Şimdi Ara

Resmi WRC(Ralli) Oyunu Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WRC'nin eşsiz sürüş deneyimi geri dönüyor. Oyunun geliştiricisi ve programcısı olan Milan merkezli Black Bean Games ile Geçtiğimiz hafta yapılan anlaşmayla beraber yeni WRC oyununun gelişim aşamasında olduğu ve 2010 içinde oyunun piyasaya çıkacağı belirtildi.

Oyunun, PS3, X-box 360 ve PC formatlarında çıkarılması planlanırken, WRC'nin global anlamdaki erişilebilirliği yanında promosyon ve ticari hacminin gelişimine katkıda bulunması amaçlanıyor.

FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın dünya çapındaki medya ve ticari haklarını elinde bulunduran ISC tarafından yapılan açıklamada Black Bean Games le yapılan 3 yıllık anlaşmadan büyük mutluluk duyulduğu ifade edildi.

http://www.tosfed.org.tr/haberler/1697/resmi-wrc-oyunu-yolda.asp

(Aradım bulamadım daha önce verildiyse özür dilerim)

• Nasıl sevindim anlatamam. PS2'de deli gibi oynardım. Bana kalırsa en güzel fizikli ralli oyunudur kendisi. Televizyonda ralli izlerken gördüğünüz o u dönüşlerinin aynılarını bu oyunda da yapabilirsiniz mesela. Tabi piyasaya cmr serisi hakim olunca bu oyun da unutulmuştu. Güzel haber.
  • Hadi hayırlısı bi Subaru İmpreza WRX STI yaparız artık :D.
  • şöyle güzel bi ralli oynamayalı baya oldu çıksında oynarız artık
  • PC'ye gelmesi sevindirici.
  • PS2 de çok oynardım,gelsin bakalım
  • black bean games in 3 oyunun biliyorum birincisi scar isminde alfa romeo araçlarının olduğu yarış idi bu oyunla yarışları sevmeye başladım virajda hız azaltma zorunluluğu veya kasislerde aracıncın gerçekçi tepkisini hissederdim sonra evolotion gt çıktı buda öncekine benziyordu değişik gt araçları vardı ama hoşuma gitmedi sonra süperstars v8 racing çıktı bu da hoşuma gitmedi çünkü shift gibi bir oyundu
  • Black Bean inşallah bu işin altından kalkabilir. Birde umarım artık WRC etaplarını gerçek sayıda ve gerçek uzunluklarında görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

PC'ye gelmesi sevindirici.

gerçekten, güzel bir haber... inşallah ertelenmez
  • Yıllardır resmi WRC oyunu bekliyordum desem yeridir, güzel haber için tşekkrler artık NFS serilerinden bıkmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

black bean games in 3 oyunun biliyorum birincisi scar isminde alfa romeo araçlarının olduğu yarış idi bu oyunla yarışları sevmeye başladım virajda hız azaltma zorunluluğu veya kasislerde aracıncın gerçekçi tepkisini hissederdim sonra evolotion gt çıktı buda öncekine benziyordu değişik gt araçları vardı ama hoşuma gitmedi sonra süperstars v8 racing çıktı bu da hoşuma gitmedi çünkü shift gibi bir oyundu

Evolution GT yi ve Superstar V8 i bende beğenmemiştim,umarım yeni yapacakları WRC de bunlar gibi olmaz,RBR ye yakın fizikleri olursa mükemmel olur
  • WRC'nin hakları Gran Turismo 5'de değil miydi zaten? 2 ayrı firma aynı anda mı yapacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

WRC'nin hakları Gran Turismo 5'de değil miydi zaten? 2 ayrı firma aynı anda mı yapacak?

Eğer hakları alınmışsa WRC de yarışan tüm araçların ve pistlerin olması gerekir,benim bildiğim Gran Turismo da ise sadece Impreza WRC olacak,bu durumda Gran Turismo da WRC serisi var diyemeyiz.Asıl WRC oyunu Blackbean in yapacağı oyun olacaktır,WRC nin ticari haklarına sahip olan şirket Blackbean ile anlaşmış,en başta yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

WRC'nin hakları Gran Turismo 5'de değil miydi zaten? 2 ayrı firma aynı anda mı yapacak?

Eğer hakları alınmışsa WRC de yarışan tüm araçların ve pistlerin olması gerekir,benim bildiğim Gran Turismo da ise sadece Impreza WRC olacak,bu durumda Gran Turismo da WRC serisi var diyemeyiz.Asıl WRC oyunu Blackbean in yapacağı oyun olacaktır,WRC nin ticari haklarına sahip olan şirket Blackbean ile anlaşmış,en başta yazıyor.

Açık söylemek gerekirse 2-3 senedir wrc'yi adam gibi takip etmiyorum o yüzden hangi takımlar gitti hangileri geldi, hangi yarışlar var tam bi bilgim yok. Şu adreste GT5'in e3 videosu var.http://www.youtube.com/watch?v=l2uQ2ayvvWY NASCAR ve WRC'nin resmi logoları gözüküyor. 1. dakikadan itibaren araçlardan Ford, Suzuki, Citroen ve Subaru'yu gördüm. Suzuki'yi 2008'den hatırlıyorum. Sanırım GT5 WRC 2008 sezonunu, diğer bahsettiğiniz firma ise 2009 ve sonraki sezonların oyunlarını yapacak.

• O zaman doğrudur,bende GT yi pek takip etmediğimden sadece Impreza WRC vardı diye biliyordum,diğer araçların da olduğundan haberim yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.