ikisinide yükledim ama ikiside aynı galiba, ikisinide kuruyomuz...
ikisi de aynı degil, bunlar birbirini tamamlayan dosyalar
her ikisindede bu iki işaretli olanları yüklüyoruz demi.. ben öyle yapıyom ama ilk dosyadikeri yükledikten sonrada çalışıyor. ikisini yükledinmi sanki pek bi fark etmiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: gecekusu084
quote:
Orjinalden alıntı: dtd
quote:
Orjinalden alıntı: gecekusu084
ikisinide yükledim ama ikiside aynı galiba, ikisinide kuruyomuz...
ikisi de aynı degil, bunlar birbirini tamamlayan dosyalar
her ikisindede bu iki işaretli olanları yüklüyoruz demi.. ben öyle yapıyom ama ilk dosyadikeri yükledikten sonrada çalışıyor. ikisini yükledinmi sanki pek bi fark etmiyor..
Sen zaten Rar acmıssın, rarı extract yaptıktan sonra hangisini calıştırdıgının bir önemi yok, ikiside aynı dır...
resimde gösterdiginiz gibi önce setup sonra update yüklenicek...
Harikasın hocam prg süper tşk
saol dostum bi de rapid olmasa.... emegine saglık...
quote:
Orjinalden alıntı: uranus
xp pro kullanıyorum programı çalıştırdığımda NT DRİVER NOT FOUND deyip kapanıyor sorun ne olabilir..
+1
quote:
Orjinalden alıntı: Oben54
quote:
xp pro kullanıyorum programı çalıştırdığımda NT DRİVER NOT FOUND deyip kapanıyor sorun ne olabilir..
+1
+1
quote:
quote:
quote:
+1
+1
+1
eyw
eyw
2.ciltte bir sorun var heralde indirmiyor
arkadaşlar ben yükleyemiyorum biri bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
Eyvallah hocam!
quote:
Orjinalden alıntı: XErTuX
quote:
quote:
quote:
+1
+1
+1
Klasörün içinde bunu mutlaka kurun adı altıdna bir rarlı dosya var.. Onuda çalıştırırsan böyle bir sorunun kalmaz..
tşkler kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme