

İşin açıkcası konu ile ilgili tam yazmaya geldim senin mesajını gördüm. Bugün benim için çok gurur verici ve sevindirici bir gün oldu. Dalaran Postası olarak ilk defa Battle.net Launcher'da Türk oyuncuların karşısına çıkma fırsatı elde ettim.

Bu süreçte bana destek olan bütün izleyicilerime, arkadaşlarıma, destek verenlere ve en çokta Exen ailesinin mükemmel üyelerine teşekkür ederim. Umarım çok daha güzel içeriklerle tekrar tekrar sizin karşınıza çıkma onurunu yaşarım.
    Çok güzel eline sağlık battle nette gördüğümde bir an dedim la sahte clinte mi denk geldim gidecek wow account sonra baktım yoo normal orjinal clint :)...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analizlere göre Goblin'ler ve Gnome'ların favori World of Warcraft şovu Portal Odası'nın 2. Bölümü 18 Ağustos Pazar günü saat 20:00'da ilk defa canlı olarak Twitch'de olacak. Yeni konuğumuz hepinizin tanıdığı ve sevdiği, hikayeleriyle Azeroth'u bize çok daha yakın kılan Mirac "Egzolinas" Kocatürk.

Kendisi ile World of Warcraft'ın geleceği, hikayeleri ve World of Warcraft Classic üzerine konuşacağız. Bu güzel sohbeti kaçırmak istemiyorsanız takipte kalın. Cevaplanmasını istediğiniz sorularınız varsa yorumlar kısmına bırakabilirsiniz, vaktimizin yettiği kadarını cevaplamaya çalışacağız!
    Resmi BlizzCon 2019 Yayını! Dalaran Postası - World of Warcraft Türkçe İçerik Portalı

• World of Warcraft Classic önümüzdeki haftalarda bizimle olacak bu olmadan önce genel bakış atıp size ufak bir rehber hazırlamak istedim. Aklınıza takılan soruları bana sosyal medyadan ulaştırabilirsiniz.

• Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Portal Odası #2 Egzolinas ile World of Warcraft'ın Geleceği sizinle!

• Bakalım
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, private serverlarda da büyük "emek" var bu manada, bahsettiğiniz kodlama işlemlerini amatör olarak yıllardır yapıyorlardı. Blizzard'ın elinin altında olan şeyi allayıp pullayıp tekrar "satacak" olması elbette hakkıdır fakat bahsettiğiniz kadar övülecek ve büyütülecek bir yanı yok kanımca.
    Bu arada, 'class dengesizliğini düzelteceklerse yeni class gelmesin' tam da Mirac abiye göre bir yorum, her zamanki gibi Blizz'e çok dokundurmadan elindekiyle yetinme hali. Abicim bi' eleştir Allah rızası için. :D Hem, para kazandıkları bir oyundaki sorunları gidersinler hem de yenilik getirsinler yahu. :D

Güzel sohbet olmuş, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.