bu resslerin karı ne oluyor bizi kaldırınca birde bizi res kaldırınca bize koye gidip donmemekten başka bir yarar sağlıyormu şimdiden teşekkürler
yokmu bi res bizi aydınlatıcak yoksa sorumda anlaşılmaz bi yan mı var
arkadaşlar kervan yaparken öldürüldüğünüzü bir düşünün oradamı kalkmak istersiniz yoksa jangandamı ress liğin ilk amacı olduğunuz yerde sizi kaldırmak ve giden ex sin %10 geri vermek ilerde belli oranlarda bu giden exsi geri vermek dahada artıyor
Resserliğin size direk bir faydası yok ama, bir kervan götürülmesine eşlik ediyorsanız ve kervan grubunuzdan birileri yolda mefta olursa onları kaldırıp yolunuza kaldığınız yerden devam edebilmenizi sağlar.
Ölen sizseniz yalnız kendi kendinizi kaldıramazsınız. O nedenle Grupta en aşağı iki adet resser olması daha iyi olacaktır. Yoksa tekrar köyde doğarsınız ve eğer köye uzak bir noktadaysanız kervana yetişme veya sizin kervan yaparken öldüğünüz yerde mallarınız varsa onları kurtarma şansınız azalır.
Özellikle Trader'lik yapanların, kendilerini koruyan Hunter'lerin ölmesi durumunda onları tekrar kaldırabilmesi gereklidir. Aksi durumda Kervanlarını koruyacak Hunter bir süre sonra kalmayabilir
ben bu forumda bi yazı okumuştum arkadaş şole diodu sizlerde hatırlarsınız bu thieflerle yeni yetmeleri neden kesiyorlar die bi başlığı vardı orda bu thiefler res lerle anlaşmalı onlar kesiyo onlarda kaldırıyo diodu bende acaba bu res likte bi kar varki böle dio die düşündüm orda sormustum ama cvp alamayınca merak ettim bayada sp birikti acep öle bişey varsa yararlanım dedim teşekkürler bilgiler için
kardeş zaten rezz lik ilk başlarda öyle büyük bir işe yaramaz ko da nasıl millet 55 60 tan sonra rezz aramaya başlıyor bundada 60 70 den sornra rezz özelliği işe yaramaya başlayacaktır şimdilik tek özelliği ölenleri kaldırmak ex geri vermek değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme