bilgisayar kendini başlarken arkaarkaya durmadan reset atıyo . nolcak bu bilgisayarın hali harddisk eldenmi gidiyo ne?
hdd değilde virüs yapabilir bunu..
restart et komutunu kaldır önce....sonra virüs tarat...
Daha windows ekranı görünmeden,tam windows yüklenme aşamasında ve sistem açılışı tamamlandığında bu aşamaların hangisinde resetliyor? Bir de resetlemeler düzenli mi yoksa tesadüfi mi?Biraz daha net anlatırsan belki yardımcı olabiliriz.
bende de aynı problem var... ama (BENDEKININ) DİSKTEN veya VİRÜSTEN OLUCAĞINI SANMIYORUM.. bence PSU...
bendede vardı bu sorun virüsü tarattım 50 kere bişey çıkmadı psu dandır diye 560W Thermaltake psu aldım ondada bi değişiklik olmadı meğerse 512X2 Ramlerden Birisinde Hata Varmış Onu Değiştirince Düzeldi
blaster worm virüsü olabilir bunun önlemini almalısın yada xp yi yalnış craklamiş olabilirsin.
ya arkadaslar bende boyle bir sorun wardi bilgisayar saolasin reset atip duruyordu kendi kendine hersey baktim suruculer ram ler windows falan virus sonrada ram lerin voltajlarini biraz yukselttim bilgisayar stabil olarak calismaya basladi reset atmayi kesti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme