Şimdi Ara

Resmi tanıtım öncesi HTC Evo One'ın fotoğrafları paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Ekran HD amoled yazıyor bir çok yerde..(Fakat pentile)

pentile ise boş içimde bir his s3 ünde pentile olacağı hd amoled plusı pentilesız yapmak kolay değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Ekran HD amoled yazıyor bir çok yerde..(Fakat pentile)

pentile ise boş içimde bir his s3 ünde pentile olacağı hd amoled plusı pentilesız yapmak kolay değil...

SIII büyük ihtimal Süper amoled plus 720p olacak.Samsung kendi kullanmadığı ekran teknolojisini başkasına vermez.İlk bir kendisi kullansın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26Ekran HD amoled yazıyor bir çok yerde..(Fakat pentile)

super amoledler pentile olur. samoled pluslar ise pentile değil normal rgb ekran. samsung s2'de pentile kullanmadı s3'te de samoled plus kullanacak pentile gelmez.
  • Mideniz bulanmıyor mu allah aşkına. One X bir hafta oldu çıkalı. Ama görüyorum ki şimdi de Evo one trend oldu... Çok ilginç. Sosyal boyutu resmen tartışılabilecek,tez yazılabilecek bir netice. Htc one x'in satışını resmen baltalamış oldu.
  • baltalama olayı doğru aslında hakikaten şaşırtıcı, yalnız şu var bu telin fiyatı ile one x arasında sanırım ciddi oran fiyat farkı olacaktır buda muhtemelen dengeyi sağlar ama kimin için orası ayrı, zaten one x bile oldukça uçuk fiyat varın bunu siz düşünün yurtdışı bile 2000 i geçer herhalde...
  • Arka tarafta iki farklı tonda koyu gri kullanılmış ve hiç hoş durmamış açıkçası.
  • Bu telefon zaten avrupa için değil ki. SPrint CDMA kullanan şirket, CDMA da avrupa da bulunmayan bişey. One X in amerikan modeli diyebiliriz buna.
  • hersey iyi de, boyutlari nasil acaba ?
    bizi iyice kocaman telefonlara alistirmasalar bari.
  • Telefonun tasarımını beğendim. Pil iyi olmuş. Daha önceki evo serisi modellerdeki yuvarlak tasarımlı kapasitif tuşları göremedik. Genel hatlar korunmuş.
  • bazen iyi düşünüyorlar diğer firmalardan da bekleriz
  • Fena değil... Stand koymalarıda baya güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanislas Xavier

Arkanın altı mat iken üst kısmı neden parlak ? Üst taraf plastiğimsi ve tasarımın genel çizgilerine zıt olmuş.. Ekran boyutu ve çözünürlüğe bakıldığında One X in ekranının aynısını kullanırlar büyük ihtimalle. Ve One X in ekranının gerçekten mükemmel olduğu okudum çok yerde...

Yorumu yapmadan önce "bugün ne giysem"vari bir program mı izledin arkadaşım :) Şaka bi yana, bence güzel tipi. Ama nasıl olsa bizim ülkeye gelmeyecek bir telefon :)
  • One xl , galaxy s3 , droid maxx derken opsıyonlarıma bır telefon daha eklendı , bı de ben amerıkaya gıdene kadar emınım kı 3 4 benzer donanımda model daha pıyasaya cıkar , ınsanın kafasını karıstırıyolar , stand ozellıgı cok hosuma gitti , batarya da cok ıyı , neyse ben parayı bırıktırene kadar ana sayfa haberlerıne daha bakmayacagım tam almadan 2 3 gun once arastırırım sızlerın de yardımıyla karar verırım
  • akıllı telefonlarda ilk defa bataryayla ilgili sağlam bi adım olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.