Ekrem İmamoglu ana konusu vardı takunyalı bademin bir ara. 7/24 mesai yapıyordu. Tabi Ekrem Reis seçildikten sonra şirazesi kaydı bu takunyalının. Şimdi de yeni taktigi Ekrem ile Mansur'u karşı karşıya getirme. Acıyorum bu bademe cidden. |
Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam (2. sayfa)
-
-
Adam doğrusunu söylemiş.
Tüm bu şahlanışa rağmen adamlar hala destekleniyorsa, Yabancı politikacılar çatır çatır çatlıyorlar.
Biz 1/10'unu yapsak ,istifalardan istifa beğerniriz,protestolar aya köprü olur ,Türkiye'de keşke politikacı olsak diye çatlıyorlar
-
Avrupada gıda fiyatları inince bizde niye indirilmior "Birazcık" acaba.
10 katına çıktı da nasıl bir palavradır anlamam.Öyle bir konjüktür olsa,bizde 20-30 katına çıkardı emin ol.
-
Millete saplayacaklar diye yorumladım. Milletten tepki gelecek, bu sefer reis çıkacak ortaya diyecek talimatları verdim arkadaşlara, bu sorunu düzeltecekler. Ya mevcut uygulamayı eski hâline gerirecek ya da çoğunluğu mutlu edecek şekilde belki kotaları esnetecekler. O sıra reis yine günün kahramanı olacak, chomarlar alkış yağmuruna tutacak filan. İyi polis-kötü polis tiyatrosu işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Kasım 2024; 10:55:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
troll hesap işte.. avrupa dediği yerde %3 zam yapılınca millet sokağa dökülüyor. meydan boş gelmiş burada ürüyor.
-
Gayet güzel bir uygulama. Normal bir ev tüketiminin altında bir limit var. Nüfusun yaklaşık % 97'sini etkilemeyen bir fiyat uygulaması.
Fazla tüketen fazla ödesin.
Tabi sorgulamayan, otomatik muhalifler algıyı yerler.
-
Sıcak yerde yaşayıp yazın full klima çalıştıranlar düşünsün, birde bazıları 2 hatta 3 klima çalıştırıyor. 1000 Tl yi geçmemsi mümkün değil.
Soğuk memlekettikiler yaşadı diyeceğimde onlarda kışın doğalgaz ile ısınıyor onlarada ordan yapıyorlar :)
Heee %3 etkilenecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 18 Kasım 2024; 12:31:0 > -
Ama bu milletin neyine elektrikle kendini soğutup, doğalgazla ısınmak. Tezekle ısınıp, yelpazeyle serinlesinler.
-
-
demlenen yerlerde teaş elektiriği kesse kaçacıların önce özgür bey eyleme der sokağa dökülür.
-
Tüm ülkeyi yardıma muhtaç hale getirdiler.
-
2+1 daire gibi ortalama hanenin 10 katı gibi bir tüketim oluşmuş.
Evde 7/24 çalışan elektrik tüketimi yüksek bir cihaz var sanırım.
-
Doğrusu bu sanırım.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK), tüketim grubuna göre, sübvansiyon kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, yıllık 5 bin kilovatsaat tüketimi olan konut ve ticarethane aboneleri artık sübvansiyonlu elektrik hakkından faydalanamayacak.
Camiler, cemevleri, ibadethaneler, dernekler, AFAD geçici barınma merkezleri şehit aileleri ve muharip/malul gaziler düzenlemenin dışında tutulacak. Tarımsal faaliyetler grubunda son kaynak limiti de değiştirilmedi. Tarımsal faaliyetteki herhangi bir tüketici bu düzenlemeden etkilenmeyecek.
Sanayi tüketicileri ve Kamu ve Özel Hizmetler Sektörü ile Diğer abone grubunda bulunan tüketiciler için ise yıllık sübvansiyon limiti 15 bin kilovatsaat olarak belirlendi.
Kaynak: EPDK'nın elektrikte sübvansiyon kararı Resmi Gazete'de - Bigpara Haberleri
-
admin nikiniz nedir.? konu sahibinin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 21 Kasım 2024; 13:36:2 > -
Elektrik tedarikçilerinin, tüketiciye olan tekliflerine nasıl ulaşacağız?
İşte asıl soru bu.quote:
Orijinalden alıntı: yasinozkanElektrik tedarikçilerinin, tüketiciye olan tekliflerine nasıl ulaşacağız?
Laftır yazıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
azla yetinmesini bilin deyip ilini kemiğini sömürdükleri insanlar sayesinde zengin olup hala destek görebiliyorlar. Aksini yapmaları şaka olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 1 Aralık 2024; 18:11:18 >
Hanemde son elektrik faturam hanemin su faturasının 3'te 1'i kadar oldu. Uzun zamandır da bu şekilde devam ediyor.
Cep hattım
Ev internetim
Su bedelim (Çok ilginç bir tutar)
Her üç faturam da hanemin elektrik bedelimden yüksek geliyor.
Buradan çıkarttığım sonuç Türkiye'de hane elektriğinin bedavadan az pahalı olduğunu söyleyebilirim.
-
madem öyle antalya tüm ilçelere doğalgaz getirin
ılla soba kurup cevreyı mı kırletelım
dogalgaz olmayan yerlere uygulanmalı bu uygulama uygulanacaksa....
-
bize son 4 aydır 500-550tl geliyor zamdan önce 250-300tl arasıydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X