Şimdi Ara

Resmi : XMB Arkaplan resimlerinizi paylaşın ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyrax abi nerelerden indirdiğini soylermısın hem upload için sana zahmet vermeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yk03

Cyrax abi nerelerden indirdiğini soylermısın hem upload için sana zahmet vermeyiz

Emule'den indirmiştim paket olarak. Asıl sitesi GameWallpapers.com ama bazı wallpaper'lar ücretli bende ücretli olanlarda var.
  • Hepsinin boyutu ne kadar birde emulede ne diye aradın söylersen kuzenlere indirtiyim hemen
  • Gamewallpapers diye arşiv olarak aratın hemen çıkar.

Boyutu hatırlamıyorum şuan tam olarak ama 1 CD boyutunda falandı herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 24 Temmuz 2007; 15:14:40 >
  • Salak net ve moloz site yüzünden ancak bu kadar wallpaper yükleyebildim sinir oldum.

Diğer istekleri yavaş yavaşta olsa yüklerim tabi beklerseniz 256K ile ancak bu kadar oluyor denyo Telekom.

Devil May Cry

Resmi : XMB Arkaplan resimlerinizi paylaşın !

Devil May Cry 2

Devil May Cry 3

• üstadlar ya ben 20gb kullanıyorum haliyle memory stick yuvam yok bu yüzden elinde olan walpaperleri nickten atmanız mümkün mü beni ekleyebilirmisiniz

silsile(nickim)
  • Saol cyrax güzel paylaşım...
  • çok güzel paylaşım teşekkürler, bi de çözünürlüklerinin kaç olduğunu yazarsan sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

çok güzel paylaşım teşekkürler, bi de çözünürlüklerinin kaç olduğunu yazarsan sevinirim..

1600*1200
  • kratos
  • 2 resim koydum site yine sapıttı

Devam...

Denemeler sürüyor, sırayla ekliyorum resimleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 24 Temmuz 2007; 18:53:17 >
  • arkadaşlar bu walpaperleri nasıl ps3 ümüze yüklüyoruz lütfen birisi anlatsın version kaçta oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali27

arkadaşlar bu walpaperleri nasıl ps3 ümüze yüklüyoruz lütfen birisi anlatsın version kaçta oluyor

Resimleri PS3'e geçirmek için Memory Stick, USB bellek yada CD yada DVD kullanabilirsin. PS3'ün versiyonunun 1.90 olması gerekiyor bu resimleri PS3'de arkaplan olarak kullanabilmen için.
  • 1.90'da oluyor
  • Beyler bugün birisi bana hiç update le uğraşma sistem kırılınca çok beklersin dedi ne diyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Beyler bugün birisi bana hiç update le uğraşma sistem kırılınca çok beklersin dedi ne diyosunuz

Senin seçimine kalmış birşey bu...

Resimlere devam yine 2 tane salak net ve site yüzünden

Artık geceye 10 tane falan resim eklerim şimdilik bu kadar...
  • İstediğimiz her türlü resmi koyabiliyormuyuz, birde resmi koyduğumuzda sürekli kalıyormu yoksa makineyi kapayıp açtığımızda resmi tekrar mı koymak zorundamıyız?
  • 1600x1200 nasıl oluyo çekiştirince?? wide ya hd biraz deformasyon olur sanırım?1920x1280 bulcaz wallpaperları o zaman...
  • arkadaslar wallpaper için cok tesekkurler...killzone 2 yide eklerseniz cok guzel olur...saolun.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

İstediğimiz her türlü resmi koyabiliyormuyuz, birde resmi koyduğumuzda sürekli kalıyormu yoksa makineyi kapayıp açtığımızda resmi tekrar mı koymak zorundamıyız?

Evet her türlü resmi koyabiliyorsun ama resmin uzantısı yinede JPEG olursa iyi olur. Resim sürekli kalıyor çünkü resimi wallpaper yaptığımızda PS3 resmi belleğine kaydediyor böylece PS3'ü kapatıp tekrar açsan bile resim sürekli bir biçimde arkaplan görüntüsü olarak PS3'de kalabiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

1600x1200 nasıl oluyo çekiştirince?? wide ya hd biraz deformasyon olur sanırım?1920x1280 bulcaz wallpaperları o zaman...

Herhangi bir sorun olmuyor, denemesi bedava.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.