Şimdi Ara

Resmi Gazete'de yayımlandı: Zincir marketlerdeki fiyatları karşılaştırma uygulaması geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun yerine tuik'in fiyatları hangi tükkandan aldığını açıkladılar daha faydalı olurdu. En azından garibanlar o ucuz yerleri öğrenmiş olurdu da oralardan alışveriş yaparlardı. XP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X marka peynir BİM'de 70,50 ise. Y marka peynir A101'de 70,60 kuruş. Aradaki fark bu. AKP hükümeti kötü ekonominin sebebini bu marketlere yıkmaya çalışıyor. Yine mağdur edebiyatı.

• Yine tipik "bakın çok çalışıyoruz, çabalıyoruz" algısına yönelik boş bir adım. Aslında boş değil ama yüksek enflasyonu peçelemek, güya önlemek için sözde atılmış ve enflasyon konusunda bir işe yaramayacak hareket. Girdi maliyetlerin artarsa fiyat artışları kaçınılmaz olur. Basit bir matematik.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Şok bim a101 vs vs taşeron süt üreticilerinden alıyor kendi markalarını.

Nerdeyse aynı firmalardan aldıkları için fiyatların benzer olması normal değil mi?

Düşünün ki mahallede 1 fırın var 3 bakkal var bu fırın 3 bakkala da aynı fiyattan ekmek veriyor ise nasıl farklı fiyatın olmasını bekleyebilirsiniz?

Marketlerin birbirlerine çalışan gönderip fiyat listesi yaptığını gözümle gördüm.

Siz pazara hiç gitmiyorsunuz galiba elma portakal mandalina kilosu misal 10 TL olsun biri çıkıp 8 -7-6 ya satmaya kalksın bakalım neler oluyor.

Ha doğru mu tabiki değil serbest piyasada istediği gibi yapar ama bir yandan da yapamaz çünkü piyasayı kıracak şekilde fiyat indirmekte yasak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NCSA N kullanıcısına yanıt
    Boşverin özgür Demirtaş iyi sapladi bunlara acısı çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayın artık şunu bu gemiyi yönetemiyorsunuz her yerden su alıyor

• Neyse küfürsüz yazamadım yemin ediyorum üç kere döşeyip sildim, bu hükümet beni sinir hastası yaptı.

Sizler de eminim yazıp yazıp siliyorsunuzdur. 25 dakika post yazıp sildim be..

Resmi Gazete'de yayımlandı: Zincir marketlerdeki fiyatları karşılaştırma uygulaması geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Aralık 2022; 2:26:44 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam işte onu diyorum, iş ilk aracı olan firma yada kişiden başlıyor.

Bize biz zulüm ediyoruz önce... sonra başka etkenler sırasıyla zincirleme geliyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalkınma partisi :)

• Market basıp ,kasiyer tokatlamaya devam anlaşılan aynen devam.

• Enflasyon gerçeğini herkes biliyor.

• mekke müşriklerinin putlarına kusur bulmamak için her şeyi suçladıkları dönemi tekrar yaşıyoruz.

işin garibi putperestler müslüman.

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

tüik fiyatlarını

bugün erdoğan için ne yaptın dükkanından alıyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Zincir marketlerdeki fiyatları karşılaştırma uygulaması geliyor

Kalıcı çözüm sandıkta olur anca.

• Hmm3 aten üst düzey yönetici whatupdatn bugün şekeri kaç para yapalım turşuyu, tuzu karabiberi kaç para yapıcaz diye haberleşiyorlar demek. Grupta başka kimler varmış. Taçsız kral Pele, Nadya Komanaçi ? Rotşild temsilcisi ?

• İktidar gene başkasını hedef göstererek kendini Kahraman gibi lanse etmeye başladı. Sarayın giderlerine kulak tıkayıp "itibarından" tasarruf edemeyen adam bize 3 harfli muhabbeti açıyor. Seçim yaklaşınca mı aklınıza geliyor bunlar. Üniversite öğrencisiyim kyk da öğle yemeği yok unideyim yemek 9 TL aç kalmamak için her gün bimden 4.5 tl'lik bisküvi alıp yiyordum. Taki bugün ürünün 5.5 olduğunu görene kadar. 1 tl fark yüzünden artık onu bile alamayacağım. Onu geçtim yabancı öğrenciler için yurt ücreti yemek hariç 3 katına çıkarıldı. Hemde bir gecede! Ordan burdan gelen ailesinden uzak kalan öğrenciler bi gecede dışarda kaldı. Buna lafım yok alıştık artık şaşırmıyoruz ama be adam bu ne biçim devlet böyle. 1 ay öncesinden haber vermeyi akıl edemiyor musunuz? Biz dışarı kaçmaya çalışıyoruz dışardan gelenler de geldiğine pişman edilir. Bu ülkede beyine yer yok beyin göçü kaçınılmaz. Yazılım öğrencisiyim laptop almam gerek ama almadım babamdan istedim adam piyasadan hebersiz 3 4 binlik 2. El dandik bilgisayar işimi görür zannediyor. 15 binden aşağı laptop alamıyorum okulda utanıyorum, korkudan ödüm patlıyor bir gün hoca "herkes derse laptobu ile gelsin" diyecek diye. İşe girdim para kazanayım diye aileme belli etmemeye çalışıyorum zaten laptop gereksiz hiç lazım olmuyor diyorum. Devlet bize bi iyilik yapıp bizi sınırdışı etsin bıktım artık, ailem olmasa çoktan i*ntihar etmiştim seçimden de umudum yok.. şu an dersteyim ve karnım guruldayacak rezil olucam diye ödüm kopuyor. Yeter artık düşün yakamızdan...

• Olayın hangi kısmı anlaşılmıyor? EURO 3 TL iken şimdi 20 TL oldu. 7 kat arttı. Fiyatlarda o günden bugüne 7-8 kat artmış olmalı. 10 kat ve üzeri artan ürünlerde fırsatçılık olabilir

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    Maaelesef bunları yapabilecek başarabilecek birini göremiyor insanlar. Şuan bile aday belirleyemiyorlar. Herşeyi geçtim. Biz aday seçeceğiz diyor siz ona muhtaçsınız. Bizim gösterdiğimizi seçeceksiniz diyorlar resmen. Bunu diyenlerde biri muhafazakar biri milliyet biri solcu. Akıl işi bir durum değil bu. Sırf birileri gitsin diye de b.ka batma riski almak hiç mantıklı değil. Sonuçta dünya tarihinde olmayan bir salgın ve ekonomik buhran geçirildi. Ülkeler arası savaşlar sürtüşmeler başladı. Güllük gülistanlık bir dünya yok. Nüfus 8 milyar a dayanmak üzere olan bir dünya dan bahsediyoruz. Bir taraf çılgınca sonunu düşünmeden tüketim yaparken bir tarafta Afrika da her gün açlıktan ölen insanlar.Sadece değişim ile olsa keşke.Zihniyet de değişmesi lazım insanlarda. Sadece kendini düşünen toplumlar ile bunlar hep yaşanır... Empati önemli.

daha nasıl boka batacaksın 10 milyon mülteci, yüzde 180 enflasyon, gri pasaportla bile artık vize alamıyorsun, adalet hukuk yerlerde, ülkenin beyin takımı kalifiye gençleri okumuşu yurtdışına kaçıyor.yolsuzluk hırsızlık had safhada pes yani.

adayı da ocak ayının ilk haftasında belirleyeceğiz dediler. ülkeyi bölen kutuplaştıran halkına sürtük diyenlerin peşine takılmaya devam edin lübnan olalım. sizin derdiniz bir kişinin bekası ülke falan değil

• Kardeş sakin ol. Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak isteyen bize oy versin diyen Kılıçdaroğluna tepkisi olanlar elbet olacaktır. Tezkereye HDP ile ret oyu veren CHP ye tepkiler elbet olacaktır. İnsanlar 7 kişinin seçtiği aday için alın bunu seçeceksiniz demesi senin özgür hür iradeni aşağılamaktır. Muharrem İnce gibi duruşu olanlarıda savunan insanlar olacaktır. At gözlüğü ile nereye kadar. Pess zihniyete bak .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.