Şimdi Ara

Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

4 kişilik aileyiz. evde buzdolabı, çamaşır mak, vs cihazlardan başka sadece elektrikli termosifon var. o da 2 günde bir kullanılıyor.

ama bugün mesajı aldım, yüksek tüketimli tüketici grubuna kabul edilmişim. şimdi gidip %3 ile bunu kutlayacağım.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

hocam sende mi "otomatik muhalifsin"? ben de   memnun oldum

• scofield1978 S kullanıcısına yanıt

Hayır ben saray alkışçısıyım Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanem de su için verdiğim fatura elektrik için verdiğim faturayı çoktan geçti.

• Su faturası normal şartlarda elektrik faturasını asla geçemez. Napıyon ganka tek lambayla tek odada mı oturuyorsun? Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam 

• ry4n kullanıcısına yanıt

Ufak at.

• eylül 2024 üyesi anlamaz ama , EVET su faturası 2024 itibariyle elektrik faturasını geçti.

TOPLAM ZAM %800

Anlamazdan kastım , yandaş 6+2 masa seçmeni olarak işine gelmez , söyleyemez bunu. Konıu açamaz ! başka konulara ZAM haberini korkmadan paylaşamaz eylül 2024 üyesi.

video.haber7.com
    İSKİ'nin uçuk zammı Fatih Altaylı'yı bile isyan ettirdi: Bu ne abi?
    https://video.haber7.com/video-galeri/291566-iskinin-ucuk-zammi-fatih-altayliyi-bile-isyan-ettirdi-bu-ne-abi

Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam

TOPLAM 4 YILDA ZAM %800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 15 Ocak 2025; 22:43:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.