Şimdi Ara

Resmileşti: Apple etkinliği 12 Eylül’de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 8 çıkacak ama 8 Plus çıkacak mı ?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum Plus çıkacağını. Bu arada ismi iPhone 8 olmayacak sadece ortaya atılan bir isim. Herkesin dilinde dolayısıyla 7S gelmeden iPhone 8 çıkması mümkün değil. 10. yıla özel cihaz diyelim biz ona. Apple tarihinde seri atlamak veya bir tanıtımda hem 7S hem 8 tanıtmak Apple'ın işi değil. Kurallarına aykırı düzenlerini bozmazlar dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "iPhone 8 ise Apple’ın bugüne kadar geliştirdiği en iyi iPhone olma özelliğine sahip" demiş editör. Saçma sapan bir cümle ama Apple'ın kendisi de aynı cümleyi kurup milyonlarca insanı büyülediği için kızamıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaFiAMaX

"iPhone 8 ise Apple’ın bugüne kadar geliştirdiği en iyi iPhone olma özelliğine sahip" demiş editör. Saçma sapan bir cümle ama Apple'ın kendisi de aynı cümleyi kurup milyonlarca insanı büyülediği için kızamıyorum bile.

Her yil ayni seyi yaziyorlar. "SİMDİYE KADAR YAPİLMİS EN İYİ İPHONE GELİYOR"

E tabiki gelecek, her yil biraz daha gelismesi sart, son iki nesildir aybi seyi isitip isitip sunuyor. Bunda biraz daha ekran kasa oranini gelistirmis, o kadar.

Valla ben sony nin ve lgnin yeni modelini cok begendim. Hele v30 cok cok guzel olmus.

İphone Plus kullanan biri olarak buyuk ekran =note arkadas. Ondaki s pen dolayisiyla buyuk ekrani cok daha esnek kullanabiliyorsun hic olmazsa. Buyuk ekranli iphone demek, ipadin cep versiyonu demek...

• drjacob kullanıcısına yanıt
    7S ve 7S Plus kesin ama üçüncü cihazın adı belirsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iph one
    iph1

Bugüne kadarki tek , biricik , bi tanecik ayfon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FanDroidciler toplanmış gönderiyi eleştir yağmuruna tutmuş yine. Akıllı ampülleriyle apple gönderisi okuyan droid fanboyları size de selam olsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Turkıye den alınmaz, yurt dısında 1.000 dolara satılsa 3500 e alınır. Ayrıca havalanında vergi iadesini de alırınca daha ucuza gelır. 5.000 + vermenın bır anlamı yok.

Yurt dışında vergi satış fiyatının üstüne ekleniyor dahil değil. Havaalanında da hepsini geri alamıyorsunuz onun için başka işlemler yapmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Turkıye den alınmaz, yurt dısında 1.000 dolara satılsa 3500 e alınır. Ayrıca havalanında vergi iadesini de alırınca daha ucuza gelır. 5.000 + vermenın bır anlamı yok.

Yurt dışında vergi satış fiyatının üstüne ekleniyor dahil değil. Havaalanında da hepsini geri alamıyorsunuz onun için başka işlemler yapmak gerekiyor.

Evet doğru ama bu sanırım amerikada boyle, avrupa da vergı dahıl satıyorlar. Sen satıcıoya yurt dısına cıkıcam vergı ıadesı ıstıyorum dedıgınde sana bır kagıt hazırlıyorlar, onmu havaalanında bır yere verıyorsun ulkeden cıkarken, sana vergıyı ıade edıyorlar.

Ben diesel den kot pantolon almıştım, onun bıle vergı ıadesını aldım pahalıydı dıye.

• Beyler fiyatlar hakkında ne diyorsunuz? Sözde OLED ekranlı iPhone 8 hangi GB'larla ve kaç liradan satışa çıkar? Hem yurtdışı hem yurtiçi fiyat tahmini iyi yapanlardan görüş bekliyorum
  • Macrumors'ta bir yorum vardı. Elmanın üst kısmı iddia edilenlere işaret ediyor diye. Çok mantıklı gelmişti :)

Hayret editörler bu yorumları da haberler gibi kaynak göstermeden yazmamışlar

• tgezer kullanıcısına yanıt
    He türkcesi de "iPh on" olur. Onuncu yil nedeniyle 😁

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni bu etkinlik hiç heyecanlandırmıyor çünkü telefonun biraz daha güncellenmiş halini karşımıza koyacaklar . Asıl etkinlik seneye İphone 8'lerin çıkacağı zaman olur .

İphone 7S, 7S Plus ve İphone Pro veya Iphone X adında 3 cihaz çıkartacaklardır . Fiyatlar yine kabarık çıkacaktır güncel 7'lerin fiyatlarının üstünde fiyatlardan satışa çıkacağını düşünüyorum . Bu özel çıkaracakları telefonun fiyatı diğerlerine göre fazla olacaktır , herkeste ona yoğunlaşacaktır . Özel çıkaracakları telefonda ekran dışında diğer telefonlardan özellikleri farklı olmayacaktır . Aynı kasa oldukları için 7S 4,7" , 7S Plus 5.5" olacakları kesin , özel çıkaracakları telefon 5" veya 5,2" boyunda olursa herkes için ideal olur . Şahsen 7 Plus kullanıcısı olarak bu 5,5" telefon bana büyük geldi .

Ben bir telefonu en az 2 sene kullandığım için bu sene telefon almayacağım . Normal olanda bir telefonu eğer ki bozulma olmadıysa 2 sene kullanmaktır . S serisi ile telefonları kullananlar S ile devam eder , düz seri ile başlayanlar düz ile devam eder genellikle kullanıcılar böyle olmuştur .

• quote:

Ayrıca tasarım olarak cam kaplama konseptine geçileceği ifade ediliyor.

7S'te kasa değişebilir mi ?

• Xiaomi Mi A1 tanıtımı beni daha fazla heycanlandırıyor..

• 3 telefon cikarirlarsa bi model hic satmayacak bence boyle bir sey yapmazlar plus modelini kaldirip 7s ve 7x diye bir sey deneyebilirler sizan tasarimda ki cihazin ekran orani plus ile nerdeyse ayni

• Söylenen fiyatlarda çıkarsa anca etkinliği izleriz.

• 12 Eylül'de çıkınca ertesi gün satış başlayacak mı amerikada?ne zaman amerikada satışa çıkıyor bilen var mı?

• Ben 7s de 1-2 tane "abi adamlar yapmış ya" denecek cinste özellik bekliyorum. Mesela 5s de touch id geldi, 6s de 3d touch geldi.

7s de şimdi bunlar inşallah kablosuz şarjı büyük bir özellik gibi göstermezler inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

7S ve 7S Plus kesin ama üçüncü cihazın adı belirsiz.

Buyuk ihtimal X

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.