Şimdi Ara

Resmi Gazete'de yayımlandı: Zincir marketlerdeki fiyatları karşılaştırma uygulaması geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ecevit i devirirken bir yazar kasayı sebep gösterip, " bu halk ekmek alamıyorsa suçlusu devlettir" diyen adamı başa getirdiniz şimdi o adam hiçbir şeyi kabul etmiyor.

Benim ağzımdan şu adamı ekonomi başına getirin diye bir şey duydun mu? veya tam aksini?

Açık açık yiyorsa söylesene bu ekonominin bu kadar kötü olmasının sebebi kim? Kim yahu fiyatları bu seviyeye çekip halkı birbirine kırdıran, ülkeyi bu denli ayrıştıran, market camlarını taşlatan kim yahu söylesene boş yapacağına!!

• Ekteki görsel gibi giremeyiz 😂
    Resmi Gazete'de yayımlandı: Zincir marketlerdeki fiyatları karşılaştırma uygulaması geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne yaparsanız yapın Titanic oldu artık. Utanç verici her şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neyi çözecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de hepsi anlaşmalı zaten gören de rekabet ediyorlar sanacak.

• Pek bir şey değişmeyecek ama yine de bir şeyler yapmaya çalışıyorlar izliyoruz bakalım neler olacak. Ama sadece zincir marketler ile de sınırlı kalmamalı bence bakkallarda bu denetim kapsamına alınsın. Marketten bile pahalı satıyorlar çünkü.

• Arkadaşlar siz buraya yazıyorsunuz ama inanın çıkın sokağa bunları destekleyen adamlar çok malesef.

• Serbes piyasa ekonomisinin yansımaları ,az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi mantığı sırada akaryakıt var.

• Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt

Ben de böyle düşündüm. Uygulamada bir sorun yok bence.

• Hangi köyde süt 3 tl köyün adını verebilir misiniz? Ailem hayvancılıkla uğraşıyor ve en son (3-4 ay önce) 6.95'ten veriyorlardı. 3 liraya süt yok kesinlikle inanmam. Şuan dışarda 5 lt'lik sütü 50 liraya veriyorlar günlük süt olarak.

• Bu 3 market olmasa piyasadaki her ilde 10ar 15er şubesi olan marketler bizim .namizi .iker 😤😤😤

• Dünya Lideri marketlere savaş açtı vooooooov

• hardday kullanıcısına yanıt

Evine en yakın köye pick up araç ile gidip biraz süt al ve şehire getirip sat. Sadece yakıtı hesaplayacak olursan zarar etmemen için üzerine kaç koyman gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Zaten bizi bu hale sokan önce kendi insanımız..onda hak veriyorum. İki günlük dünya da bu aç gözlülük. Ne geçecek ise ellerine.

Yemin ederim babam in evi 3+1 doğalgazlı 1. kat kirasını ocakta 1350 lira yaptı. Olsun oğlum ihtiyacımız olsa amenna dedi sustuk. Önce insan olabilmek önemli. Gerisi gelir.

• Yapılanların hepsi siyasi. Yıllar önce tüm büyük bankalar (devlet bankaları dahil) gizlice kahvalatı masalarında faizler dahil her kalemde haksız rekabet sebebiyet verecek toplantılar yaptılar. Bunu rekabet kurulu hatta teyit etti. Biz kaç tane mahkemeye verdik bankaları hepsinide akladılar. Yüksek mahkemelr dahil örtüldü üstü.
    Yani seçilen için ellerinin kiridir seçmen.. Bunun sebebide beynini kullanamayan seçmendir.

• N20 kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir fiyatına organik sütü 20 liraya satarım. 100 kg alsam 3,5 liraya veren var. Hadi 5 de. 500 lira.

20 liradan sattım 2000 TL. 300 yakıt de. 1700 500 süte verdim. 1200 cepte.

Aylık 1200*30 36.000. Hadi 6000 de ekstra şeyler için düş..30.000 cepte Saygılar.

• hardday kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısın hocam önce kendi insanımız. Ama yapabileceğimiz hiç bir şeyimiz yok İnsanlar sırf araçların değerlerini artırmak için satmayacagı araçları yüksek fiyatdan ilana koydular. Bu konularda devletimizin yapabilecekleri sınırlı kabul ediyoruz ama kendi hatalarını başkalarına yıkma derdine düşmeleri insanları delirtiyor.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Sizde yine ucuzmuş ben afyonda yaşıyorum köylüler litresi 15-16 lira civarından veriyorlar fabrikalara (mandıralara) ise 9 küsür yada 10 diye biliyorum

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu kişilere bişi dedin mi mal benim değil mi diyip işin içinden çıkıyor. Devlet ceza verse bu kişiye, devlet terör estiriyor derler. Bence sahibinden falan gibi sitelere bir el atılması gerekiyor gibime geliyor. Herkes oradan fiyat bakıp üstüne koyuyor. Biz ne ara bu kadar gaddar kötü düşüncesiz olduk.

Süt işi Ege nin küçük köylerinde 5 liradan veriyorlar. Kalmasın dökülmesin diye. Alan büyük firma var ismi lazım değil p.... fahiş fiyat ile rafa sunuyor. Öyle bir para kaldırıyorlar ki öyle böyle değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.