|
Bildirim
Kılıçdaroğlunu beğenmezseniz işte böyle layığınızla yönetilirsiniz.
|
Aday farketmez. İmamoglu olsun " balık yemişti ama " diyeceksiniz. Mansur olsun " çorbacılık yapıyor sadece, hiç belediyecilik yapmadı " diyeceksiniz. Mezarından kalkıp Atatürk aday olsa illaki ona da bir kulp bulunur. |
Ülkede ekonomik özgürlük yok. Refah yok. Huzur yok. Yarın “saçma sapan” bir nedenden ölmeyeceğinin garantisi yok. Dünyanın en ağır vergisi var. Halkın cebine göz dikme var. Dışarıda hırsızlar, yolsuzlar, katiller var. Hiçbir şey vermiyor, habire alıyor ülke. Ben bu ülkeyi neden seveyim şimdi? Ben bu ülkede zorunluluk olmadığı sürece neden durayım? Vatan, millet Sakarya’ymış. Dünyanın en ağır vergi sistemini kullanan bir halk için bir de üstüne erkeklik vergisi askerlik yap, 50-60 yıl 1+1 almak için çalış falan. Paran pul olsun. Ama milliyetçiler tükenmesin. Ülkenin kanayan yarasısınız. Böyle uyuyan halk olduğu sürece böyle vergiler az bile kalır ileride.
|
Güzel zam haberleri bir bir gelmeye devam ediyor. İçimin yagları eriyor resmen. Burada telefon kaydettirme ücretinden 10 bin liraya düşüge ABD'de iPhone 16 Pro alınıyor. Yakışıyor ama bu millete :) |
Almanya bizi nasıl kıskanmasın. Böyle iki ayak üstünde sömürülen ve sömürülürken gıkını çıkartmayan vergi mükelleflerinin olduğu ülkeyi bütün yabancı ülkeler ve oradaki devlet yöneticileri kıskanır. Türk milletinin kafasına vurup cebindeki parayı alırsın gıkını bile çıkarmaz. Böyle köleleşmiş, marabalaşmış bir millet işte |
Yazık. Şu konuyu bile savunmaya çalışmak için saçmalıyorsunuz. Partizanlık için yapmayacağınız şeyin olmadığını bir kez daha gösterdin. Yandaş şirketlere verilen vergi aflarından falan bahset cesaretin varsa. |
Tabloya bak, kelimenin tam anlamıyla rezillik. Sorarlarsa Almanya falan bizi kıskanıyor, dersiniz. Bir de bu garabet güya kaçak kullanımı engellemek için çıkmış, bir seferlik falan olacaktı. |
Kaçak telefon girişlerini ve satışlarını hayal ediyorum şimdiden.
|
valla hiç acımıyorum nerde o aktroller zam yorumlarının hiç birinin altında olmuyolar niyeyse :D
|
Güzel zam haberleri bir bir gelmeye devam ediyor. İçimin yagları eriyor resmen. Burada telefon kaydettirme ücretinden 10 bin liraya düşüge ABD'de iPhone 16 Pro alınıyor. Yakışıyor ama bu millete :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Kasım 2024; 12:46:16 > |
|
|
|
|
Netaj Ugyur Levent Kırca Zeki Alasya Ferhangi Şensoy Rasim Öztekin Gökhan Semiz ve niceleri... haltetmişler "biz komedyeniz" diye! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 27 Kasım 2024; 23:33:03 > |
Aday farketmez. İmamoglu olsun " balık yemişti ama " diyeceksiniz. Mansur olsun " çorbacılık yapıyor sadece, hiç belediyecilik yapmadı " diyeceksiniz. Mezarından kalkıp Atatürk aday olsa illaki ona da bir kulp bulunur. |
|
|
|
|
|
Modem/router Sabit telefon cihazı Ethernet kartı (port başına) Wi-Fi modülü Hub/switch/router UART modül/cihaz USB kapı/cihaz Uydu anteni Faks ... başka kaldı mı?!? özel/tüzel/sanal/genel vergi alınsın!!! |
|
|
|
Cevap yazmış sonra engellemiş. Errrrkek koktu buralar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Kasım 2024; 13:14:7 > |