Şimdi Ara

Resmileşti! PS3, PSP ve PS Vita online mağazaları kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmileşti! PS3, PSP ve PS Vita online mağazaları kapanıyor

Geçtiğimiz haftalarda çıkan söylenti dün sabah saatlerinde mağazalara tarayıcı üzerinden erişimin kapatılmasıyla aslında resmi olmasa da onaylanmıştı. Ancak geçtiğimiz saatlerde resmi olarak açıklama yapıldı. PlayStation 3, PSP ve PS Vita konsollarının online mağazaları kapanıyor.

Ayrıca Bkz.12 RTX 3080 Ti EEC’de listelendi

Sony'nin açıklamasına göre PlayStation 3 ve PSP'deki dijital mağazalar 2 Temmuz 2021'de, PS Vita'daki dijital mağaza da 27 Ağustos 2021'de tamamen kapanacak. Bu kapanma ile ilgili merak edilen soru işaretleri de ortadan kaldırıldı.

Erişmeye devam edebileceğiniz özellikler:

• Önceden satın aldığınız oyunları yeniden indirip oynayabilirsiniz.

• Önceden satın aldığınız video/medya içeriklerine erişmeye devam edebilirsiniz.

• Oyun ve PlayStation®Plus kuponlarını kullanmaya devam edebilirsiniz.

• Hizmete üyeliğiniz devam ettiği sürece, PlayStation®Plus üzerinden almış olduğunuz oyunları yeniden indirip oynayabilirsiniz.

Erişiminizin sonlandırılacağı özellikler:

• Artık oyunlar ve video içerikleri dahil olmak üzere PS3, PS Vita ve PSP dijital içeriklerini satın alamazsınız.

• Artık PS3, PS Vita ve PSP'deki oyunlarda oyun içi satın alma işlemi gerçekleştiremezsiniz.

• PS3, PS Vita, PSP cihazlarında PlayStation™Store kapatıldıktan ve satın alma işlevi sonlandırıldıktan sonra bu cihazlarda PSN cüzdanındaki para kuponlarını (ör. hediye kartları) kullanamazsınız. PSN cüzdanınızdaki para PSN hesabınızda kalır ancak cüzdanınızdaki parayı yalnızca web'deki PlayStation™Store, PlayStation®App veya PS4 ve PS5 konsollarından PS4 ve PS5 ürünlerini satın almak için para kullanabilirsiniz.

Kafanızda daha fazla soru işareti varsa tüm cevapları buradaki sayfada bulabilirsiniz. 

Kaynak:https://kotaku.com/sony-closing-playstation-store-on-ps3-vita-and-psp-th-1846575103

• Sonra PC Master Race deyince kızıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RAIZEN kullanıcısına yanıt
    15 sene önce çıkan ps3'ün desteğinin kesilmesi normal

• RAIZEN kullanıcısına yanıt
    10 yıllık pc lerinde güncel oyun desteği yok

• Asehan A kullanıcısına yanıt
    10 yıl önce çıkan Intel Core i7 2600K ve neredeyse 10 yıla dayanmış NVidia GeForce GTX 680 şu zamanda diğer bilgisayarlara nazaran kötü iş çıkarmıyor.

15 yıllık bilgisayarlar denirse eğer, o zaman evet, güncel oyun desteklemiyor denir.

• Asehan A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok ? :D

• 10 yıllık ekran kartsız laptop ile oynamaya çalışın o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hamlenin savunulacak hiç bir yanı yok. Paragöz Sony.

• Seneler geçti hala ne ps3ü

• Geriye dönük uyumluluk geleceği için kapattılar hepsi tek yerde olmasını istiyor sanırım.

Şuan için söylenti fakat araştırmalar yapılıyormuş Sony tarafından geriye uyumluluk için .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem destek bitti. ps3'ü resmi olarak hackliyorum Resmileşti! PS3, PSP ve PS Vita online mağazaları kapanıyor Arasam da oyunlarını bulamıyorum ne de olsa. Sony de buradan gelecek paraya bakmadığına göre rahatsız olmaz bu saatten sonra

Firma adam gibi geriye uyumluluk vermez, aynı oyunu aynı kullanıcıya her çıkardığı konsolda tekrar tekrar satar, sanırsın kartuşlu konsol kullanıyoruz. Yakında zaten dvd, bluray işi de yalan olur. Oyun da satmazlar. netflix benzeri oyun oynamaya doğru gidiyoruz. Microsoft gamepass ile zaten sinyali verdi.

• Ben ps vita icin hep orjin oyunlar cihazi kirdirtmadim hatta yine 139 tl verip resident evil qlicaktim ama birkac gundur magaza kredi kartini kabul etmiyor sony nin devri bence kapansin artik,xbox nintento sanirim daha iyi:(

• Tek birşeyi merak ediyorum . Acaba online oyun oynamaya devam edebilecek miyim

Her akşam blur takılıyorum online tek zevkim diyebilirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.