Şimdi Ara

Resminize Sakal,Bıyık,Sac,Kolye,Gözlük,Aksesuar Yapın - Salon Styler Pro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linke tıkla biraz daha aşağıdaki postlara bak nedediğimi anlayacaksın :)

quote:

Orjinalden alıntı: dtd

Technics sanırım senin verdiginle benimki aynı program degil, cünki seninki sadece sac degişikligi yapıyor, bu program sactan tutda aksesuara kadar herşeyi yerleştirmene olanak veriyor

cicicik program olarak ikisini de indirmen gerekiyor.
  • çok güzel gözüküyo da acaba bunu nasıl indireceğiz bilgi verebilir misiniz.
  • Arkadaşlar ikinciyi indirdim ama bir inmiyor.. Gözat ekranı çıkıyor.. Bu neden olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

Arkadaşlar ikinciyi indirdim ama bir inmiyor.. Gözat ekranı çıkıyor.. Bu neden olur ?

linkde sorun yok
    modeme reset atman gerekli rapid'de dosya indirme sınırlaması var
  • modemim usb modem güç kablosunu ve telefon kablosunu çıkarttım 1 dk bekledim ve taktım yani reset attım ve çalıştı, tşkler.. ( ama anlamadım ne limiti bu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oben54 -- 25 Nisan 2006; 23:20:41 >
  • harıka bı program. bn eskıden berı bılıorm bunu. buna gore berbere gıdıorm :P
  • Teşekkurler paylaşım için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

modemim usb modem güç kablosunu ve telefon kablosunu çıkarttım 1 dk bekledim ve taktım yani reset attım ve çalıştı, tşkler.. ( ama anlamadım ne limiti bu )

rapidshare iki dosyayı arka arkaya indirmeye (free) izin vermiyor, bu yüzden bir dosya indirmeniz bittiginde modemi acıp kapatmak en iyisi
  • teşekkürler güzel pprogram..
  • paylaşım için teşekkürler.
  • saol kardes ısıme yarayadcak
  • güzel bir programa benziyor işime yarıyabilir tşkler
  • teşekkürler
  • çok teşekkürlerde indirenlerden biri tek dosya halinde hemenpaylaş a upload edebilir mi?
  • Sağol teşekkür ederim...
  • ikisinide yükledim ama ikiside aynı galiba, ikisinide kuruyomuz...
  • saolasın be bıllader

HEMEN PAYLAS BUNU KULLANSAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Mayıs 2006; 0:38:24 >
  • ARKADAŞLAR BENDE BU PROGRAMI İNDİRMEK İSTİYORUM MAALESEF RADİPSHARE DEN BİRŞEY İNDİREMİYORUM BAŞKA BİR YERDEN İNDİRMEM MÜMKÜNMÜ BİR BİLGİNİZ VARMI? YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

ikisinide yükledim ama ikiside aynı galiba, ikisinide kuruyomuz...

ikisi de aynı degil, bunlar birbirini tamamlayan dosyalar
  • xp pro kullanıyorum programı çalıştırdığımda NT DRİVER NOT FOUND deyip kapanıyor sorun ne olabilir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.